زني كه دخترش را درون ماشين لباسشويي قرار ميداد و او را ميچرخاند!!
2 مشترك
صفحه 1 از 1
زني كه دخترش را درون ماشين لباسشويي قرار ميداد و او را ميچرخاند!!
يك مادر ژاپني براي ادب كردن دختر 5 ساله خود، دست و پاي او را ميبست يا او را در درون ماشين لباسشويي قرار ميداد.
جانكو اگاشيرا اكنون به جرم خفه كردن دخترش بازداشت شده است و طبق گزارش پليس به شدت دخترش را تحت آزار و سوء استفاده قرار ميداد.
اين زن اقرار كرده است كه حداقل سه بار دهان و دست و پاي دخترش را بسته و آن را داخل ماشين لباسشويي قرار داده است.
اين مادر در ماشين لباس شويي را بسته و آب را روي كودك باز ميكرد و گاهي نيز دكمه چرخش ماشين لباسشويي را فشار ميداد.
از ديگر آزارهاي اين زن اين بود كه كودك را به يك طاقچه ميبست، و در حالي كه دستان كودك باز بود روي آنها براي چند ساعت سطلهاي آب آويزان ميكرد.
اين زن دو سال پيش از همسر خود طلاق گرفته است.
پليس معتقد است رفتار سوء خشن اين مادر به حدي رسيده است كه او در نهايت در تاريخ 27 ژوئن دختر خود را خفه كرده است.
او در اين باره به پليس گفت: من يك طناب پلاستيكي به دور گردن دخترم انداختم و او را آويزان كردم. بعدا من متوجه شدم او مرده است.
جانكو اگاشيرا اكنون به جرم خفه كردن دخترش بازداشت شده است و طبق گزارش پليس به شدت دخترش را تحت آزار و سوء استفاده قرار ميداد.
اين زن اقرار كرده است كه حداقل سه بار دهان و دست و پاي دخترش را بسته و آن را داخل ماشين لباسشويي قرار داده است.
اين مادر در ماشين لباس شويي را بسته و آب را روي كودك باز ميكرد و گاهي نيز دكمه چرخش ماشين لباسشويي را فشار ميداد.
از ديگر آزارهاي اين زن اين بود كه كودك را به يك طاقچه ميبست، و در حالي كه دستان كودك باز بود روي آنها براي چند ساعت سطلهاي آب آويزان ميكرد.
اين زن دو سال پيش از همسر خود طلاق گرفته است.
پليس معتقد است رفتار سوء خشن اين مادر به حدي رسيده است كه او در نهايت در تاريخ 27 ژوئن دختر خود را خفه كرده است.
او در اين باره به پليس گفت: من يك طناب پلاستيكي به دور گردن دخترم انداختم و او را آويزان كردم. بعدا من متوجه شدم او مرده است.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
مواضيع مماثلة
» دستگيري زنی به اتهام هرزهنگاري از دخترش
» درون زردآلو
» عکس اکبر عبدی و دخترش
» يك بيمار رواني در فهرست اعداميان قرار گرفت
» دختری که قرار بود قربانی رابطه نامشروع مادر شود!
» درون زردآلو
» عکس اکبر عبدی و دخترش
» يك بيمار رواني در فهرست اعداميان قرار گرفت
» دختری که قرار بود قربانی رابطه نامشروع مادر شود!
صفحه 1 از 1