توقف ریزش مو با مصرف این خوراکیها
صفحه 1 از 1
توقف ریزش مو با مصرف این خوراکیها
ریزش مو كابوسی است كه همه ما از آن هراس داریم. بسیاری از ما مخصوصا آقایان به نوعی با آن كنار میآیند و آن را به مسائلی همچون ارث و محیط پراسترس و خیلی چیزهای دیگر نسبت میدهند، اما شاید كمتر كسی است كه بداند این روزها پزشكان با تغذیه مناسب توانستهاند قدمهای بزرگی را در كاهش روند ریزش مو و حتی متوقف كردن آن بردارند.
ـ مصرف ویتامینهای گروه B را در طول روز افزایش دهید.
در این میان كمبود ویتامین بیوتین و B6 از اهمیت زیادی برخوردار است. جگر، گوشت مرغ، زرده تخممرغ و از آن مهمتر و ارزانتر جوانه گندم، سبوس گندم و جوانه ماش از منابع غنی به شمار میروند. میوههایی همچون توتفرنگی، موز، گریپ فورت و هندوانه نیز از جمله میوههایی هستند كه از این حیث با ارزشند.
مصرف اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در كاهش ریزشمو غوغا میكنند. اسیدهای چرب امگا 3 كه شامل اسید ایكوزا پنتانونیك (EPA) و اسید آلفالینولئیك میباشد در ماهیهایی همچون ماهی سالمون، ساردین و قزلآلا، روغن سویا و كانولا، روغن گردو و روغن تخمكتان به وفور یافت میشود. اسیدهای چرب امگا 6 نیز در روغنهایی همچون روغن ذرت، روغن كانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان یافت میشود.
ـ مصرف حداقل 8 لیوان آب در روز به بهبود رطوبت ساقههای مو در حفظ و قوام موها كمك میكند. خشكی مخاط پوست سر نقش مهمی در ریزش موها دارد.
ـ ویتامین E نیز به عنوان یك آنتیاكسیدان مو نقش مهمی را در سختی پیاز مو دارد. ویتامین E گردش خون مخاط سر را بهبود میبخشد و در این میان بادام، بادام زمینی، فندق و انبه از بهترین منابع آن هستند.
ـ پوست چلتوك ازجمله منابعی است كه هم در پیشگیری از سفیدی مو موثر است هم در پیشگیری از ریزش مو. از اینرو هفتهای 2 تا 3 نوبت نیمسیر پوست چلتوك و لیموعمانی دم كرده و میل نمایید.
ـ مصرف ویتامینهای گروه B را در طول روز افزایش دهید.
در این میان كمبود ویتامین بیوتین و B6 از اهمیت زیادی برخوردار است. جگر، گوشت مرغ، زرده تخممرغ و از آن مهمتر و ارزانتر جوانه گندم، سبوس گندم و جوانه ماش از منابع غنی به شمار میروند. میوههایی همچون توتفرنگی، موز، گریپ فورت و هندوانه نیز از جمله میوههایی هستند كه از این حیث با ارزشند.
مصرف اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در كاهش ریزشمو غوغا میكنند. اسیدهای چرب امگا 3 كه شامل اسید ایكوزا پنتانونیك (EPA) و اسید آلفالینولئیك میباشد در ماهیهایی همچون ماهی سالمون، ساردین و قزلآلا، روغن سویا و كانولا، روغن گردو و روغن تخمكتان به وفور یافت میشود. اسیدهای چرب امگا 6 نیز در روغنهایی همچون روغن ذرت، روغن كانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان یافت میشود.
ـ مصرف حداقل 8 لیوان آب در روز به بهبود رطوبت ساقههای مو در حفظ و قوام موها كمك میكند. خشكی مخاط پوست سر نقش مهمی در ریزش موها دارد.
ـ ویتامین E نیز به عنوان یك آنتیاكسیدان مو نقش مهمی را در سختی پیاز مو دارد. ویتامین E گردش خون مخاط سر را بهبود میبخشد و در این میان بادام، بادام زمینی، فندق و انبه از بهترین منابع آن هستند.
ـ پوست چلتوك ازجمله منابعی است كه هم در پیشگیری از سفیدی مو موثر است هم در پیشگیری از ریزش مو. از اینرو هفتهای 2 تا 3 نوبت نیمسیر پوست چلتوك و لیموعمانی دم كرده و میل نمایید.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
مواضيع مماثلة
» *کم کاری تیروئیدموجب خستگی زودرس،یبوست و ریزش مو می شود*
» مصرف کره گياهي يا کره حيواني؟
» نكاتي درباره چند داروي پُر مصرف
» 10 ماده غذایی برتر برای مصرف هر روز
» همه چيز در مورد تغذيه ومسائل مختلف پزشكي ماه مبارك رمضان
» مصرف کره گياهي يا کره حيواني؟
» نكاتي درباره چند داروي پُر مصرف
» 10 ماده غذایی برتر برای مصرف هر روز
» همه چيز در مورد تغذيه ومسائل مختلف پزشكي ماه مبارك رمضان
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد