خواص و اطلاعات دارویی دارچین
2 مشترك
صفحه 1 از 1
خواص و اطلاعات دارویی دارچین
مقدمه
دارچین از قدیمالایام در دنیا بکار میرفته است در مصر حتی قبل از
ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلف مصرف میشده است. دارچین
پوست درختی است که تا 10 متر ریشه میکند برگ این درخت سبز سیر و دارای
گلهایی به رنگ سفید میباشد. پوست این درخت را کنده و معمولا پودر میکنند
و در غذا یا به عنوان چای از آن استفاده میکنند.
این درخت در سیلان و هند می روید و پرورش مییابد. تکثیر آن به سهولت با کاشتن دانه یا به طریقه قلمه زدن
و خوابانیدن شاخهای از درخت صورت میگیرد. نخستین برداشت محصول از درختان
پرورش یافته چهار ساله صورت میگیرد. برای اینکار ساقهها را قطع میکنند
ولی پاجوشهای قوی و خوب آنها را باقی میگذارند تا از نمو آنها پایههای
خوب تولید شود.
مشخصات گیاه شناسی
دارچین با نام علمی Cinnamomum zeylanicum
میباشد. درختی است کوچک به ارتفاع 5 تا 7 متر و همیشه سبز که از تمام
قسمتهای آن بوی معطر و مطبوع دارچین استشمام میشود. از مشخصات آن این است
که برگهایی به وضع تقریبا متقابل ، بیضوی دراز ، نوک تیز ، کامل ، بیکرک
، صاف و شفاف در سطح فوقانی پهنک و غبار آلود در سطح تحتانی آن دارد.
گلهای آن که در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود منظم و به
رنگ سفید مایل به زرد و مجتمع به صورت خوشه منشعب و گرزن دو سویه میباشد.
هر
گل آن را پوششی مرکب از 6 کاسبرگ که پایا در دو ردیف فرا میگیرد و درون
آنها 12 پرچم در 4 ردیف به نحوی جای دارد که مجموعا در 3 ردیف دیده
میشود. تخمدان آن دارای تخمدانی یک خانه است و پس از رسیدن به میوهای به صورت سته
و به رنگ قهوهای مایل به آبی تبدیل میشود که همیشه با کاسه و نهنج گل
همراه میباشد. قسمت گوشتدار میوه نیز رنگ مایل به سبز دارد و درون آن
دانهای با مغز روغنی مشاهده میشود.
ترکیبات شیمیایی
دارچین سیلان دارای آمیدون ، موسیلاژ ، تانن ، یک ماده رنگی ، اکسالات کلسیم ، قند
، مانیت ، سینامومین ، اسانس و رزین است. اسانس دارچین که تنها قسمت مهم
دارچین است به مقدار یک درصد در پوست گیاه مذکور وجود دارد و از تقطیر آن
با آب نیز حاصل میشود. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است
ولی به مرور زمان و به علت اکسیده شدن به رنگهای زرد طلایی و سپس قهوهای
مایل به قرمز درمیآید. قسمت اعظم این اسانس را آلدئید سینامیک
تشکیل میدهد. به علاوه دارای 4 درصد از فنلها ، مخصوصا اوژنولها همراه با فلاندرون ، سافرول و فورفورول است.
خواص دارویی
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه
میدارد. دارچین برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی نیز بکار میرود. کلیه را گرم میکند و ضعف کمر و پاها را از بین میبرد و کم خونی
را درمان میکند. دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و جدیدا در
آمریکای شمالی و کانادا کرمهایی به بازار آمده که دارای دارچین است و برای
رفع درد بکار میرود. حتما تا بحال متوجه شدهاید که بعد از خوردن دارچین
همه چیز را زیبا میبینید و چقدر آرام هستید. این خاصیت دارچین است زیرا
دارچین اثر آرام کنده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش
بهتر است.
اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب میباشد و حتی
امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول درآوردهاند که به عنوان تببر بکار
میرود. دارچین رگها
را باز میکند و اثر خوبی در گردش خون دارد. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد
و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی میتوان گفت که اثر پنی سیلین و آنتیبیوتیک
را به مقدر زیادی دارا است. اگر حس کردید که ضعیف شدهاید و ممکن است مریض
شوید چای دارجین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خوردهاید یا ضعف شدید
دارید چای دارچین بهترین دارو است. دارچین معده را تمیز و آرام و قوی
میکند. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید.
دارچین با این همه خواص طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی مینوشید
آنرا با مقداری پودر دارچین بهم بزنید که طعم آنرا بهتر کند.
http://daneshnameh.roshd.ir
دارچین از قدیمالایام در دنیا بکار میرفته است در مصر حتی قبل از
ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلف مصرف میشده است. دارچین
پوست درختی است که تا 10 متر ریشه میکند برگ این درخت سبز سیر و دارای
گلهایی به رنگ سفید میباشد. پوست این درخت را کنده و معمولا پودر میکنند
و در غذا یا به عنوان چای از آن استفاده میکنند.
این درخت در سیلان و هند می روید و پرورش مییابد. تکثیر آن به سهولت با کاشتن دانه یا به طریقه قلمه زدن
و خوابانیدن شاخهای از درخت صورت میگیرد. نخستین برداشت محصول از درختان
پرورش یافته چهار ساله صورت میگیرد. برای اینکار ساقهها را قطع میکنند
ولی پاجوشهای قوی و خوب آنها را باقی میگذارند تا از نمو آنها پایههای
خوب تولید شود.
دارچین با نام علمی Cinnamomum zeylanicum
میباشد. درختی است کوچک به ارتفاع 5 تا 7 متر و همیشه سبز که از تمام
قسمتهای آن بوی معطر و مطبوع دارچین استشمام میشود. از مشخصات آن این است
که برگهایی به وضع تقریبا متقابل ، بیضوی دراز ، نوک تیز ، کامل ، بیکرک
، صاف و شفاف در سطح فوقانی پهنک و غبار آلود در سطح تحتانی آن دارد.
گلهای آن که در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود منظم و به
رنگ سفید مایل به زرد و مجتمع به صورت خوشه منشعب و گرزن دو سویه میباشد.
هر
گل آن را پوششی مرکب از 6 کاسبرگ که پایا در دو ردیف فرا میگیرد و درون
آنها 12 پرچم در 4 ردیف به نحوی جای دارد که مجموعا در 3 ردیف دیده
میشود. تخمدان آن دارای تخمدانی یک خانه است و پس از رسیدن به میوهای به صورت سته
و به رنگ قهوهای مایل به آبی تبدیل میشود که همیشه با کاسه و نهنج گل
همراه میباشد. قسمت گوشتدار میوه نیز رنگ مایل به سبز دارد و درون آن
دانهای با مغز روغنی مشاهده میشود.
دارچین سیلان دارای آمیدون ، موسیلاژ ، تانن ، یک ماده رنگی ، اکسالات کلسیم ، قند
، مانیت ، سینامومین ، اسانس و رزین است. اسانس دارچین که تنها قسمت مهم
دارچین است به مقدار یک درصد در پوست گیاه مذکور وجود دارد و از تقطیر آن
با آب نیز حاصل میشود. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است
ولی به مرور زمان و به علت اکسیده شدن به رنگهای زرد طلایی و سپس قهوهای
مایل به قرمز درمیآید. قسمت اعظم این اسانس را آلدئید سینامیک
تشکیل میدهد. به علاوه دارای 4 درصد از فنلها ، مخصوصا اوژنولها همراه با فلاندرون ، سافرول و فورفورول است.
خواص دارویی
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه
میدارد. دارچین برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی نیز بکار میرود. کلیه را گرم میکند و ضعف کمر و پاها را از بین میبرد و کم خونی
را درمان میکند. دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و جدیدا در
آمریکای شمالی و کانادا کرمهایی به بازار آمده که دارای دارچین است و برای
رفع درد بکار میرود. حتما تا بحال متوجه شدهاید که بعد از خوردن دارچین
همه چیز را زیبا میبینید و چقدر آرام هستید. این خاصیت دارچین است زیرا
دارچین اثر آرام کنده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش
بهتر است.
اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب میباشد و حتی
امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول درآوردهاند که به عنوان تببر بکار
میرود. دارچین رگها
را باز میکند و اثر خوبی در گردش خون دارد. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد
و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی میتوان گفت که اثر پنی سیلین و آنتیبیوتیک
را به مقدر زیادی دارا است. اگر حس کردید که ضعیف شدهاید و ممکن است مریض
شوید چای دارجین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خوردهاید یا ضعف شدید
دارید چای دارچین بهترین دارو است. دارچین معده را تمیز و آرام و قوی
میکند. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید.
دارچین با این همه خواص طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی مینوشید
آنرا با مقداری پودر دارچین بهم بزنید که طعم آنرا بهتر کند.
http://daneshnameh.roshd.ir
اين مطلب آخرين بار توسط Admin در الأحد أبريل 25, 2010 5:05 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
خواص دارچین
Cinnamon
دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود.
گل های آن در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می شود. برگ این درخت سبز تیره و دارای گل هایی به رنگ سفید است.
نام علمی این گیاه Cinnamomum zeylanicum میباشد.
اسانس دارچین که تنها قسمت مهم دارچین است به مقدار یک درصد در پوست درخت مذکور وجود دارد و از تقطیر آن با آب نیز حاصل میشود.
این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است، ولی به مرور زمان و
به علت اکسیده شدن به رنگ های زرد طلایی و سپس قهوهای مایل به قرمز
درمیآید.
دارچین اولین بار در سریلانکا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند.
یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی 28 گرم کلسیم، 1 گرم آهن و بیشتر از 1
گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C و K و منگنز است. همچنین مقدار 2/1
گرم کربوهیدرات دارد.
دارچین بومی سریلانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن کاربرد فراوانی به عنوان ادویه دارد.
برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می كنند و در غذا یا چای از آن استفاده می كنند.
خواص درمانی:
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می دارد.
دارچین برای زیاد شدن و تجدید نیروی جنسی نیز به كار می رود. كلیه ها
را گرم می كند، ضعف كمر و پاها را از بین می برد و كم خونی را درمان می
كند.
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. دارچین اثر آرام كنده و
شاد كننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می
توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام
Cinnamodehyde وجود دارد كه روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب می باشد و حتی امروزه دارچین را به
صورت قرص و كپسول درآورده اند كه بعنوان "تب بُر" به كار می رود. دارچین
رگ ها را باز می كند و باعث بهبود گردش خون می شود.
یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در
بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون
پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک
قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.
همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل
بیماری هاست و حتی می توان گفت كه اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیك
دارد.
اگر حس كردید كه ضعیف شده اید و ممكن است مریض شوید، چای دارچینی را
فراموش نكنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین
بهترین داروست.
دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت
کننده ی عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می رود و از آن برای رفع
سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن
استفاده می شود.
همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال ، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می رود.
یكی از دانشمندان انگلیسی در كتابی كه قرن نهم تالیف نمود ادعا كرد كه
دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می كند . بنابراین اگر ناراحتی معده
دارید حتما از دارچین استفاده كنید.
دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه
بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می توانید موقع دم کردن
چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.
تحقیقی درباره اثر دارچین بر نفخ معده:
با بررسی اثر دو گیاه دارچین
و سیاه دانه بر روی نفخ معده، نتایجی که به دست آمد نشان داد 60 درصد
افرادی که سیاه دانه، 90 درصد افرادی که مخلوط دارچین و سیاه دانه و
10درصد افرادی که دارچین استفاده کرده بودند، بهبود یافتند. از طرف دیگر
درصد بهبود یافتگان با مصرف مخلوط دارچین و سیاه دانه، در زنان و مردان
یکسان بود
http://khoraki.nikblog.com
Cinnamon
دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود.
گل های آن در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می شود. برگ این درخت سبز تیره و دارای گل هایی به رنگ سفید است.
نام علمی این گیاه Cinnamomum zeylanicum میباشد.
اسانس دارچین که تنها قسمت مهم دارچین است به مقدار یک درصد در پوست درخت مذکور وجود دارد و از تقطیر آن با آب نیز حاصل میشود.
این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است، ولی به مرور زمان و
به علت اکسیده شدن به رنگ های زرد طلایی و سپس قهوهای مایل به قرمز
درمیآید.
دارچین اولین بار در سریلانکا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند.
یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی 28 گرم کلسیم، 1 گرم آهن و بیشتر از 1
گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C و K و منگنز است. همچنین مقدار 2/1
گرم کربوهیدرات دارد.
دارچین بومی سریلانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن کاربرد فراوانی به عنوان ادویه دارد.
برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می كنند و در غذا یا چای از آن استفاده می كنند.
خواص درمانی:
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می دارد.
دارچین برای زیاد شدن و تجدید نیروی جنسی نیز به كار می رود. كلیه ها
را گرم می كند، ضعف كمر و پاها را از بین می برد و كم خونی را درمان می
كند.
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. دارچین اثر آرام كنده و
شاد كننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می
توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام
Cinnamodehyde وجود دارد كه روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب می باشد و حتی امروزه دارچین را به
صورت قرص و كپسول درآورده اند كه بعنوان "تب بُر" به كار می رود. دارچین
رگ ها را باز می كند و باعث بهبود گردش خون می شود.
یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در
بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون
پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک
قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.
همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل
بیماری هاست و حتی می توان گفت كه اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیك
دارد.
اگر حس كردید كه ضعیف شده اید و ممكن است مریض شوید، چای دارچینی را
فراموش نكنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین
بهترین داروست.
دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت
کننده ی عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می رود و از آن برای رفع
سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن
استفاده می شود.
همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال ، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می رود.
یكی از دانشمندان انگلیسی در كتابی كه قرن نهم تالیف نمود ادعا كرد كه
دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می كند . بنابراین اگر ناراحتی معده
دارید حتما از دارچین استفاده كنید.
دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه
بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می توانید موقع دم کردن
چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.
تحقیقی درباره اثر دارچین بر نفخ معده:
با بررسی اثر دو گیاه دارچین
و سیاه دانه بر روی نفخ معده، نتایجی که به دست آمد نشان داد 60 درصد
افرادی که سیاه دانه، 90 درصد افرادی که مخلوط دارچین و سیاه دانه و
10درصد افرادی که دارچین استفاده کرده بودند، بهبود یافتند. از طرف دیگر
درصد بهبود یافتگان با مصرف مخلوط دارچین و سیاه دانه، در زنان و مردان
یکسان بود
http://khoraki.nikblog.com
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
وقتی
خانه مادربزرگ هایمان میرویم، عطر چای دارچین درخانه اش پیچیده است، چون
قدیمیترها بیشتر به خواص درمانی خوراكیها توجه میكردند. پزشكان متخصص
تغذیه هم بر خواص دارویی ادویهها و بهویژه دارچین تاكید دارند.
به
گفته آنها یك قاشق چایخوری دارچین، حاوی 28 میلیگرم كلسیم، 1 میلی گرم
آهن و بیشتر از یك گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C ،K و منگنز است.
همچنین مقدار 1.2 گرم كربوهیدرات دارد.برای تهیه دارچین، پوست این درختچه
را جدا كرده و معمولا پودر میكنند و در غذا یا چای از آن استفاده
میكنند.دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه
میدارد.دارچین كلیهها را گرم میكند، ضعف كمر و پاها را از بین میبرد و
كم خونی را درمان میكند.
این ادویه معطر بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. دارچین اثر آرام كننده و شاد كننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب است و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآوردهاند كه بهعنوان تب بُر به كار میرود. دارچین رگها را باز میكند و باعث بهبود گردش خون میشود. یكی از خواص دارچین این است كه باعث افزایش كارایی هورمون انسولین در بدن میشود و در نتیجه بدن نیاز كمتری به این هورمون برای كنترل قند خون پیدا میكند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش دادهاند كه مصرف یك قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در كاهش فشار خون بوده است. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی میتوان گفت كه اثری مشابه پنیسیلین و آنتی بیوتیك دارد. اگر حس كردید كه ضعیف شدهاید و ممكن است مریض شوید، چای دارچینی را فراموش نكنید و حتی اگر سرما خوردهاید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین بهترین داروست. دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقویت كننده عمل هضم غذا و جریان گردش خون به كار میرود و از آن برای رفع سوءهاضمه، بهویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود. همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف میشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار میرود. دارچین معده را تمیز و آرام و قوی میكند واز آن برای رفع سوءهاضمه، بویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده كنید. دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینكه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، میتوانید موقع دم كردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بكشد.دارچین كوبیده نشده خیلی بهتر از دارچین آسیاب شده، عطر خود را حفظ میكند.از دارچین برای معطر كردن غذاهای گوشتی هم استفاده میشود. |
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
خواص درماني دارچين
جام جم آنلاين: وقتي
خانه مادربزرگ هايمان ميرويم، عطر چاي دارچين درخانه اش پيچيده است، چون
قديميترها بيشتر به خواص درماني خوراكيها توجه ميكردند. پزشكان متخصص
تغذيه هم بر خواص دارويي ادويهها و بهويژه دارچين تاكيد دارند.
به
گفته آنها يك قاشق چايخوري دارچين، حاوي 28 ميليگرم كلسيم، 1 ميلي گرم
آهن و بيشتر از يك گرم فيبر و مقدار زيادي ويتامين هاي C ،K و منگنز است.
همچنين مقدار 1.2 گرم كربوهيدرات دارد.
براي تهيه دارچين، پوست اين درختچه را جدا كرده و معمولا پودر ميكنند و در غذا يا چاي از آن استفاده ميكنند.
دارچين رمز جواني است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه ميدارد.
دارچين كليهها را گرم ميكند، ضعف كمر و پاها را از بين ميبرد و كم خوني را درمان ميكند.
اين
ادويه معطر بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است. دارچين اثر آرام كننده و
شاد كننده دارد و از بسياري از داروهاي آرام بخش بهتر است. اثر مهم ديگر
دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول
درآوردهاند كه بهعنوان تب بُر به كار ميرود. دارچين رگها را باز
ميكند و باعث بهبود گردش خون ميشود.
يكي از خواص دارچين اين است
كه باعث افزايش كارايي هورمون انسولين در بدن ميشود و در نتيجه بدن نياز
كمتري به اين هورمون براي كنترل قند خون پيدا ميكند. بسياري از افراد
مبتلا به ديابت گزارش دادهاند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين در روز
تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.
همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است.
دارچين
خاصيت عجيب ديگري دارد و آن تقويت سيستم ايمني بدن در مقابل بيماري هاست و
حتي ميتوان گفت كه اثري مشابه پنيسيلين و آنتي بيوتيك دارد.
اگر
حس كرديد كه ضعيف شدهايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچيني را فراموش
نكنيد و حتي اگر سرما خوردهايد يا ضعف شديد داريد، چاي دارچين بهترين
داروست.
دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به
عنوان تقويت كننده عمل هضم غذا و جريان گردش خون به كار ميرود و از آن
براي رفع سوءهاضمه، بهويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان
بادشكن استفاده ميشود.
همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف ميشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار ميرود.
دارچين
معده را تميز و آرام و قوي ميكند واز آن براي رفع سوءهاضمه، بويژه در
مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده ميشود. بنابراين
اگر ناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد.
دارچين علاوه
براين همه خواص، طعم بسيار خوبي نيز دارد. براي اينكه بيشتر از طعم و
خاصيت درماني دارچين بهره ببريد، ميتوانيد موقع دم كردن چاي، مقداري از
پوست آن را در داخل قوري بريزيد تا همراه با چاي دم بكشد.
دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده، عطر خود را حفظ ميكند.
از دارچين براي معطر كردن غذاهاي گوشتي هم استفاده ميشود.
http://www.jamejamonline.ir
جام جم آنلاين: وقتي
خانه مادربزرگ هايمان ميرويم، عطر چاي دارچين درخانه اش پيچيده است، چون
قديميترها بيشتر به خواص درماني خوراكيها توجه ميكردند. پزشكان متخصص
تغذيه هم بر خواص دارويي ادويهها و بهويژه دارچين تاكيد دارند.
به
گفته آنها يك قاشق چايخوري دارچين، حاوي 28 ميليگرم كلسيم، 1 ميلي گرم
آهن و بيشتر از يك گرم فيبر و مقدار زيادي ويتامين هاي C ،K و منگنز است.
همچنين مقدار 1.2 گرم كربوهيدرات دارد.
براي تهيه دارچين، پوست اين درختچه را جدا كرده و معمولا پودر ميكنند و در غذا يا چاي از آن استفاده ميكنند.
دارچين رمز جواني است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه ميدارد.
دارچين كليهها را گرم ميكند، ضعف كمر و پاها را از بين ميبرد و كم خوني را درمان ميكند.
اين
ادويه معطر بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است. دارچين اثر آرام كننده و
شاد كننده دارد و از بسياري از داروهاي آرام بخش بهتر است. اثر مهم ديگر
دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول
درآوردهاند كه بهعنوان تب بُر به كار ميرود. دارچين رگها را باز
ميكند و باعث بهبود گردش خون ميشود.
يكي از خواص دارچين اين است
كه باعث افزايش كارايي هورمون انسولين در بدن ميشود و در نتيجه بدن نياز
كمتري به اين هورمون براي كنترل قند خون پيدا ميكند. بسياري از افراد
مبتلا به ديابت گزارش دادهاند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين در روز
تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.
همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است.
دارچين
خاصيت عجيب ديگري دارد و آن تقويت سيستم ايمني بدن در مقابل بيماري هاست و
حتي ميتوان گفت كه اثري مشابه پنيسيلين و آنتي بيوتيك دارد.
اگر
حس كرديد كه ضعيف شدهايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچيني را فراموش
نكنيد و حتي اگر سرما خوردهايد يا ضعف شديد داريد، چاي دارچين بهترين
داروست.
دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به
عنوان تقويت كننده عمل هضم غذا و جريان گردش خون به كار ميرود و از آن
براي رفع سوءهاضمه، بهويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان
بادشكن استفاده ميشود.
همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف ميشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار ميرود.
دارچين
معده را تميز و آرام و قوي ميكند واز آن براي رفع سوءهاضمه، بويژه در
مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده ميشود. بنابراين
اگر ناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد.
دارچين علاوه
براين همه خواص، طعم بسيار خوبي نيز دارد. براي اينكه بيشتر از طعم و
خاصيت درماني دارچين بهره ببريد، ميتوانيد موقع دم كردن چاي، مقداري از
پوست آن را در داخل قوري بريزيد تا همراه با چاي دم بكشد.
دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده، عطر خود را حفظ ميكند.
از دارچين براي معطر كردن غذاهاي گوشتي هم استفاده ميشود.
http://www.jamejamonline.ir
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
اگر
در پی یافتن راهی برای كاهش قند خونتان هستید دارچین را امتحان كنید. قدمت
مصرف غذایی و دارویی دارچین به چهار هزار سال پیش برمیگردد.
بیش از چهار هزار سال است كه بشر این ادویه را در پخت و پز و نیز در درمان بیماریها مورد استفاده قرار داده است.
نوعی
از دارچین به نام كاسیا كه از ساقه داخلی درخت دارچین (كه در چین، ویتنام
و اندونزی رشد میكنند) گرفته شده بر روی مبتلایان به دیابت مورد بررسی
قرار گرفته است.
گرچه تاثیردارچین در كاهش قند خون مطرح شده بود اما
پیش از سال 2003 مورد تایید قرار نگرفت. تحقیق مربوط به این یافته در 60
فرد مبتلا به دیابت تیپ دو انجام شد.
به این افراد سه دز مختلف (1، 3، 6 گرمی) دارچین كاسیا دادند.
نتایج
نه تنها كاهش قابل ملاحظهای در قند خون ناشتا بلكه 23 تا 30 درصد كاهش
تری گلیسرید و 7 تا 27 درصد افت ال.دی.ال یا كلسترول بد خون را با همه
دزهای دارچین نشان دادند.
به نظر میرسد این ادویه برای كنترل قند خون
مناسب باشد زیرا حاوی تركیبات قوی به نام پلی فنلهاست كه سلولها را
وادار میكند به انسولین حساسیت بیشتری پیدا كنند و قند بیشتری را جذب
نمایند.
پلی فنلها همچنین در سایر مواد گیاهی مانند چای سبز و روغن زیتون نیز یافت میشوند.
بد نیست بدانید برخی انواع دارچین نوع كاسیا نیستند. دیگر اشكال تجارتی آن ممكن است چنین تاثیری نداشته باشند.
دارچین علاوه بر اثرات مفید در كاهش سطوح قند خون فواید ضد التهابی نیز دارد.
به
دلیل آن كه مبتلایان به دیابت ممكن است سطوح بیشتری از مواد شیمیایی
التهابی داشته باشند و این مواد منجر به تشدید دیابت میشوند ، افزودن
دارچین به غذای روزانه راهی كم هزینه و آسان برای ارتقای سلامت در این
افراد است.
حداقل میزان موثر برای بیماران دیابتی یك دوم قاشق چایخوری
یا بیشتر در غذای روزانه است. همچنین میتوان این ادویه را به
نوشیدنیهایی مثل چای، آب پرتقال یا دانههای خشك قهوه و سایر مواد غذایی
اضافه كرد.
شما میتوانید چای دارچینی خود را با جوشاندن یك دوم قاشق
پودر دارچین با یك فنجان آب به مدت 10 تا 15 دقیقه تهیه كرده ، خنك كنید و
آنگاه بنوشید.
مساله نگران كننده برای دیابتیها افزایش احتمال
واكنشهای كاهش قند خون در افرادی است كه قبلا انسولین یا انواع خاص
داروهای دیابت را مصرف كردهاند.
برای كاهش احتمال واكنشهای غیرمنتظره، كنترل بیشتر قند خون طی چهار تا شش هفته اول مصرف توصیه میشود.
دارچین هم مانند گیاهان دیگر ممكن است منجر به ایجاد واكنشهای آلرژیك مانند بثورات جلدی یا تنگی نفس شود.
و نكته آخر این كه مصرف دزهای دارویی دارچین در دوران بارداری توصیه نمیشود.
در پی یافتن راهی برای كاهش قند خونتان هستید دارچین را امتحان كنید. قدمت
مصرف غذایی و دارویی دارچین به چهار هزار سال پیش برمیگردد.
بیش از چهار هزار سال است كه بشر این ادویه را در پخت و پز و نیز در درمان بیماریها مورد استفاده قرار داده است.
نوعی
از دارچین به نام كاسیا كه از ساقه داخلی درخت دارچین (كه در چین، ویتنام
و اندونزی رشد میكنند) گرفته شده بر روی مبتلایان به دیابت مورد بررسی
قرار گرفته است.
گرچه تاثیردارچین در كاهش قند خون مطرح شده بود اما
پیش از سال 2003 مورد تایید قرار نگرفت. تحقیق مربوط به این یافته در 60
فرد مبتلا به دیابت تیپ دو انجام شد.
به این افراد سه دز مختلف (1، 3، 6 گرمی) دارچین كاسیا دادند.
نتایج
نه تنها كاهش قابل ملاحظهای در قند خون ناشتا بلكه 23 تا 30 درصد كاهش
تری گلیسرید و 7 تا 27 درصد افت ال.دی.ال یا كلسترول بد خون را با همه
دزهای دارچین نشان دادند.
به نظر میرسد این ادویه برای كنترل قند خون
مناسب باشد زیرا حاوی تركیبات قوی به نام پلی فنلهاست كه سلولها را
وادار میكند به انسولین حساسیت بیشتری پیدا كنند و قند بیشتری را جذب
نمایند.
پلی فنلها همچنین در سایر مواد گیاهی مانند چای سبز و روغن زیتون نیز یافت میشوند.
بد نیست بدانید برخی انواع دارچین نوع كاسیا نیستند. دیگر اشكال تجارتی آن ممكن است چنین تاثیری نداشته باشند.
دارچین علاوه بر اثرات مفید در كاهش سطوح قند خون فواید ضد التهابی نیز دارد.
به
دلیل آن كه مبتلایان به دیابت ممكن است سطوح بیشتری از مواد شیمیایی
التهابی داشته باشند و این مواد منجر به تشدید دیابت میشوند ، افزودن
دارچین به غذای روزانه راهی كم هزینه و آسان برای ارتقای سلامت در این
افراد است.
حداقل میزان موثر برای بیماران دیابتی یك دوم قاشق چایخوری
یا بیشتر در غذای روزانه است. همچنین میتوان این ادویه را به
نوشیدنیهایی مثل چای، آب پرتقال یا دانههای خشك قهوه و سایر مواد غذایی
اضافه كرد.
شما میتوانید چای دارچینی خود را با جوشاندن یك دوم قاشق
پودر دارچین با یك فنجان آب به مدت 10 تا 15 دقیقه تهیه كرده ، خنك كنید و
آنگاه بنوشید.
مساله نگران كننده برای دیابتیها افزایش احتمال
واكنشهای كاهش قند خون در افرادی است كه قبلا انسولین یا انواع خاص
داروهای دیابت را مصرف كردهاند.
برای كاهش احتمال واكنشهای غیرمنتظره، كنترل بیشتر قند خون طی چهار تا شش هفته اول مصرف توصیه میشود.
دارچین هم مانند گیاهان دیگر ممكن است منجر به ایجاد واكنشهای آلرژیك مانند بثورات جلدی یا تنگی نفس شود.
و نكته آخر این كه مصرف دزهای دارویی دارچین در دوران بارداری توصیه نمیشود.
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
Age : 36
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
امتیاز : 66
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
من طرف Bahareh اليوم في 2:58 pmاگر
در پی یافتن راهی برای كاهش قند خونتان هستید دارچین را امتحان كنید. قدمت
مصرف غذایی و دارویی دارچین به چهار هزار سال پیش برمیگردد.
بیش از چهار هزار سال است كه بشر این ادویه را در پخت و پز و نیز در درمان بیماریها مورد استفاده قرار داده است.
نوعی
از دارچین به نام كاسیا كه از ساقه داخلی درخت دارچین (كه در چین، ویتنام
و اندونزی رشد میكنند) گرفته شده بر روی مبتلایان به دیابت مورد بررسی
قرار گرفته است.
گرچه تاثیردارچین در كاهش قند خون مطرح شده بود اما
پیش از سال 2003 مورد تایید قرار نگرفت. تحقیق مربوط به این یافته در 60
فرد مبتلا به دیابت تیپ دو انجام شد.
به این افراد سه دز مختلف (1، 3، 6 گرمی) دارچین كاسیا دادند.
نتایج
نه تنها كاهش قابل ملاحظهای در قند خون ناشتا بلكه 23 تا 30 درصد كاهش
تری گلیسرید و 7 تا 27 درصد افت ال.دی.ال یا كلسترول بد خون را با همه
دزهای دارچین نشان دادند.
به نظر میرسد این ادویه برای كنترل قند خون
مناسب باشد زیرا حاوی تركیبات قوی به نام پلی فنلهاست كه سلولها را
وادار میكند به انسولین حساسیت بیشتری پیدا كنند و قند بیشتری را جذب
نمایند.
پلی فنلها همچنین در سایر مواد گیاهی مانند چای سبز و روغن زیتون نیز یافت میشوند.
بد نیست بدانید برخی انواع دارچین نوع كاسیا نیستند. دیگر اشكال تجارتی آن ممكن است چنین تاثیری نداشته باشند.
دارچین علاوه بر اثرات مفید در كاهش سطوح قند خون فواید ضد التهابی نیز دارد.
به
دلیل آن كه مبتلایان به دیابت ممكن است سطوح بیشتری از مواد شیمیایی
التهابی داشته باشند و این مواد منجر به تشدید دیابت میشوند ، افزودن
دارچین به غذای روزانه راهی كم هزینه و آسان برای ارتقای سلامت در این
افراد است.
حداقل میزان موثر برای بیماران دیابتی یك دوم قاشق چایخوری
یا بیشتر در غذای روزانه است. همچنین میتوان این ادویه را به
نوشیدنیهایی مثل چای، آب پرتقال یا دانههای خشك قهوه و سایر مواد غذایی
اضافه كرد.
شما میتوانید چای دارچینی خود را با جوشاندن یك دوم قاشق
پودر دارچین با یك فنجان آب به مدت 10 تا 15 دقیقه تهیه كرده ، خنك كنید و
آنگاه بنوشید.
مساله نگران كننده برای دیابتیها افزایش احتمال
واكنشهای كاهش قند خون در افرادی است كه قبلا انسولین یا انواع خاص
داروهای دیابت را مصرف كردهاند.
برای كاهش احتمال واكنشهای غیرمنتظره، كنترل بیشتر قند خون طی چهار تا شش هفته اول مصرف توصیه میشود.
دارچین هم مانند گیاهان دیگر ممكن است منجر به ایجاد واكنشهای آلرژیك مانند بثورات جلدی یا تنگی نفس شود.
و نكته آخر این كه مصرف دزهای دارویی دارچین در دوران بارداری توصیه نمیشود
من طرف Bahareh اليوم في 2:58 pmاگر
در پی یافتن راهی برای كاهش قند خونتان هستید دارچین را امتحان كنید. قدمت
مصرف غذایی و دارویی دارچین به چهار هزار سال پیش برمیگردد.
بیش از چهار هزار سال است كه بشر این ادویه را در پخت و پز و نیز در درمان بیماریها مورد استفاده قرار داده است.
نوعی
از دارچین به نام كاسیا كه از ساقه داخلی درخت دارچین (كه در چین، ویتنام
و اندونزی رشد میكنند) گرفته شده بر روی مبتلایان به دیابت مورد بررسی
قرار گرفته است.
گرچه تاثیردارچین در كاهش قند خون مطرح شده بود اما
پیش از سال 2003 مورد تایید قرار نگرفت. تحقیق مربوط به این یافته در 60
فرد مبتلا به دیابت تیپ دو انجام شد.
به این افراد سه دز مختلف (1، 3، 6 گرمی) دارچین كاسیا دادند.
نتایج
نه تنها كاهش قابل ملاحظهای در قند خون ناشتا بلكه 23 تا 30 درصد كاهش
تری گلیسرید و 7 تا 27 درصد افت ال.دی.ال یا كلسترول بد خون را با همه
دزهای دارچین نشان دادند.
به نظر میرسد این ادویه برای كنترل قند خون
مناسب باشد زیرا حاوی تركیبات قوی به نام پلی فنلهاست كه سلولها را
وادار میكند به انسولین حساسیت بیشتری پیدا كنند و قند بیشتری را جذب
نمایند.
پلی فنلها همچنین در سایر مواد گیاهی مانند چای سبز و روغن زیتون نیز یافت میشوند.
بد نیست بدانید برخی انواع دارچین نوع كاسیا نیستند. دیگر اشكال تجارتی آن ممكن است چنین تاثیری نداشته باشند.
دارچین علاوه بر اثرات مفید در كاهش سطوح قند خون فواید ضد التهابی نیز دارد.
به
دلیل آن كه مبتلایان به دیابت ممكن است سطوح بیشتری از مواد شیمیایی
التهابی داشته باشند و این مواد منجر به تشدید دیابت میشوند ، افزودن
دارچین به غذای روزانه راهی كم هزینه و آسان برای ارتقای سلامت در این
افراد است.
حداقل میزان موثر برای بیماران دیابتی یك دوم قاشق چایخوری
یا بیشتر در غذای روزانه است. همچنین میتوان این ادویه را به
نوشیدنیهایی مثل چای، آب پرتقال یا دانههای خشك قهوه و سایر مواد غذایی
اضافه كرد.
شما میتوانید چای دارچینی خود را با جوشاندن یك دوم قاشق
پودر دارچین با یك فنجان آب به مدت 10 تا 15 دقیقه تهیه كرده ، خنك كنید و
آنگاه بنوشید.
مساله نگران كننده برای دیابتیها افزایش احتمال
واكنشهای كاهش قند خون در افرادی است كه قبلا انسولین یا انواع خاص
داروهای دیابت را مصرف كردهاند.
برای كاهش احتمال واكنشهای غیرمنتظره، كنترل بیشتر قند خون طی چهار تا شش هفته اول مصرف توصیه میشود.
دارچین هم مانند گیاهان دیگر ممكن است منجر به ایجاد واكنشهای آلرژیك مانند بثورات جلدی یا تنگی نفس شود.
و نكته آخر این كه مصرف دزهای دارویی دارچین در دوران بارداری توصیه نمیشود
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
Age : 36
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
امتیاز : 66
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
دارچین از قدیم الایام در دنیا
بکار میرفته است در مصر حتی قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان
امراض مختلفه مصرف می شده است .دارچین پوست درختی است که تا ۱۰ متر ریشه
می کند برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهای برنگ سفید می باشد . پوست این
درخت را کنده و معمولا پودر می کنند و در غذا یا بعنوان چای از آن استفاده
می کنند .
* آدامس دارچینی ضد باکتری است
جویدن آدامس دارچینی، به از بین بردن باکتریهای دهان کمک میکند و بوی بد دهان را رفع میکند
طبق نتایج پژوهشگران دانشگاه لیونز، در شیکاگو، جویدن آدامس دارچینی
خاصیت ضد باکتری قوی برای دهان دارد و حتی بوی بد دهان را از بین میبرد.
استفاده از دارچین در طب گیاهی، سابقه طولانی دارد.
افزودن مقدار کمی دارچین به چای ، آب پرتقال یا غلات مفید است. با
جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه کرد.
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود که دارچین سوخت و ساز گلوکز را حدود بیست برابر میکند.
بکار میرفته است در مصر حتی قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان
امراض مختلفه مصرف می شده است .دارچین پوست درختی است که تا ۱۰ متر ریشه
می کند برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهای برنگ سفید می باشد . پوست این
درخت را کنده و معمولا پودر می کنند و در غذا یا بعنوان چای از آن استفاده
می کنند .
* آدامس دارچینی ضد باکتری است
جویدن آدامس دارچینی، به از بین بردن باکتریهای دهان کمک میکند و بوی بد دهان را رفع میکند
طبق نتایج پژوهشگران دانشگاه لیونز، در شیکاگو، جویدن آدامس دارچینی
خاصیت ضد باکتری قوی برای دهان دارد و حتی بوی بد دهان را از بین میبرد.
استفاده از دارچین در طب گیاهی، سابقه طولانی دارد.
افزودن مقدار کمی دارچین به چای ، آب پرتقال یا غلات مفید است. با
جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه کرد.
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود که دارچین سوخت و ساز گلوکز را حدود بیست برابر میکند.
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
Age : 36
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
امتیاز : 66
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
ترکیبات شیمیایی
دارچین سیلان دارای آمیدون ، موسیلاژ ، تانن ، یک ماده رنگی ، اکسالات کلسیم ، قند
، مانیت ، سینامومین ، اسانس و رزین است. اسانس دارچین که تنها قسمت مهم
دارچین است به مقدار یک درصد در پوست گیاه مذکور وجود دارد و از تقطیر آن
با آب نیز حاصل میشود. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است
ولی به مرور زمان و به علت اکسیده شدن به رنگهای زرد طلایی و سپس قهوهای
مایل به قرمز درمیآید. قسمت اعظم این اسانس را آلدئید سینامیک تشکیل میدهد. به علاوه دارای 4 درصد از فنلها ، مخصوصا اوژنولها همراه با فلاندرون ، سافرول و فورفورول است.
دارچین سیلان دارای آمیدون ، موسیلاژ ، تانن ، یک ماده رنگی ، اکسالات کلسیم ، قند
، مانیت ، سینامومین ، اسانس و رزین است. اسانس دارچین که تنها قسمت مهم
دارچین است به مقدار یک درصد در پوست گیاه مذکور وجود دارد و از تقطیر آن
با آب نیز حاصل میشود. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است
ولی به مرور زمان و به علت اکسیده شدن به رنگهای زرد طلایی و سپس قهوهای
مایل به قرمز درمیآید. قسمت اعظم این اسانس را آلدئید سینامیک تشکیل میدهد. به علاوه دارای 4 درصد از فنلها ، مخصوصا اوژنولها همراه با فلاندرون ، سافرول و فورفورول است.
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
Age : 36
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
امتیاز : 66
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
خطرات استفاده بیش از اندازه و زیاد از دارچین:
اشخاصی که آلرژی دارند، نباید ازدارچین در غذاهای خود استفاده کنند، زیرا دارچین باعث تشدید آلرژی آنها می شود.
استفاده بیش از اندازه از دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و همینطور سوزش معده می شود.
اشخاصی که آلرژی دارند، نباید ازدارچین در غذاهای خود استفاده کنند، زیرا دارچین باعث تشدید آلرژی آنها می شود.
استفاده بیش از اندازه از دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و همینطور سوزش معده می شود.
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
Age : 36
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
امتیاز : 66
رد: خواص و اطلاعات دارویی دارچین
ببخشید من اینجا رو به هم ریخته کردم
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
Age : 36
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
امتیاز : 66
مواضيع مماثلة
» گیاهان دارویی انرزی زا
» دارویی که در درمان افسردگی معجزه میکند
» کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب
» خواص چاي سبز
» خواص گل سرخ
» دارویی که در درمان افسردگی معجزه میکند
» کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب
» خواص چاي سبز
» خواص گل سرخ
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد