سمبوسه مرغ
2 مشترك
صفحه 1 از 1
سمبوسه مرغ
سمبوسه مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ ................................... ٢ عدد
پیاز ............................................ ٢ عدد
نخود فرنگی ................................ ١ لیوان
هویج ......................................... ١ عدد
سیب زمینی ............................... ١ عدد
جعفری خرد شده ......................... ٢ ق غ
نمک، فلفل و ادویه ......................... به میزان لازم
فلفل سبز .................................... ٢-١ عدد (تندی سمبوسه به ذائقه خودتون بستگی داره)
نون سمبوسه .............................. به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی نمک بذارید بپزه و پس از این که پخت، ریز ریزش کنید. پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن یه تفت بدید و مرغ و بعد هم ادویه و فلفل رو بهش اضافه کنید. سیب زمینی ها و هویج رو نگینی خرد کنید و بذارید با کمی آب بپزه. بعد اینها رو به همراه نخود فرنگی به مایه مرغ اضافه کنید. در آخر هم جعفری خرد شده و اگه دوس داشتید گشنیز خرد شده هم بریزید و همه مواد رو خوب مخلوط کنید. ادویه می تونه خیلی متنوع باشه. من خودم زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، گرام ماسالا و پودر زنجبیل ریختم.
توی نون های سمبوسه رو مطابق اون چه که تو پست سمبوسه سبزیجات به طور کامل و مصور توضیح دادم، پر کنید و سمبوسه ها رو بپیچید.
تو همین مرحله میشه سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرد و کار تموم میشه ولی من این کار رو نکردم. به جای این کار، ٢ تا تخم مرغ رو با چنگال زدم و سمبوسه ها رو یکی یکی فرو کردم تو تخم مرغ ها و بعد هم تو پودر سوخاری غلتوندمشون.
بعد اونها رو تو روغن سرخ کردم. این هم روش خوبیه که توصیه می کنم انجام بدین! مزه جدیدی به سمبوسه میده! ل
با این مقدار مواد حدود ٢٢ تا سمبوسه به دست میاد.
مواد لازم:
سینه مرغ ................................... ٢ عدد
پیاز ............................................ ٢ عدد
نخود فرنگی ................................ ١ لیوان
هویج ......................................... ١ عدد
سیب زمینی ............................... ١ عدد
جعفری خرد شده ......................... ٢ ق غ
نمک، فلفل و ادویه ......................... به میزان لازم
فلفل سبز .................................... ٢-١ عدد (تندی سمبوسه به ذائقه خودتون بستگی داره)
نون سمبوسه .............................. به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی نمک بذارید بپزه و پس از این که پخت، ریز ریزش کنید. پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن یه تفت بدید و مرغ و بعد هم ادویه و فلفل رو بهش اضافه کنید. سیب زمینی ها و هویج رو نگینی خرد کنید و بذارید با کمی آب بپزه. بعد اینها رو به همراه نخود فرنگی به مایه مرغ اضافه کنید. در آخر هم جعفری خرد شده و اگه دوس داشتید گشنیز خرد شده هم بریزید و همه مواد رو خوب مخلوط کنید. ادویه می تونه خیلی متنوع باشه. من خودم زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، گرام ماسالا و پودر زنجبیل ریختم.
توی نون های سمبوسه رو مطابق اون چه که تو پست سمبوسه سبزیجات به طور کامل و مصور توضیح دادم، پر کنید و سمبوسه ها رو بپیچید.
تو همین مرحله میشه سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرد و کار تموم میشه ولی من این کار رو نکردم. به جای این کار، ٢ تا تخم مرغ رو با چنگال زدم و سمبوسه ها رو یکی یکی فرو کردم تو تخم مرغ ها و بعد هم تو پودر سوخاری غلتوندمشون.
بعد اونها رو تو روغن سرخ کردم. این هم روش خوبیه که توصیه می کنم انجام بدین! مزه جدیدی به سمبوسه میده! ل
با این مقدار مواد حدود ٢٢ تا سمبوسه به دست میاد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد