اس ام اس های عاشقانه و عارفانه
5 مشترك
انجمن های سایت دوان :: SMS - MMS :: SMS
صفحه 1 از 3
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
رد: اس ام اس های عاشقانه و عارفانه
دوستي من و تو دوستي شاخه و برگ است، و جدايي برگ از شاخه ، مرگ است
امشب دلم از امدنت سرشار است، فانوس به دست كوچه ديدار استف آن گونه تو را در انتظارم كه اگر،اين چشم بخوابد آن يكي بيدار است
اگر ديدي دلي تنها نشسته، ميان رنج غمها تك نشسته، نگو آن دل چرا تنها نشسته، بدان كه دوريت آن را شكسته
سيب سرخي را به من بخشيد و رفت، عاقبت بر عشق من خنديد و رفت، اشك در چشمان سردم حلقه زد، بي مروت، گريه ام را ديد و رفت
امشب دلم از امدنت سرشار است، فانوس به دست كوچه ديدار استف آن گونه تو را در انتظارم كه اگر،اين چشم بخوابد آن يكي بيدار است
اگر ديدي دلي تنها نشسته، ميان رنج غمها تك نشسته، نگو آن دل چرا تنها نشسته، بدان كه دوريت آن را شكسته
سيب سرخي را به من بخشيد و رفت، عاقبت بر عشق من خنديد و رفت، اشك در چشمان سردم حلقه زد، بي مروت، گريه ام را ديد و رفت
هرگز گمان مبر که زخیال تو غافلم
گر مانده ام خموش خدا داند و دلم
سایه روشن های تو بر بوم قلبم جا گرفت
شاهکار من شدی نقاشیم پایان گرفت...!!
منم رفیق تو در وادی ترانه ی عشق
ببر مرا به خیالت , تو ای بهانه ی عشق
از دوست چه می ماند در آیینه فردا؟
جز حرف دل انگیزش ، جز خاطره ای زیبا
گر مانده ام خموش خدا داند و دلم
سایه روشن های تو بر بوم قلبم جا گرفت
شاهکار من شدی نقاشیم پایان گرفت...!!
منم رفیق تو در وادی ترانه ی عشق
ببر مرا به خیالت , تو ای بهانه ی عشق
از دوست چه می ماند در آیینه فردا؟
جز حرف دل انگیزش ، جز خاطره ای زیبا
چون غنچه ء گل قرا به پرداز شود
نرگس به هواى مى قدح ساز شود
فارغ دل آن كسى كه ماند حباب
هم در سر میخانه سر انداز شود
آن کیست که بیجرم و گنه زیست؟ بگو بیجرم و گناه در جهان کیست؟ بگو
من بد کنم و تو بد مکافات کنی پس فرق میان من تو چیست؟ بگو
گر می نخوری طعنه مزن مستان را
بنياد مکن تو حيله و دستان را
تو غره بدان مشو که می نخوری
صد لقمه خوری که می غلامست آن را
نرگس به هواى مى قدح ساز شود
فارغ دل آن كسى كه ماند حباب
هم در سر میخانه سر انداز شود
آن کیست که بیجرم و گنه زیست؟ بگو بیجرم و گناه در جهان کیست؟ بگو
من بد کنم و تو بد مکافات کنی پس فرق میان من تو چیست؟ بگو
بنياد مکن تو حيله و دستان را
برات مینویسم دوستت دارم آخه میدونی؟ آدما گاهی اوقات
خیلی زود حرفاشونو از یاد می برن ولی یه نوشته به این سادگیا پاک شدنی نیست.گرچه پاره کردن یه کاغذ از شکستن یه قلبم ساده تر..ولی من مینویسم....من مینویسم دوستت دارم
I write you: I live you, you know human forget his words but writing doesn’t be clear easily. Though tearing a paper is easier than breaking a heart…but I write…I write I LOVE YOU
آسمون به ماه میگه: عشق یعنی چه؟
ماه میگه:یعنی بودن در آغوش تو
ماه میگه:تو بگو عشق یعنی چه؟
آسمون میگه:انتظار دیدین تو.
The sky tells the moon: what is meaning of love
Moon says: it means being in your bosom
Moon says: you tell me what is love?
The sky says: expectance of seeing you
عشق همچون نقاشیست با این تفاوت که نقاشی را می توان پاک کرد اما عشق را هرگز.
Love is just like paint, with this difference that you can clear the paint but not love
بدون اراده متولد می شویم،با حیرت زندگی میکنیم و سپس با حسرت میمیریم،اما آنچه که هرگز فروغش رنگ فنا نمی پذیرد دوستی های پاک و بی آلایش است.تقدیم به بهترین.
We born aimless live with consternation and die with regret but just thing that will forget never is pure friendship
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگترین روزم روز دیدار توست.
My best gong is your heart beats & my best day is the day of meeting
حدیث عشق من و تو،حدیث ابر بهاریست،تو از قبیله لبخند،من از قبیله اندوه.فضای فاصله صد آه،فضای فاصله صد کوه،تو از سپیده و نوری،من از شقایق گلگون.
The word of our love is word of spring
cloud; you are from clan of smile I am from clan of grief, there is distance as 100 ah, 100 mount, you are from dawn & light, I am from ruddy copse.
خیلی زود حرفاشونو از یاد می برن ولی یه نوشته به این سادگیا پاک شدنی نیست.گرچه پاره کردن یه کاغذ از شکستن یه قلبم ساده تر..ولی من مینویسم....من مینویسم دوستت دارم
I write you: I live you, you know human forget his words but writing doesn’t be clear easily. Though tearing a paper is easier than breaking a heart…but I write…I write I LOVE YOU
آسمون به ماه میگه: عشق یعنی چه؟
ماه میگه:یعنی بودن در آغوش تو
ماه میگه:تو بگو عشق یعنی چه؟
آسمون میگه:انتظار دیدین تو.
The sky tells the moon: what is meaning of love
Moon says: it means being in your bosom
Moon says: you tell me what is love?
The sky says: expectance of seeing you
عشق همچون نقاشیست با این تفاوت که نقاشی را می توان پاک کرد اما عشق را هرگز.
Love is just like paint, with this difference that you can clear the paint but not love
بدون اراده متولد می شویم،با حیرت زندگی میکنیم و سپس با حسرت میمیریم،اما آنچه که هرگز فروغش رنگ فنا نمی پذیرد دوستی های پاک و بی آلایش است.تقدیم به بهترین.
We born aimless live with consternation and die with regret but just thing that will forget never is pure friendship
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگترین روزم روز دیدار توست.
My best gong is your heart beats & my best day is the day of meeting
حدیث عشق من و تو،حدیث ابر بهاریست،تو از قبیله لبخند،من از قبیله اندوه.فضای فاصله صد آه،فضای فاصله صد کوه،تو از سپیده و نوری،من از شقایق گلگون.
The word of our love is word of spring
cloud; you are from clan of smile I am from clan of grief, there is distance as 100 ah, 100 mount, you are from dawn & light, I am from ruddy copse.
ادمین محترم فکر کنم اگر به طرف زنگ بزنیم خرجمون کمتر از smsمیشود.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
وقتي پاي عشق در ميان باشد پول بي ارزش مي شود
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
حسابی کلتون داغه امیدوارم مثل من عاقبت به خیر بشید
parmidas56- همکار انجمن
اس ام اس عاشقانه
دیروز رفته بودم کتاب فروشی که یکدفعه یه کتاب صورتی رنگ توجهمو جلب کرد. اسمش "عشق" بود. بازش کردم دیدم نوشته: بخش نخست: صداقت..
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
تو مثل اون گل سرخی که گذاشتم لای دفتر، مثل تقدیر، مثل قسمت، مثل الماسی که هیچکس، واسه اون نذاشته قیمت..
سهم هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش، آخه پاییز و زمستونش میشه رنگ بهارش..
ببین که چشم عاشق، داره ستاره میشماره
به انتظار چشمات، هر شب داره می باره
می خواد که فریاد بزنه که دل چه بی قراره، نمی تونه، نمیشه..
آخه عشق که صدا نداره..
کبوترم، لانه ی من بام توست، کجا روم؟ مرغ دلم رام توست، پادشه کشور عشقم ولی، نگین انگشتری ام نام توست..
میگن اگه میخوای تو عشقت شکست نخوری فقط یکی رو دوست داشته باش و بهش بگو تو رو بیشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم!
اگر همون قدر که ستاره در آسمون هست ماه بود، باز هم آسمون بدون تو سیاه بود!
عشق زائیده ی تنهایی است و تنهایی نیز زائیده ی عشق!
با یه قامت شکسته، با نگاهی مات و خسته، سرشو برده تو شونش، یه نفر تنها نشسته، توی تنهاییش یه درده، جای پای قلبی سرده، گل سرخی بوده اما، دیگه پژمرده و زرده، فارغ از دیروز و فرداش، غرقه تو دریای درداش، حسرتش یه عشق نابه، که وفا کنه به عهداش..
برای من که دلم چون غروب پاییز است، صدای گرم تو از دور هم دل انگیز است..
ما می رویم، عشق می ماند، پس عاشق باش تا بمانی..
امروز با هم بودن را تجربه می کنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را، پس امروز را بیا زیبا زندگی کنیم، به حرمت خاطرات فردا!
میگن عاشقا عشقشون رو زیبا می بینن. این دفعه که دیدمت خیلی زیبا شده بودی. نمی دونم تو هر دفعه داری زیباتر میشی یا من عاشقتر؟!
در زمین عشقی نیست که زمینت نزند، آسمان را دریاب!
دوست دارم بمیرم و سیاه پوشت کنم، دوست ندارم بمانم و فراموشت کنم..
تا نباشد این جدایی ها، کس نداند قدر یاران را، کویر خشک می داند، بهای قطره باران را..
شبی پرسیدمش با بی قراری، به غیر از من کسی را دوست داری؟ دو چشمش اشک شد از شرمساری، میان گریه هایش گفت: آری!؟..
بی تو در سینه ی من دل دیگه جایی نداره، زندگی بی گل روی تو صفایی نداره، از غم دوری تو ای گل یکدونه ی من، دردی افتاده به جونم که دوایی نداره..
خدا کند که بدانی چه قدر محتاج است، نگاه خسته ی من بر دعای چشمانت..
هر وقت حس کردی فاصله ها ما را از هم دور کرده اند به یاد خاطره های با شکوهمان بیفت. باور کن فاصله ها هیچ وقت حریف خاطره ها نمی شوند..
مژه بر هم نزن ای دوست که بادم ببرد، چون سبک تر شده ام از پر کاهی ز غمت!
بنویس با خط الماس، رو تن نازک شیشه، که بدون نور چشمات شب من سحر نمیشه..
تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را، میان ربنای سبز دستانت دعایم کن، که محتاج دعای جمله یارانم..
some love two
i love one
that is you
I love you some love one
اگر کسی را دوست داری ، به او بگو ، زیرا قلبها معمولا با کلماتی که ناگفته می مانند ، می شکنند . (جرج آلن)
اس ام اس عاشقانه
سعی کن مثل خورشید زیاد نور ندی ، چون همه از نورت استفاده می کنن ولی اصلا نگات نمی کنن ، سعی کن مثل ستاره کم نور بدی تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن .
اس ام اس عاشقانه
انسان بودن یعنی اینکه وقتی با کسی مشتاقانه کوهی رو بالا رفتی اما رو قله حس کردی که ازش بی نیاز شدی یادت نره که اون پایین چقدر بهش نیاز داشتی .
اس ام اس عاشقانه
ای همه هستی من از دنیا و سرنوشت ، قد تموم هستی و سرنوشت های آدمای دنیا دوست دارم .
اس ام اس عاشقانه
اگرچه دوری ز اینجا ، تو یعنی اوج زیبایی ، کنارم هستی و هر شب به خوابم باز می آیی ، اگر هرگز نمی خوابند دو چشم سرخ و نمناکم ، اگر در فکر چشمانت شکسته قلب نمناکم ، ولی یادم نخواهد رفت ، که یاد تو هنوز اینجاست ، میان سایه روشن ها ، دل شیدایی من تنهاست ، نباید زود می رفتی و تنها کوچ می کردی .
اس ام اس عاشقانه
نگاهت چشمه ساری است که مرا با خود به رویا می برد ، لبانم که از خستگی و سنگینی سکوت تکیه بر هم داده اند ، تا غروب مهربانی عشق تو را سجده می کنند .
اس ام اس عاشقانه
دریا هرچه دور شود ساحل باز هم کنار دریا می ماند ، ساحلتم دریای من .
اس ام اس عاشقانه
به نام ستاره ی شب تاریکم ، یک شب خوب تو آسمون ، یک ستاره چشمک زنون ، خندید و گفت کنارتم تا آخرش تا پای جون ، ستاره ی قشنگی بود آروم و ناز و مهربون ، ستاره شد عشق منو منم شدم عاشق اون ، اما زیاد طول نکشید عشق منو ستاره جون ، ماهه اومد ستاره رو دزدید و برد نا مهربون ، ستاره رفت با رفتنش منم شدم بی هم زبون ، حالا شبا به یاد اون چشم میدوزم به آسمون .
اس ام اس عاشقانه
اگر در زندگی ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد آهنگ زندگی را آنچنان ادامه بده که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت .
اس ام اس عاشقانه
همیشه تلخ ترین خاطرات زندگی را از کسی تجربه می کنیم که شیرین ترین خاطرات را با وی داشتیم .
اس ام اس عاشقانه
خیلی سخته که روز تولدت همه بهت تبریک بگن ، جز اونی که فکر می کنی به خاطرش زنده ای .
اس ام اس عاشقانه
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری . (دکتر علی شریعتی)
اس ام اس عاشقانه
زندگی را دور بزن و آنگاه که بر تارک بلندترین قله ها رسیدی ، لبخند خود را نثار تمام سنگریزه هایی کن که پایت را خراشیدند .
اس ام اس عاشقانه
در خلوت تنهایی ام ، حضور مبهمت و تصویر گنگ نگاهت مرهمی است بر دردهای کهنه دلم ، بی تو ، شبهایم ، بدون شبگرد عشق ، مرگ بارترین شبهاست .
اس ام اس عاشقانه
چنان کاری غمت با قلب من کرد ، که موج زلزله با ارگ بم کرد .
اس ام اس عاشقانه
به دریایی گرفتارم که موجش عالمی دارد ، که من با دل و دریا و موجش عالمی دارم .
اس ام اس عاشقانه
به سه چیز تکیه نکن ، غرور ، دروغ و عشق ، آدم با غرور می تازد ، با دروغ می بازد و با عشق می میرد . (دکتر علی شریعتی)
اس ام اس عاشقانه
دو تراژدی دردناک در زندگی وجود دارد ، یکی اینکه در عشقت ناکام شوی و دیگر اینکه به وصال عشقت برسی .
اس ام اس عاشقانه
سخت است هنگام وداع ، آنگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبور است ، پاره ای از وجود تو را نیز با خود خواهد برد .
اس ام اس عاشقانه
آدم ها در دو حالت همدیگر را ترک می کنند ، اول اینکه احساس کنند کسی دوستشون نداره و دوم اینکه احساس کنند یکی خیلی دوستشون داره .
اس ام اس عاشقانه
اگر کسی را دوست داری ، به او بگو ، زیرا قلبها معمولا با کلماتی که ناگفته می مانند ، می شکنند . (جرج آلن)
اس ام اس عاشقانه
سعی کن مثل خورشید زیاد نور ندی ، چون همه از نورت استفاده می کنن ولی اصلا نگات نمی کنن ، سعی کن مثل ستاره کم نور بدی تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن .
اس ام اس عاشقانه
انسان بودن یعنی اینکه وقتی با کسی مشتاقانه کوهی رو بالا رفتی اما رو قله حس کردی که ازش بی نیاز شدی یادت نره که اون پایین چقدر بهش نیاز داشتی .
اس ام اس عاشقانه
ای همه هستی من از دنیا و سرنوشت ، قد تموم هستی و سرنوشت های آدمای دنیا دوست دارم .
منبع: فارسی موبایل
دیروز رفته بودم کتاب فروشی که یکدفعه یه کتاب صورتی رنگ توجهمو جلب کرد. اسمش "عشق" بود. بازش کردم دیدم نوشته: بخش نخست: صداقت..
تو مثل اون گل سرخی که گذاشتم لای دفتر، مثل تقدیر، مثل قسمت، مثل الماسی که هیچکس، واسه اون نذاشته قیمت..
سهم هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش، آخه پاییز و زمستونش میشه رنگ بهارش..
ببین که چشم عاشق، داره ستاره میشماره
به انتظار چشمات، هر شب داره می باره
می خواد که فریاد بزنه که دل چه بی قراره، نمی تونه، نمیشه..
آخه عشق که صدا نداره..
کبوترم، لانه ی من بام توست، کجا روم؟ مرغ دلم رام توست، پادشه کشور عشقم ولی، نگین انگشتری ام نام توست..
میگن اگه میخوای تو عشقت شکست نخوری فقط یکی رو دوست داشته باش و بهش بگو تو رو بیشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم!
اگر همون قدر که ستاره در آسمون هست ماه بود، باز هم آسمون بدون تو سیاه بود!
عشق زائیده ی تنهایی است و تنهایی نیز زائیده ی عشق!
با یه قامت شکسته، با نگاهی مات و خسته، سرشو برده تو شونش، یه نفر تنها نشسته، توی تنهاییش یه درده، جای پای قلبی سرده، گل سرخی بوده اما، دیگه پژمرده و زرده، فارغ از دیروز و فرداش، غرقه تو دریای درداش، حسرتش یه عشق نابه، که وفا کنه به عهداش..
برای من که دلم چون غروب پاییز است، صدای گرم تو از دور هم دل انگیز است..
ما می رویم، عشق می ماند، پس عاشق باش تا بمانی..
امروز با هم بودن را تجربه می کنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را، پس امروز را بیا زیبا زندگی کنیم، به حرمت خاطرات فردا!
میگن عاشقا عشقشون رو زیبا می بینن. این دفعه که دیدمت خیلی زیبا شده بودی. نمی دونم تو هر دفعه داری زیباتر میشی یا من عاشقتر؟!
در زمین عشقی نیست که زمینت نزند، آسمان را دریاب!
دوست دارم بمیرم و سیاه پوشت کنم، دوست ندارم بمانم و فراموشت کنم..
تا نباشد این جدایی ها، کس نداند قدر یاران را، کویر خشک می داند، بهای قطره باران را..
شبی پرسیدمش با بی قراری، به غیر از من کسی را دوست داری؟ دو چشمش اشک شد از شرمساری، میان گریه هایش گفت: آری!؟..
بی تو در سینه ی من دل دیگه جایی نداره، زندگی بی گل روی تو صفایی نداره، از غم دوری تو ای گل یکدونه ی من، دردی افتاده به جونم که دوایی نداره..
خدا کند که بدانی چه قدر محتاج است، نگاه خسته ی من بر دعای چشمانت..
هر وقت حس کردی فاصله ها ما را از هم دور کرده اند به یاد خاطره های با شکوهمان بیفت. باور کن فاصله ها هیچ وقت حریف خاطره ها نمی شوند..
مژه بر هم نزن ای دوست که بادم ببرد، چون سبک تر شده ام از پر کاهی ز غمت!
بنویس با خط الماس، رو تن نازک شیشه، که بدون نور چشمات شب من سحر نمیشه..
تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را، میان ربنای سبز دستانت دعایم کن، که محتاج دعای جمله یارانم..
some love two
i love one
that is you
I love you some love one
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
اگرچه دوری ز اینجا ، تو یعنی اوج زیبایی ، کنارم هستی و هر شب به خوابم باز می آیی ، اگر هرگز نمی خوابند دو چشم سرخ و نمناکم ، اگر در فکر چشمانت شکسته قلب نمناکم ، ولی یادم نخواهد رفت ، که یاد تو هنوز اینجاست ، میان سایه روشن ها ، دل شیدایی من تنهاست ، نباید زود می رفتی و تنها کوچ می کردی .
اس ام اس عاشقانه
نگاهت چشمه ساری است که مرا با خود به رویا می برد ، لبانم که از خستگی و سنگینی سکوت تکیه بر هم داده اند ، تا غروب مهربانی عشق تو را سجده می کنند .
اس ام اس عاشقانه
دریا هرچه دور شود ساحل باز هم کنار دریا می ماند ، ساحلتم دریای من .
اس ام اس عاشقانه
به نام ستاره ی شب تاریکم ، یک شب خوب تو آسمون ، یک ستاره چشمک زنون ، خندید و گفت کنارتم تا آخرش تا پای جون ، ستاره ی قشنگی بود آروم و ناز و مهربون ، ستاره شد عشق منو منم شدم عاشق اون ، اما زیاد طول نکشید عشق منو ستاره جون ، ماهه اومد ستاره رو دزدید و برد نا مهربون ، ستاره رفت با رفتنش منم شدم بی هم زبون ، حالا شبا به یاد اون چشم میدوزم به آسمون .
اس ام اس عاشقانه
اگر در زندگی ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد آهنگ زندگی را آنچنان ادامه بده که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت .
اس ام اس عاشقانه
همیشه تلخ ترین خاطرات زندگی را از کسی تجربه می کنیم که شیرین ترین خاطرات را با وی داشتیم .
اس ام اس عاشقانه
خیلی سخته که روز تولدت همه بهت تبریک بگن ، جز اونی که فکر می کنی به خاطرش زنده ای .
اس ام اس عاشقانه
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری . (دکتر علی شریعتی)
اس ام اس عاشقانه
زندگی را دور بزن و آنگاه که بر تارک بلندترین قله ها رسیدی ، لبخند خود را نثار تمام سنگریزه هایی کن که پایت را خراشیدند .
اس ام اس عاشقانه
در خلوت تنهایی ام ، حضور مبهمت و تصویر گنگ نگاهت مرهمی است بر دردهای کهنه دلم ، بی تو ، شبهایم ، بدون شبگرد عشق ، مرگ بارترین شبهاست .
اس ام اس عاشقانه
چنان کاری غمت با قلب من کرد ، که موج زلزله با ارگ بم کرد .
اس ام اس عاشقانه
به دریایی گرفتارم که موجش عالمی دارد ، که من با دل و دریا و موجش عالمی دارم .
اس ام اس عاشقانه
به سه چیز تکیه نکن ، غرور ، دروغ و عشق ، آدم با غرور می تازد ، با دروغ می بازد و با عشق می میرد . (دکتر علی شریعتی)
اس ام اس عاشقانه
دو تراژدی دردناک در زندگی وجود دارد ، یکی اینکه در عشقت ناکام شوی و دیگر اینکه به وصال عشقت برسی .
اس ام اس عاشقانه
سخت است هنگام وداع ، آنگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبور است ، پاره ای از وجود تو را نیز با خود خواهد برد .
اس ام اس عاشقانه
آدم ها در دو حالت همدیگر را ترک می کنند ، اول اینکه احساس کنند کسی دوستشون نداره و دوم اینکه احساس کنند یکی خیلی دوستشون داره .
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
اس ام اس عاشقانه
منبع: فارسی موبایل
به بزرگترين عشق در کوتاه ترين جمله ي ممکن به روي لطيف ترين گل سرخ براي تو بهترين کس دنيام مي نويسم دوستت دارم.
---------------------------------------
توي زندگي بعضي چيز ها بزرگ ، بعضي چيز ها کوچک ، بعضي چيز ها ساده و بعضي چيز ها مهم هستند:
بزرگ مثل عشق
کوچک مثل غم
ساده مثل من
مهم مثل تو ...
صداقت و مهربانیت را می ستایم صداقت را از کلامت و مهربانیت را از نگاهت!
می دونی فرق تو با انار چیه؟
انار هزار دونه است ولی تو یه دونه ای.
پس از مرگم بيا زيبا نگارم بيا با جمع دوستان بر مزارم سرت خم کن ببوس سنگ مزارم که
من در زير خاک چشم انتظارم . . .
شکسپیر می گه: وقتی کسی رو دوست داری، هر چند وقت یک بار بهش یادآوری کن، تا فراموش نکنه قلبی براش می تپه.
این یک یادآوریست.
دوستان مثل قطعات پازل هستند، اگر یکیشون گم بشه، هیچی جاشو نمی گیره و پازل هیچ وقت کامل نمی شه. تو یکی از همون قطعاتی که هیچ وقت گمت نمی کنم.
میگن اگه به یاد یکی بخوابی خوابشو می بینی،
می میرم برات تا همیشه ببینمت!
ویکتور هوگو می گه: هرگز به کسی که دوستش داری نگو "دوستت دارم"
...
...
...
ویکتور هوگو غلط کرد!
دوستت دارم، دوستت دارم، دوستت دارم
درود! نمی خواستم نگرانت کنم، ولی من فردا ساعت 6 می رم بیمارستان بستری بشم. یک جراحی کوچک دارم...
میخوام دریچه قلبم رو به سمت تو باز کنم!
همه دنیا درحکم یک دوربین عکاسی است، لبخند بزنید.
همیشه نگاهی را باور کن که وقتی دور شدی در انتظارت بمونه.
زندگی سه چیز است: اشکی که خشک می شود، لبخندی که محو می شود، یادی که می ماند.
زندگی دریایى طوفانی است که قطب نمای آن محبت است.
زندگی رو از شیشه ی جلو نگاه کن ، نه از آیینه ی عقب . . .
برای لذت بردن از زندگی، کافیه کمی احمق باشی. (شکسپیر)
جاده ی زندگی لغزنده است، با زنجیر ایمان حرکت کنید.
زندگی کوتاهتر از آن است که عشق ورزیدن را برای لحظه آخر بگذاریم.
آسمون به دریا گفت : این بالا خیلی خوبه٬ همه جا رو میشه دید٬ دریا گفت :
این پایین از اون بالا هم بهتره٬ چون فقط تو رو میشه دید ... تقدیم به آسمون قلبم ...
زیباست که با خدای خود چت بکنیم٫ در سایت نماز شب عبادت بکنیم
ای کاش که ما فلاپی دلها را، با عشق علی و آلش فرمت بکنیم التماس دعا ...
لازمه عشق و خوشبختی جذب کردن چیزهای تازه نیست
بلکه حذف کردن افکار کهنه و پوچ است .
توي زندگي بعضي چيز ها بزرگ ، بعضي چيز ها کوچک ، بعضي چيز ها ساده و بعضي چيز ها مهم هستند:
بزرگ مثل عشق
کوچک مثل غم
ساده مثل من
مهم مثل تو ...
صداقت و مهربانیت را می ستایم صداقت را از کلامت و مهربانیت را از نگاهت!
می دونی فرق تو با انار چیه؟
انار هزار دونه است ولی تو یه دونه ای.
پس از مرگم بيا زيبا نگارم بيا با جمع دوستان بر مزارم سرت خم کن ببوس سنگ مزارم که
من در زير خاک چشم انتظارم . . .
شکسپیر می گه: وقتی کسی رو دوست داری، هر چند وقت یک بار بهش یادآوری کن، تا فراموش نکنه قلبی براش می تپه.
این یک یادآوریست.
دوستان مثل قطعات پازل هستند، اگر یکیشون گم بشه، هیچی جاشو نمی گیره و پازل هیچ وقت کامل نمی شه. تو یکی از همون قطعاتی که هیچ وقت گمت نمی کنم.
میگن اگه به یاد یکی بخوابی خوابشو می بینی،
می میرم برات تا همیشه ببینمت!
ویکتور هوگو می گه: هرگز به کسی که دوستش داری نگو "دوستت دارم"
...
...
...
ویکتور هوگو غلط کرد!
دوستت دارم، دوستت دارم، دوستت دارم
درود! نمی خواستم نگرانت کنم، ولی من فردا ساعت 6 می رم بیمارستان بستری بشم. یک جراحی کوچک دارم...
میخوام دریچه قلبم رو به سمت تو باز کنم!
همه دنیا درحکم یک دوربین عکاسی است، لبخند بزنید.
همیشه نگاهی را باور کن که وقتی دور شدی در انتظارت بمونه.
زندگی سه چیز است: اشکی که خشک می شود، لبخندی که محو می شود، یادی که می ماند.
زندگی دریایى طوفانی است که قطب نمای آن محبت است.
زندگی رو از شیشه ی جلو نگاه کن ، نه از آیینه ی عقب . . .
برای لذت بردن از زندگی، کافیه کمی احمق باشی. (شکسپیر)
جاده ی زندگی لغزنده است، با زنجیر ایمان حرکت کنید.
زندگی کوتاهتر از آن است که عشق ورزیدن را برای لحظه آخر بگذاریم.
آسمون به دریا گفت : این بالا خیلی خوبه٬ همه جا رو میشه دید٬ دریا گفت :
این پایین از اون بالا هم بهتره٬ چون فقط تو رو میشه دید ... تقدیم به آسمون قلبم ...
زیباست که با خدای خود چت بکنیم٫ در سایت نماز شب عبادت بکنیم
ای کاش که ما فلاپی دلها را، با عشق علی و آلش فرمت بکنیم التماس دعا ...
لازمه عشق و خوشبختی جذب کردن چیزهای تازه نیست
بلکه حذف کردن افکار کهنه و پوچ است .
یاد تو چندیست که مهمانم شده ، خاطراتت آفت جانم شده
هر چه میگویم سخن از یاد توست ، در سکوت من فقط فریاد توست
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
میخوام اسم تو رو با صابون تو ابرا بنویسم تا وقتی بارون میباره همه کف کنن !!!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قسم به هرچی بارون شدیده / به هر بی پناه و نا امیده
تو که قلبت مثل برفا سفیده / نرنج از من آخه از تو بعیده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیدن لبخند آنهایی که رنج میکشند ، از اشکهایشان دردناکتر است . . .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هیچ فکر کردی اگه هر ماه قبض کارکرد قلبمون رو میدادن
کدوم یکی از ما عاشقتر بودیم !؟
چون خیالت همه شب مونس و دمساز من است
شرم دارم که شکایت بکنم از تنهایی . . .
اگر من شاعرم شعرم تو هستی
اگر من عاشقم ، عشقم تو هستی
اگر من یک کتاب کهنه هستم
بدان زیبا ترین برگش تو هستی
میگن نمک باعث شوریه ، عجیبه تو با این همه نمک که داری بازم شیرینی !
هر نگاهت ز روشنی کار ستاره میکند
هرکه دوباره بیندت ، عمر دوباره میکند . . .
همیشه میخواستم مالک قلبت باشم ، نه مستاجرش !
ماه عشق است بیا عاشق شویم ، عاشق آن خدای خالق شویم
چون به درگاهش کشیم دست نیاز ، مهربان باشد شویم ما بی نیاز . . .
اگه يه خودکار داشتي که فقط اندازه ي نوشتن يک جمله جوهر داشت
باهاش چي مينوشتي؟ خدايا دوست دارم . . .
خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه . . .
تو اگر باز کني پنجره اي سمت دلت ٬ ميتوان گفت که من چلچله لال توام ٬
مثل يک پوپک سرمازده در بارش برف ٬ سخت محتاج به گرماي پر و بال توام . . .
راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمي ، هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ،
راز دل با آب گفتم تا نگويد با كسي ، عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم . . .
دوست بهترين واژه در جهان است، اما كساني كه معني آن را نمي فهمند
اين واژه را بدنام كرده اند ٬ دوست ، دشمن تنهايي يك تنهاست . . .
چشاي پرستو بي اشک ميميره صداي قناري بي تو ميگيره اگه تو نباشي پيشم عزيزم
هر چي شاديست توي قلبم ميميره آسمون عشق پوسيده مي شه
هواي عشق مه الوده مي شه . . .
سرمشق های آب بابا ٬ یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان یادمان رفت . . .
فراموش نکنیم در ساحل قلبها ٬ این جای پای دوست است که می ماند ٬
وگرنه موج روزگار هر ردپایی را پاک میکند . . .
کنار قطره اشکم هزار تا خاطره دفنه ، گله میکنم از تو ، از تو که این همه بی رحمی
هزار بار مردم از عشقت ، ای که سراپا از سنگی . . .
یکی در آرزوی دیدن توست ، یکی در حسرت بوسیدن توست
ولی من ساده و بی ادعایم ، تمام هستی ام خندیدن توست . . .
دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
من از بازی 7سنگ بدم میآد ، میترسم اینقدر سنگ رو سنگ بذاریم
که بینمون دیوار بشه ، بیا لی لی بازی کنیم که تو هرجا رفتی
دوباره برگردی پیشم . . .!
تو دفتر نقاشیهام رنگ چشاتو کم دارم ، بی معرفت نگام بکن فقط نگاتو کم دارم
همه دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است لبخند بزنید
راز عشق را در نگاهت باز کن عشق من را در دلت آغاز کن گر هوس کردي مرا
در نزد خود ٬ تلفن را بردار از ما ياد کن . . . !
هر چه میگویم سخن از یاد توست ، در سکوت من فقط فریاد توست
میخوام اسم تو رو با صابون تو ابرا بنویسم تا وقتی بارون میباره همه کف کنن !!!
قسم به هرچی بارون شدیده / به هر بی پناه و نا امیده
تو که قلبت مثل برفا سفیده / نرنج از من آخه از تو بعیده
دیدن لبخند آنهایی که رنج میکشند ، از اشکهایشان دردناکتر است . . .
هیچ فکر کردی اگه هر ماه قبض کارکرد قلبمون رو میدادن
کدوم یکی از ما عاشقتر بودیم !؟
چون خیالت همه شب مونس و دمساز من است
شرم دارم که شکایت بکنم از تنهایی . . .
اگر من شاعرم شعرم تو هستی
اگر من عاشقم ، عشقم تو هستی
اگر من یک کتاب کهنه هستم
بدان زیبا ترین برگش تو هستی
هر نگاهت ز روشنی کار ستاره میکند
هرکه دوباره بیندت ، عمر دوباره میکند . . .
همیشه میخواستم مالک قلبت باشم ، نه مستاجرش !
ماه عشق است بیا عاشق شویم ، عاشق آن خدای خالق شویم
چون به درگاهش کشیم دست نیاز ، مهربان باشد شویم ما بی نیاز . . .
اگه يه خودکار داشتي که فقط اندازه ي نوشتن يک جمله جوهر داشت
باهاش چي مينوشتي؟ خدايا دوست دارم . . .
خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه . . .
تو اگر باز کني پنجره اي سمت دلت ٬ ميتوان گفت که من چلچله لال توام ٬
مثل يک پوپک سرمازده در بارش برف ٬ سخت محتاج به گرماي پر و بال توام . . .
دوست بهترين واژه در جهان است، اما كساني كه معني آن را نمي فهمند
اين واژه را بدنام كرده اند ٬ دوست ، دشمن تنهايي يك تنهاست . . .
چشاي پرستو بي اشک ميميره صداي قناري بي تو ميگيره اگه تو نباشي پيشم عزيزم
هر چي شاديست توي قلبم ميميره آسمون عشق پوسيده مي شه
هواي عشق مه الوده مي شه . . .
کنار قطره اشکم هزار تا خاطره دفنه ، گله میکنم از تو ، از تو که این همه بی رحمی
هزار بار مردم از عشقت ، ای که سراپا از سنگی . . .
یکی در آرزوی دیدن توست ، یکی در حسرت بوسیدن توست
ولی من ساده و بی ادعایم ، تمام هستی ام خندیدن توست . . .
دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
من از بازی 7سنگ بدم میآد ، میترسم اینقدر سنگ رو سنگ بذاریم
که بینمون دیوار بشه ، بیا لی لی بازی کنیم که تو هرجا رفتی
دوباره برگردی پیشم . . .!
تو دفتر نقاشیهام رنگ چشاتو کم دارم ، بی معرفت نگام بکن فقط نگاتو کم دارم
همه دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است لبخند بزنید
راز عشق را در نگاهت باز کن عشق من را در دلت آغاز کن گر هوس کردي مرا
در نزد خود ٬ تلفن را بردار از ما ياد کن . . . !
کاش ماه می دانست
از این همه ستاره و سیاره
تنها یکی مشتری ست....
در مدرسه از نشاط من کم کردند...
از فرصت ارتباط من کم کردند...
هر وقت به هم عشق تعارف کردیم...
از نمره ی انضباط ما کم کردند...
شادی بهانه ای برای زندگی ست؛
تمام لحظه هایت سرشار از این بهانه
در غریبانه ترین لحظه ی تنهایی خود ،
چشمهایم را که در آن دریایی از محبت
موج می زند به تو خواهم بخشید
تا هیچ گاه به پاکی احساسم شک نکنی
در بی کران دور
بر سنگ سخت گور
خط نوشته بود با جوهر سرشک
* * * آرامگاه عشق * * *
متهم رديف 1 منم كه از تو مستم
اينجا كنار مرده ها نشستم
جرم من اينه كه چشام
سايه ات رو قاب گرفتن
روي پوست شب
اسم تو رو خالكوبي كرده دستم
در عشق تو گاه بت پرستم گویند
گه رند و خراباتی و مستم گویند
اینها همه از بهر شکستم گویند
من شاد به اینکه هر چه هستم گویند
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست
که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی و نه در فردایی
ظرف امروز پر از بودن توست
زندگی را دریاب ...
غروب غمهایت را به هر قیمتی خریدارم
اگر همدم شبهای تنهایی من باشی
در جهان هر چه هست
قسمت پر رو یان است
خون دل میخورد آنکه حیایی دارد
اگر زديدن يوسف بريده شد انگشت
جمال يوسف زهرا هزار يوسف کشت
کلامت گرم و شیرین چون ترانه ،
نگاهت دلفریب و شاعرانه
منم قایق به روی موج دریا ،
تویی ساحل ، تویی لطف کرانه . . .
همه در حسرت يك پروازند ،
من به پرواز نميانديشم
به تو ميانديشم
به تو كه عزيزتر از انديشهي يك پروازي...
خون من یعنی وجودم ،
بی خون من هیچ و پوچم ،
بارها در عشقنامه نوشتم ،
خون من مهر وجودت...
صفايي ندارد ارسطو شدن
خوشا پر گشودن پرستو شدن
آرزو دارم
يك بارسرت را بر روي سينه ام بگذاري
تا تپش نامنظم قلبم را احساس كني ،
ولي از آن ترسم
بيا اي ساقی ميخانه عشق
مرا پر كن از پيمانه عشق
گل مريم فداي رنگ ورويت
نصيبم كي شود ديدار روي
به خاطر عشق خودت زنده نباش
به خاطركسي زنده باش
كه به عشق تو زنده است
از این همه ستاره و سیاره
تنها یکی مشتری ست....
در مدرسه از نشاط من کم کردند...
از فرصت ارتباط من کم کردند...
هر وقت به هم عشق تعارف کردیم...
از نمره ی انضباط ما کم کردند...
شادی بهانه ای برای زندگی ست؛
تمام لحظه هایت سرشار از این بهانه
در غریبانه ترین لحظه ی تنهایی خود ،
چشمهایم را که در آن دریایی از محبت
موج می زند به تو خواهم بخشید
تا هیچ گاه به پاکی احساسم شک نکنی
در بی کران دور
بر سنگ سخت گور
خط نوشته بود با جوهر سرشک
* * * آرامگاه عشق * * *
متهم رديف 1 منم كه از تو مستم
اينجا كنار مرده ها نشستم
جرم من اينه كه چشام
سايه ات رو قاب گرفتن
روي پوست شب
اسم تو رو خالكوبي كرده دستم
در عشق تو گاه بت پرستم گویند
گه رند و خراباتی و مستم گویند
اینها همه از بهر شکستم گویند
من شاد به اینکه هر چه هستم گویند
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست
که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی و نه در فردایی
ظرف امروز پر از بودن توست
زندگی را دریاب ...
غروب غمهایت را به هر قیمتی خریدارم
اگر همدم شبهای تنهایی من باشی
در جهان هر چه هست
قسمت پر رو یان است
خون دل میخورد آنکه حیایی دارد
اگر زديدن يوسف بريده شد انگشت
جمال يوسف زهرا هزار يوسف کشت
کلامت گرم و شیرین چون ترانه ،
نگاهت دلفریب و شاعرانه
منم قایق به روی موج دریا ،
تویی ساحل ، تویی لطف کرانه . . .
همه در حسرت يك پروازند ،
من به پرواز نميانديشم
به تو ميانديشم
به تو كه عزيزتر از انديشهي يك پروازي...
خون من یعنی وجودم ،
بی خون من هیچ و پوچم ،
بارها در عشقنامه نوشتم ،
خون من مهر وجودت...
صفايي ندارد ارسطو شدن
خوشا پر گشودن پرستو شدن
آرزو دارم
يك بارسرت را بر روي سينه ام بگذاري
تا تپش نامنظم قلبم را احساس كني ،
ولي از آن ترسم
بيا اي ساقی ميخانه عشق
مرا پر كن از پيمانه عشق
گل مريم فداي رنگ ورويت
نصيبم كي شود ديدار روي
به خاطر عشق خودت زنده نباش
به خاطركسي زنده باش
كه به عشق تو زنده است
نبود در تار و پودش ديدي گفت عاشقه عاشق
@@@@@@@@ نبودش @@@@@@@@@@
امشب همه جا حرف از آسمون و مهتابه ، تموم خونه ديدار اين خونه
فقط خوابه ، تو كه رفتي هواي خونه تب داره ، داره از درو ديوارش غم
عشق تو مي باره ، دارم مي ميرم از بس غصه خوردم ، بيا بر گرد تا ازعشقت
نمردم، همون كه فكر نمي كردي نمونده پيشت، ديدي رفت ودل ما رو سوزوندش
حيات خونه دل مي گه درخت ها همه خاموشن، به جاي كفتر و گنجشك كلاغاي
سياه پوشن ، چراغ خونه خوابيده توي دنياي خاموشي ، ديگه ساعت رو
طاقچه شده كارش فراموشي ، شده كارش فراموشي ، ديگه بارون نمي
باره اگر چه ابر سياه ، تو كه نيستي توي اين خونه ، ديگه آشفته
بازاريست ، تموم گل ها خشكيدن مثل خار بيابون ها ، ديگه از
رنگ و رو رفته ، كوچه و خيابون ها ،،، من گفتم و يارم گفت
گفتيم و سفر كرديم،از دشت شقايق ها،با عشق گذركرديم
گفتم اگه من مردم ، چقدر به من وفاداري، عشقو
به فراموشي ،چند روزه تو مي سپاري
گفتم كه تو مي دوني،سرخاك
تو مي ميرم ، ولي
تا لحظه مردن
نمي گيرم
دل ازتو
@@@@@@@@ نبودش @@@@@@@@@@
امشب همه جا حرف از آسمون و مهتابه ، تموم خونه ديدار اين خونه
فقط خوابه ، تو كه رفتي هواي خونه تب داره ، داره از درو ديوارش غم
عشق تو مي باره ، دارم مي ميرم از بس غصه خوردم ، بيا بر گرد تا ازعشقت
نمردم، همون كه فكر نمي كردي نمونده پيشت، ديدي رفت ودل ما رو سوزوندش
حيات خونه دل مي گه درخت ها همه خاموشن، به جاي كفتر و گنجشك كلاغاي
سياه پوشن ، چراغ خونه خوابيده توي دنياي خاموشي ، ديگه ساعت رو
طاقچه شده كارش فراموشي ، شده كارش فراموشي ، ديگه بارون نمي
باره اگر چه ابر سياه ، تو كه نيستي توي اين خونه ، ديگه آشفته
بازاريست ، تموم گل ها خشكيدن مثل خار بيابون ها ، ديگه از
رنگ و رو رفته ، كوچه و خيابون ها ،،، من گفتم و يارم گفت
گفتيم و سفر كرديم،از دشت شقايق ها،با عشق گذركرديم
گفتم اگه من مردم ، چقدر به من وفاداري، عشقو
به فراموشي ،چند روزه تو مي سپاري
گفتم كه تو مي دوني،سرخاك
تو مي ميرم ، ولي
تا لحظه مردن
نمي گيرم
دل ازتو
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
بازدلم یادشمامیکند یادهمان لطف وصفا میکند
این دل بی کینه همیشه تورا
برسر سجاده دعا میکند
گرچه درون دل ماجای توست
بازدلم یادشما میکند
-_-_-_-_-_-_-_-_-_اس ام اس عاشقانه_-_-_-_-_-_-_-_-_-
زندگی در گذر حادثه هاست ، گاه تلخ است و گهی شیرین است
دل ما در پس این تلخی و شیرینی هاست ، صاف و صادق بماند زیباست . .
گر تو را با ما تعلق نیست ، مارا شوق هست
گر تو را بی ما صبوری هست ، ما را تاب نیست . .
بعد تو دگر هستی ما پا نگرفت / بعد از تو کسی در دل ما جا نگرفت
در کلبه تنهائی خود پوسیدم / بعد از تو کسی سراغ ما را نگرفت . .
عشق است در فال همه ، جز من که دارم واهمه . . .
نمیدانم گنجشک ها که شبیه هم هستند ، چه طور همدیگر و میشناسن
و نمیدانم چند نفر شبیه من هستند که تو دیگر مرا نمیشناسی . .
ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند
پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟
در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود
کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست
در ان زمان که وفا قصه برف و تابستان است ، و صداقت گل نایابی است
به چه کسی باید گفت ، با تو خوشبخت ترین انسانم . . . ؟
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد
از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد
سر نماز اول وقت حاضر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا باشد در زمین
آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است
یاد آر که محتاج دعایت هستم
درطلوع یک دوستی هرگز غروبی نیست پس زندگی کن برای کسی که دوستش داری
دیدمت یک شب به دریا خیره بودی تا سحر/ کاش دریای تو بودم دل به دریا میزدی…
نه ازآشنایان وفا دیده ام نه از باده . نوشان صفا از نامردمیها نرنجد دلم که ازچشم خودهم خطادیده ام
هم رازکویرم تب باران دارم. درسینه دلی شکسته پنهان دارم . برگوشه سنگ قبرمن بنویسید. من هرچه که دارم ازرفیقان دارم
تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست
به تبسمت سوگند که شاد بودنت آرزوی ماست
منحنی قلب من مشتق گیسوی توست خط مماس دلم تابع ابروی توست
زندگی مثل یه پل قدیمیه!
به این فکر نکن که اگه تنها ازش بگذری دیرتر خراب میشه،
به این فکر کن اگه افتادی یکی باشه دستتو بگیره…
کاش درآسمان سکوتت لکه ابری بودم تابرای همه دلتنگیهایت میباریدم(بیشتر از ضربان قلبت دوستت دارم)
امشب به رسم عاشقی یادی زیاران می کنم، درغربتی تاریک و سرد از غم حکایت می کنم، امشب وجودم خسته است از سردی دلهای سرد، آیا توهم دریاد من هستی در این شبهای سرد…؟
خداوندا ! به پیمان مقدس دوستی سوگند،بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستیهایم را میبینند و باز دوستم دارند
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی، تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا کردم، تمام شب برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم
این دل بی کینه همیشه تورا
برسر سجاده دعا میکند
گرچه درون دل ماجای توست
بازدلم یادشما میکند
زندگی در گذر حادثه هاست ، گاه تلخ است و گهی شیرین است
دل ما در پس این تلخی و شیرینی هاست ، صاف و صادق بماند زیباست . .
گر تو را با ما تعلق نیست ، مارا شوق هست
گر تو را بی ما صبوری هست ، ما را تاب نیست . .
بعد تو دگر هستی ما پا نگرفت / بعد از تو کسی در دل ما جا نگرفت
در کلبه تنهائی خود پوسیدم / بعد از تو کسی سراغ ما را نگرفت . .
عشق است در فال همه ، جز من که دارم واهمه . . .
نمیدانم گنجشک ها که شبیه هم هستند ، چه طور همدیگر و میشناسن
و نمیدانم چند نفر شبیه من هستند که تو دیگر مرا نمیشناسی . .
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد
از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد
سر نماز اول وقت حاضر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا باشد در زمین
آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است
یاد آر که محتاج دعایت هستم
درطلوع یک دوستی هرگز غروبی نیست پس زندگی کن برای کسی که دوستش داری
دیدمت یک شب به دریا خیره بودی تا سحر/ کاش دریای تو بودم دل به دریا میزدی…
نه ازآشنایان وفا دیده ام نه از باده . نوشان صفا از نامردمیها نرنجد دلم که ازچشم خودهم خطادیده ام
هم رازکویرم تب باران دارم. درسینه دلی شکسته پنهان دارم . برگوشه سنگ قبرمن بنویسید. من هرچه که دارم ازرفیقان دارم
تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست
به تبسمت سوگند که شاد بودنت آرزوی ماست
منحنی قلب من مشتق گیسوی توست خط مماس دلم تابع ابروی توست
زندگی مثل یه پل قدیمیه!
به این فکر نکن که اگه تنها ازش بگذری دیرتر خراب میشه،
به این فکر کن اگه افتادی یکی باشه دستتو بگیره…
کاش درآسمان سکوتت لکه ابری بودم تابرای همه دلتنگیهایت میباریدم(بیشتر از ضربان قلبت دوستت دارم)
امشب به رسم عاشقی یادی زیاران می کنم، درغربتی تاریک و سرد از غم حکایت می کنم، امشب وجودم خسته است از سردی دلهای سرد، آیا توهم دریاد من هستی در این شبهای سرد…؟
خداوندا ! به پیمان مقدس دوستی سوگند،بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستیهایم را میبینند و باز دوستم دارند
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی، تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا کردم، تمام شب برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم
اگر فکر کردى ازت خوشم میادو برام خیلى عزیزى و دلواپستم واگه نبینمت دلم برات تنگ میشه
.
.
.
.
براى اولین بار درست فکر کردى
Age asheghet nabudam arezu mikardam ashegham beshi
Ama asheghi kheyli sakhte
Tahamole sakhti keshidaneto nadaram
Tabiban bar sare balin miguyand,ke emshab ta sahar in asheghe divane mimirad,Delam dar sine misuzad,to ra na dide mimiram,Hadise arezuhayam hame nagofte mimanad
تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم
هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم
آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم
شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را
قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را
تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی
زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد
.
.
.
.
براى اولین بار درست فکر کردى
Age asheghet nabudam arezu mikardam ashegham beshi
Ama asheghi kheyli sakhte
Tahamole sakhti keshidaneto nadaram
Tabiban bar sare balin miguyand,ke emshab ta sahar in asheghe divane mimirad,Delam dar sine misuzad,to ra na dide mimiram,Hadise arezuhayam hame nagofte mimanad
تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم
هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم
آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم
شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را
قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را
تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی
زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد
من چیستم؟
لبخند پر ملامت پاییزی غروب در جستجوی شب
که یک شبنم فتاده به چنگ شب حیات ، گمنام و بی نشان
در آرزوی سر زدن آفتاب مرگ
Man chistam?
Labkhande por malamate payizi ghoroob dar jostejooye shab
Ke yek shabnam fetade be chang shab hayat , gomnamo bi neshan
Dar arezooye sarzadane aftabe marg
———————————-
چه امید بندم در این زندگانی
که در نا امیدی سر آمد جوانی
سرآمد جوانی و ما را نیامد
پیام وفایی از این زندگانی
Che omid bandam dar in zendegani
ke dar na omidisar amad javani
Sar amad javani va mara nayamad
payame vafayi az in zendegani
———————————-
عشق تنها کار بی چرای عالم است ، چه ، آفرینش بدان پایان می گیرد
Eshgh tanha kare bi cheraye alam ast , che , afarinesh bedan payan migirad
———————————-
آیا در این دنیا کسی هست بفهمد
که در این لحظه چه می کشم ؟ چه حالی دارم؟
چقدر زنده نبودن خوب است ، خوب خوب خوب
Aya dar in donya kasi hast befahmad
ke dar in lahze che mikesham? che hali daram?
Cheghadr zende naboodan khoob ast , khoob khoob khoob
———————————-
هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود
هنگامی لب به زمزمه گشودم که مخاطبی نداشتم
و هنگامی تشنه آتش شدم،
که در برابرم دریا بود و دربا و دریا …!
Hengami dastam ra deraz kardam ke dasti nabood
Hengami lab be zemzeme goshoodam ke mokhatabi nadashtam
va hengami teshneye atash shodam ,
Ke dar barabaram darya boodo darya va darya darya …!g
———————————-
از دیده به جاش اشک خون می آید
دل خون شده ، از دیده برون می آید
دل خون شد از این غصه که از قصه عشق
می دید که آهنگ جنون می آید
Az dide be jaye ashk khoon miayad
Del khoon shode , az dide boroon mi ayad
Del khoon shod az in ghe
———————————-
حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفت دارد
Harf hayi hast baraye nagoftan va arzesh amighe har kasi be andazeye harfhayi ast ke baraye nagoftam darad
———————————-
چو کس با زبان دلم آشنا نیست
چه بهتر که از شکوه خاموش باشم
چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر
که از یاد یاران فراموش باشم
Cho kas ba zabe delam ashena nist
Che behtar ke az shekve khamoosh basham
cho yari mara nist hamdard , behtar
ke az yade yaran faramoosh basham
———————————-
دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد،
آدمی را همواره در پی گم شده اش،
ملتهبانه به هر سو می کشاند
Deli ke eshgh nadarad ve be eshgh niyaz darad,
Adami ra hamvare dar paye gomshode ash,
Moltahebane be har soo mikeshanad
———————————-
مهربانی جاده ای است که هرچه پیش می روند ، خطرناک تر می گردد
Mehrabani jade e ast ke harche pishtar miravand , khatarnaktar migardad
لبخند پر ملامت پاییزی غروب در جستجوی شب
که یک شبنم فتاده به چنگ شب حیات ، گمنام و بی نشان
در آرزوی سر زدن آفتاب مرگ
Man chistam?
Labkhande por malamate payizi ghoroob dar jostejooye shab
Ke yek shabnam fetade be chang shab hayat , gomnamo bi neshan
Dar arezooye sarzadane aftabe marg
———————————-
چه امید بندم در این زندگانی
که در نا امیدی سر آمد جوانی
سرآمد جوانی و ما را نیامد
پیام وفایی از این زندگانی
Che omid bandam dar in zendegani
ke dar na omidisar amad javani
Sar amad javani va mara nayamad
payame vafayi az in zendegani
———————————-
عشق تنها کار بی چرای عالم است ، چه ، آفرینش بدان پایان می گیرد
Eshgh tanha kare bi cheraye alam ast , che , afarinesh bedan payan migirad
———————————-
آیا در این دنیا کسی هست بفهمد
که در این لحظه چه می کشم ؟ چه حالی دارم؟
چقدر زنده نبودن خوب است ، خوب خوب خوب
Aya dar in donya kasi hast befahmad
ke dar in lahze che mikesham? che hali daram?
Cheghadr zende naboodan khoob ast , khoob khoob khoob
———————————-
هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود
هنگامی لب به زمزمه گشودم که مخاطبی نداشتم
و هنگامی تشنه آتش شدم،
که در برابرم دریا بود و دربا و دریا …!
Hengami dastam ra deraz kardam ke dasti nabood
Hengami lab be zemzeme goshoodam ke mokhatabi nadashtam
va hengami teshneye atash shodam ,
Ke dar barabaram darya boodo darya va darya darya …!g
———————————-
از دیده به جاش اشک خون می آید
دل خون شده ، از دیده برون می آید
دل خون شد از این غصه که از قصه عشق
می دید که آهنگ جنون می آید
Az dide be jaye ashk khoon miayad
Del khoon shode , az dide boroon mi ayad
Del khoon shod az in ghe
———————————-
حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفت دارد
Harf hayi hast baraye nagoftan va arzesh amighe har kasi be andazeye harfhayi ast ke baraye nagoftam darad
———————————-
چو کس با زبان دلم آشنا نیست
چه بهتر که از شکوه خاموش باشم
چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر
که از یاد یاران فراموش باشم
Cho kas ba zabe delam ashena nist
Che behtar ke az shekve khamoosh basham
cho yari mara nist hamdard , behtar
ke az yade yaran faramoosh basham
———————————-
دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد،
آدمی را همواره در پی گم شده اش،
ملتهبانه به هر سو می کشاند
Deli ke eshgh nadarad ve be eshgh niyaz darad,
Adami ra hamvare dar paye gomshode ash,
Moltahebane be har soo mikeshanad
———————————-
مهربانی جاده ای است که هرچه پیش می روند ، خطرناک تر می گردد
Mehrabani jade e ast ke harche pishtar miravand , khatarnaktar migardad
بنیاد مکن تو حیله و دستان را
غم عشقت بیابون پرورم کرد
هوای بخت بی بالو پرم کرد
بمو گفتی صبوری کن صبوری
صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد
تا خاک مرا به قالب آمیخته اند
بس فتنه که از خاک بر انگیخته اند
من بهتر از این نمی توانم بودن
کز بوته مرا چنین برون ریخته اند
ای دل تو به ادراک معنا نرسی
در نکته زیرکان دانا نرسی
امروز ز می و جام بهشتی می ساز
کانجا که بهشت است رسی یا نرسی
امشب ز غمت میان خون خواهم خفت
وزبسترِ عافیت برون خواهم خفت
باور نکنی خیال خود را بفرست
تا در نگرد که بی تو چون خواهم خفت
نه یادم می کنی نه می روی یاد
به نیکی باد یادت ای پریزاد
عجب نبود کنی فایز فراموش
فراموشی است رسم آدمیزاد
سحرگه برگ گل تر شد ز شبنم
نسیم آهسته زلفش ریخت بر هم
بیاور عطر زلفش سوی فایز
مرا فارغ کن از غم های عالم
به سیر باغ رفتم باختم من
نظر بر نو گلی انداختم من
الهی دیده فایز شود کور
که دلبر آمد و نشناختم من
شب آمد تا شب وصلم دهد یاد
دهد خاک وجودم جمله بر باد
یقین می سوخت فایز ز آتش دل
نمی کردش گر آب دیده امداد
بیا که از حد گذشت ایام دوری
کنم تا کی زمهجوری صبوری
اگرچه دوری از چشمان فایز
ولی با دل تو دایم در حضوری
خیالت آورد بــر من شــبیـخون
مرا بر خوان احـــسانت شـبیخون
شبیخون زد به فایــــز لشـکرغم
شبی آب آید از چشمم..شبی ..خون
دل من حالت پروانه دارد
به آتش سوختن پروا ندارد
به دل فایز چو مرغ پر شکسته
به هرجا کو فتد پروا ندارد
بیا تا برگ گل نا رفته بر باد
گلی چینیم و نشینیم دلشاد
بت فایز مکن تاخیر چندان
که تعجیل است عمر آدمیزاد
پیراهن خیس ابر تن پوش من است
صد باغ تبر خورده در آغوش من است
این زندگی کبود این تلخ بنفش
زخمی است که سالهاست بر دوش من است
از شهر تو رفت خواهم ای شهرآرای
جان را به وداع کوتهی روی بنمای
از جور تو در سفر بیفشردم پای
دل را به تو و تو را سپردم به خدای
نه اینکه بی تو نخندم…نه!
اما به نیامدن همیشه ی نگاهت قسم,
تمام خطوط این خنده های خواب آلود,
با های های گریه های شبانه,
از رخساره ی خسته و خیسم پاک می شوند!
غمم بی حد و دردم بی شماره
فغان کاین درد من درمان نداره
خداوندا نداند ناصح من
که فریاد دلم بی اختیاره
اندر دل بی وفا غم و ماتم باد
آن را که وفا نیست ز عالم کم باد
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد
جز غم که هزار آفرین بر غم باد
این کـوزه چو مـن عاشـق زاری بودست
در بنــــد ســر زلــــف نـــــگاری بودست
این دســـته که بـــــر گردن او می بینی
دستی اســت که بر گردن یاری بودست
یارب! نه دلم بستهی غمهای تو بود؟
چشمم شب و روز غرق نماهای توبود؟
بر جرم و خطای من چه میگیری خشم؟
چون جمله به امید کرمهای تو بود
نا کرده گنه در این جهان کیست بگو
وانکس که گنه نکرد چون زیست بگو
من بد کنم و تو بد مکافات کنی
پس فرق میان من و تو چیست بگو
نی هفت بند صدائی داره آخر
که هر یاری خدائی داره آخر
همه میگن که عاشق کشتنی بی
که عاشق هم خدائی داره آخر
ای مثل غرور ساده ی آیینه فاش
کاری نکنی شکستگی آید و کاش
دیدار تو با آیینه حرفی دارد
هم با همه باش و هم جدا از همه باش
برخیز و بیا بتا برای دل ما
حل کن به جمال خویشتن مشکل ما
یک کوزه شراب تا بهم نوش کنیم
زان پیش که کوزه ها کنند از گل ما
چون عهده نمی شود کسی فردا را
حالی خوش کن تو این دل شیدا را
می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه
بسیار بتابد و نیابد ما را
دلم برای دیدنت چه شاعرانه لک زده. بلور قلب کوچکم ز دوریت ترک زده
تازگی ها طلا شدی ، گم شدی کیمیا شدی . دیگه پیام نمیزنی ، مثل غریبه ها شدی…
آسمان می بارد گل میمیرد.تو نه گل باش نه آسمان .زمین باش تاآسمان برای تو بگرید و گل برای تو بمیرد
خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است پیدا نکنم همدل .دلها همه از سنگ است گویا که در این وادی از عشق نشانی نیست. گر هست یکی عاشق آلوده به صد رنگ است
صد جفا گل می کند بلبل تحمل می کند…..دوستی آن است که بلبل می کند.
لیوان ز لبت بوسه گرفت من ز لیوان
دیدی ز لبت بوسه گرفتن به چه عنوان؟
از بس ز لبت بوسه چون قند گرفتم
از قند لبت من مرض قند گرفتم…
تجربه شانه ایست که طبیعت وقتی ما کچل میشویم, به ما می دهد!
زندگی مثل یه دیکته است. مینویسم و پاک میکنیم غافل از روزی که میگن برگه ها بالا…
ازدواج مثل دستشویی می مونه .. اونایی که تو هستن می خوان بیان بیرون .. اونایی که بیرون هستن این پا اون پا می کنن برن تو
سلامی به گرمی آش رشته، که روش با پیازداغ نوشته:
“دوست دارم فرشته “
بنیاد مکن تو حیله و دستان را
غم عشقت بیابون پرورم کرد
هوای بخت بی بالو پرم کرد
بمو گفتی صبوری کن صبوری
صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد
تا خاک مرا به قالب آمیخته اند
بس فتنه که از خاک بر انگیخته اند
من بهتر از این نمی توانم بودن
کز بوته مرا چنین برون ریخته اند
ای دل تو به ادراک معنا نرسی
در نکته زیرکان دانا نرسی
امروز ز می و جام بهشتی می ساز
کانجا که بهشت است رسی یا نرسی
امشب ز غمت میان خون خواهم خفت
وزبسترِ عافیت برون خواهم خفت
باور نکنی خیال خود را بفرست
تا در نگرد که بی تو چون خواهم خفت
نه یادم می کنی نه می روی یاد
به نیکی باد یادت ای پریزاد
عجب نبود کنی فایز فراموش
فراموشی است رسم آدمیزاد
سحرگه برگ گل تر شد ز شبنم
نسیم آهسته زلفش ریخت بر هم
بیاور عطر زلفش سوی فایز
مرا فارغ کن از غم های عالم
به سیر باغ رفتم باختم من
نظر بر نو گلی انداختم من
الهی دیده فایز شود کور
که دلبر آمد و نشناختم من
شب آمد تا شب وصلم دهد یاد
دهد خاک وجودم جمله بر باد
یقین می سوخت فایز ز آتش دل
نمی کردش گر آب دیده امداد
بیا که از حد گذشت ایام دوری
کنم تا کی زمهجوری صبوری
اگرچه دوری از چشمان فایز
ولی با دل تو دایم در حضوری
خیالت آورد بــر من شــبیـخون
مرا بر خوان احـــسانت شـبیخون
شبیخون زد به فایــــز لشـکرغم
شبی آب آید از چشمم..شبی ..خون
دل من حالت پروانه دارد
به آتش سوختن پروا ندارد
به دل فایز چو مرغ پر شکسته
به هرجا کو فتد پروا ندارد
بیا تا برگ گل نا رفته بر باد
گلی چینیم و نشینیم دلشاد
بت فایز مکن تاخیر چندان
که تعجیل است عمر آدمیزاد
پیراهن خیس ابر تن پوش من است
صد باغ تبر خورده در آغوش من است
این زندگی کبود این تلخ بنفش
زخمی است که سالهاست بر دوش من است
از شهر تو رفت خواهم ای شهرآرای
جان را به وداع کوتهی روی بنمای
از جور تو در سفر بیفشردم پای
دل را به تو و تو را سپردم به خدای
نه اینکه بی تو نخندم…نه!
اما به نیامدن همیشه ی نگاهت قسم,
تمام خطوط این خنده های خواب آلود,
با های های گریه های شبانه,
از رخساره ی خسته و خیسم پاک می شوند!
غمم بی حد و دردم بی شماره
فغان کاین درد من درمان نداره
خداوندا نداند ناصح من
که فریاد دلم بی اختیاره
اندر دل بی وفا غم و ماتم باد
آن را که وفا نیست ز عالم کم باد
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد
جز غم که هزار آفرین بر غم باد
این کـوزه چو مـن عاشـق زاری بودست
در بنــــد ســر زلــــف نـــــگاری بودست
این دســـته که بـــــر گردن او می بینی
دستی اســت که بر گردن یاری بودست
یارب! نه دلم بستهی غمهای تو بود؟
چشمم شب و روز غرق نماهای توبود؟
بر جرم و خطای من چه میگیری خشم؟
چون جمله به امید کرمهای تو بود
نا کرده گنه در این جهان کیست بگو
وانکس که گنه نکرد چون زیست بگو
من بد کنم و تو بد مکافات کنی
پس فرق میان من و تو چیست بگو
نی هفت بند صدائی داره آخر
که هر یاری خدائی داره آخر
همه میگن که عاشق کشتنی بی
که عاشق هم خدائی داره آخر
ای مثل غرور ساده ی آیینه فاش
کاری نکنی شکستگی آید و کاش
دیدار تو با آیینه حرفی دارد
هم با همه باش و هم جدا از همه باش
برخیز و بیا بتا برای دل ما
حل کن به جمال خویشتن مشکل ما
یک کوزه شراب تا بهم نوش کنیم
زان پیش که کوزه ها کنند از گل ما
چون عهده نمی شود کسی فردا را
حالی خوش کن تو این دل شیدا را
می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه
بسیار بتابد و نیابد ما را
دلم برای دیدنت چه شاعرانه لک زده. بلور قلب کوچکم ز دوریت ترک زده
تازگی ها طلا شدی ، گم شدی کیمیا شدی . دیگه پیام نمیزنی ، مثل غریبه ها شدی…
آسمان می بارد گل میمیرد.تو نه گل باش نه آسمان .زمین باش تاآسمان برای تو بگرید و گل برای تو بمیرد
خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است پیدا نکنم همدل .دلها همه از سنگ است گویا که در این وادی از عشق نشانی نیست. گر هست یکی عاشق آلوده به صد رنگ است
صد جفا گل می کند بلبل تحمل می کند…..دوستی آن است که بلبل می کند.
لیوان ز لبت بوسه گرفت من ز لیوان
دیدی ز لبت بوسه گرفتن به چه عنوان؟
از بس ز لبت بوسه چون قند گرفتم
از قند لبت من مرض قند گرفتم…
تجربه شانه ایست که طبیعت وقتی ما کچل میشویم, به ما می دهد!
زندگی مثل یه دیکته است. مینویسم و پاک میکنیم غافل از روزی که میگن برگه ها بالا…
ازدواج مثل دستشویی می مونه .. اونایی که تو هستن می خوان بیان بیرون .. اونایی که بیرون هستن این پا اون پا می کنن برن تو
سلامی به گرمی آش رشته، که روش با پیازداغ نوشته:
“دوست دارم فرشته “
میگن : گوشه آسمون نوشته ٬ هرکی یارش خوشگله ٬ جاش تو بهشته . خدائیش چه شانسی داریاااااا مفتی مفتی داری میری بهشت !!!
شب که میاد یواش یواش با چشمک ستاره هاش … اجازه هست از آسمون ستاره کش برم برات ؟
ما که همسایه اشکیم ولى با دل تنگ ….. گر لبى خنده کند یاد شما مى افتیم .
در این بازار نامردی به دنبال چه می گردی؟ ….. نمی یابی نشان هرگز تو از عشق و جوانمردی ……
برو بگذر از این بازار ، از این مستی و طنازی ….. اگر چون کوه هم باشی در این دنیا تو می بازی
صرف فعل نشستن به گویش لری : مو بنیشم تونم بنیشی اونم بنیشه ما که بنیشیم شمام که بنیشید دیه جا نی اونا بنیشن !
هه هه هه ….. ببخشید ، یه لحظه تو رو تو ذهنم تجسم کردم ، نتونستم جلوی خنده مو بگیرم !
برام دعا کن می خوام قلبمو عمل کنم . می خوام دریچه قلبم رو ببندم تا تو نتونی ازش بیای بیرون !
کاش گل بودی تا به تلافی همه ی بدیهایت تو را پرپر میکردم
گر چه ما را نکنی یاد ولی ما هستیم ….. دل به امید پیامی که ندادی بستیم
انسان عاشق زیبایی نمی شود
بلکه آنچه عاشقش می شود
در نظرش زیباست
قفسم را مشکن تو مکن آزادم ،
گر رهایم سازی به خدا خواهم مرد ،
من به زنجیر تو عادت کردم .
بارها در پی این فکر که در قلب توام ،
با تو احساس سعادت کرد
به خدا خوشبختم تو محبت کن و بگذار
تا عمری هست من بمانم
چو اسیری به حریم قفست
اگر مردم می گویند شما دیوانه هستی
صبور باش
اگر مردم می گویند شما میمون هستی
راحت باش
اگر مردم می گویند شما احمق هستی
آروم باش
اما اگر آنها گفتند شما زرنگ هستی
مانند یک آتشفشان خروشان شو
عشقو برات کشیدم میون موج دریا
رو ماسه هاش نوشتم دوست دارم یه دنیا
در کنج دلم جز تو کسی خانه ندارد
دیوانه شود شمعی که پروانه ندارد
شبی در حالت مستی
نشستم گریه ها کردم ،
برای این دل رسوا شبی تا صبح دعا کردم ،
دعا کردم که مهرت از دلم بیرون رود ،
ولی آهسته می گویم خدایا اشتباه کردم
فکر کردی اس ام اس فرستادم
کارم پیشت لنگه ؟
یا دستم زیر سنگه ؟
فقط دلم برات تنگه!!!
همیشه قبرستانی در قلبت
برای خاکسپاری خطای دوستانت بساز !!!
در کاخ مجلل خبر از عشق مجو
که سعادت همه در کلبه درویشان است
من در این خلوت خاموش سکوت
اگر از یاد تو یادی نکنم می شکنم
چون به دوست دل سپردم
به خودم گمان نبردم
که نه بخت وصل دارم
نه تحمل جدایی
یادمان باشد!!!
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست…
ساعت بعد حساب داریم!!!
عراق ۸ سال جنگید تا اسیر گرفت
ما نجنگیده اسیرتیم با وفا
من بی پناهم تو بی گناهی
دل به تو دادم ، چه اشتباهی
از تو کشیدم شکل کبوتر
نقاشی ام رو بگذار و بگذر
تو این نبودی ، من بد کشیدم
آخه دلت رو هرگز ندیدم تو بی گناهی ،
من بی پناهم - ایمن بمانی از اشک و آهم
بین رویای شبانه جستجویت میکنم
تو گل عشق منی هر لحظه بویت میکنم
برگ برگ خاطراتم را خزان بر باد داد
ای امید آخرینم آرزویت میکنم
تقدیم به امید زندگی ام فرشاد
دنیا هـم بـه آدمـهای خـوش بین نیـاز دارد
هـم به آدمهای بـد بین ؛
چون افـراد خــوش بـیـن هواپیما میسازند ،
و افراد بدبین چتر نجات…
به نامردی نامردان قسم خوردم
که نامردی کنم در حق نامردان عالم
می دونی تو مثل چی هستی؟؟؟
.
.
مثله یه تصادف وحشتناک
.
.
که کشته و مرده زیاد داره
انسان همچون رودخانه است ،
هر چه عمیق تر باشد
آرام تر و متواضع تر است
شب که میاد یواش یواش با چشمک ستاره هاش … اجازه هست از آسمون ستاره کش برم برات ؟
ما که همسایه اشکیم ولى با دل تنگ ….. گر لبى خنده کند یاد شما مى افتیم .
در این بازار نامردی به دنبال چه می گردی؟ ….. نمی یابی نشان هرگز تو از عشق و جوانمردی ……
برو بگذر از این بازار ، از این مستی و طنازی ….. اگر چون کوه هم باشی در این دنیا تو می بازی
صرف فعل نشستن به گویش لری : مو بنیشم تونم بنیشی اونم بنیشه ما که بنیشیم شمام که بنیشید دیه جا نی اونا بنیشن !
هه هه هه ….. ببخشید ، یه لحظه تو رو تو ذهنم تجسم کردم ، نتونستم جلوی خنده مو بگیرم !
برام دعا کن می خوام قلبمو عمل کنم . می خوام دریچه قلبم رو ببندم تا تو نتونی ازش بیای بیرون !
کاش گل بودی تا به تلافی همه ی بدیهایت تو را پرپر میکردم
گر چه ما را نکنی یاد ولی ما هستیم ….. دل به امید پیامی که ندادی بستیم
انسان عاشق زیبایی نمی شود
بلکه آنچه عاشقش می شود
در نظرش زیباست
قفسم را مشکن تو مکن آزادم ،
گر رهایم سازی به خدا خواهم مرد ،
من به زنجیر تو عادت کردم .
بارها در پی این فکر که در قلب توام ،
با تو احساس سعادت کرد
به خدا خوشبختم تو محبت کن و بگذار
تا عمری هست من بمانم
چو اسیری به حریم قفست
اگر مردم می گویند شما دیوانه هستی
صبور باش
اگر مردم می گویند شما میمون هستی
راحت باش
اگر مردم می گویند شما احمق هستی
آروم باش
اما اگر آنها گفتند شما زرنگ هستی
مانند یک آتشفشان خروشان شو
عشقو برات کشیدم میون موج دریا
رو ماسه هاش نوشتم دوست دارم یه دنیا
در کنج دلم جز تو کسی خانه ندارد
دیوانه شود شمعی که پروانه ندارد
شبی در حالت مستی
نشستم گریه ها کردم ،
برای این دل رسوا شبی تا صبح دعا کردم ،
دعا کردم که مهرت از دلم بیرون رود ،
ولی آهسته می گویم خدایا اشتباه کردم
فکر کردی اس ام اس فرستادم
کارم پیشت لنگه ؟
یا دستم زیر سنگه ؟
فقط دلم برات تنگه!!!
همیشه قبرستانی در قلبت
برای خاکسپاری خطای دوستانت بساز !!!
در کاخ مجلل خبر از عشق مجو
که سعادت همه در کلبه درویشان است
من در این خلوت خاموش سکوت
اگر از یاد تو یادی نکنم می شکنم
چون به دوست دل سپردم
به خودم گمان نبردم
که نه بخت وصل دارم
نه تحمل جدایی
یادمان باشد!!!
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست…
ساعت بعد حساب داریم!!!
عراق ۸ سال جنگید تا اسیر گرفت
ما نجنگیده اسیرتیم با وفا
من بی پناهم تو بی گناهی
دل به تو دادم ، چه اشتباهی
از تو کشیدم شکل کبوتر
نقاشی ام رو بگذار و بگذر
تو این نبودی ، من بد کشیدم
آخه دلت رو هرگز ندیدم تو بی گناهی ،
من بی پناهم - ایمن بمانی از اشک و آهم
بین رویای شبانه جستجویت میکنم
تو گل عشق منی هر لحظه بویت میکنم
برگ برگ خاطراتم را خزان بر باد داد
ای امید آخرینم آرزویت میکنم
تقدیم به امید زندگی ام فرشاد
دنیا هـم بـه آدمـهای خـوش بین نیـاز دارد
هـم به آدمهای بـد بین ؛
چون افـراد خــوش بـیـن هواپیما میسازند ،
و افراد بدبین چتر نجات…
به نامردی نامردان قسم خوردم
که نامردی کنم در حق نامردان عالم
می دونی تو مثل چی هستی؟؟؟
.
.
مثله یه تصادف وحشتناک
.
.
که کشته و مرده زیاد داره
انسان همچون رودخانه است ،
هر چه عمیق تر باشد
آرام تر و متواضع تر است
اگر زدیدن یوسف بریده شد انگشت* جمال یوسف زهرا هزاریوسف کشت.
——————————————-
باید فراموشت کنم/ چندیست تمرین می کنم /من می تونم ،میشه،آروم تلقین می کنم /کم کم زیادم می رود،این روزگارو،رسم اوست،این جمله راباتلخیش صدبارتضمین می کنم
——————————————-
دوری زبرم ای گل ریحان چه نویسم.من مور ضعیفم به سلیمان چه نویسم.ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد.بااین دل پردردبه یاران چه نویسم.
——————————————-
فرستنده : علی عباسی مجذوب از تربت حیدریه
——————————————-
گل من خبرنداری دل گلدونت میگیره
اگه توپژمرده باشی گلدونت برات میمیره
——————————————-
هزارتا رگ دارم وهزار تا رفیق اما تو شاهرگى و تک رفیق
——————————————-
فرستنده : زهرا (تقدیم به مهران)
——————————————-
آنکه مست آمد و دستی به دل ما زد و رفت ،
در این خانه ندانم به چه سودا زد و رفت
خواست تنهایی ما را به رخ ما بکشد،
تعنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت . . .
——————————————-
میل دریا گر کنی ، من دیده را دریا کنم
میل صحرا گر کنی ٬ من سینه را صحرا کنم
نا امیدم گر کنی میمیرم اما باز هم
در همان حالت که میمیرم دعایت می کنم . . .
——————————————-
کلامت گرم و شیرین چون ترانه ، نگاهت دلفریب و شاعرانه
منم قایق به روی موج دریا ، تویی ساحل ، تویی لطف کرانه . . .
——————————————-
زندگی قصه مرد یخ فروشی است که از او پرسیدند : فروختی ؟ گفت : نخریدند تمام شد
——————————————-
وقتی که من عاشق شدم …. شیطان به نامم سجده کرد ….. ادم زمینی تر شد و عالم به ادم سجده کرد ………… … من بودم و چشمان تو …. نه آتشی و نه گلی ….. چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاشقی
——————————————-
از خدا پرسیدم چی دوست داری ؟ گفت : سخاوت . دیوانه گفت: حماقت . غم گفت: ملامت . کوه گفت: صلابت . معشوق گفت : نگاهت . فدای تو که گفتی : رفاقت
——————————————-
خیلی سخته توی پاییز با غریبی آشنا شی اما وقتی که بهار شد یه جوری ازش جدا شی خیلی سخته یه غریبه به دلت یه وقت بشینه بعد اون بگه که هرگز نمیخواد تو رو ببینه
——————————————-
عشق لالایی بارون تو شباست / نم نم بارون پشت شیشه هاست / لحظه ی شبنم و برگ گل یاس / لحظه ی رهایی پرنده هاست / لحظه ی عزیز با تو بودنه / آخرین پناه موندن منه
——————————————-
زندگی ام را به پاک ترین نگاه می فروشم، پاک ترین نگاه را به پاک ترین قلب، پاک ترین قلب را به مرگ، مرگ،که زیبا ترین هدیه ی خداست
——————————————-
روبه رویم همه ابهام و امیدی نگران آنها که به جرم وفا سنگ به این دل زدند برای این دل نیازی به سنگ نیست این شقایق با نگاهی سرد پرپر می شود
——————————————-
عشق یعنی قطره قطره آب شدن… در وفــور اشـک یـار گـــریان شـــدن عشق یعنی بر دلی چیره شدن… دست از جان شستن و مـجنون شـــدن عشق یعنی در حضور باران طوفان شدن… در کنار قاصدک رقصیدن و پرپر شدن عشق یعنی در عمیق قلب یار ساکن شدن… بر دامان وی افتادن و بی جان شدن عشق یعنی در پی باد رفتن و راهی شدن… از فراز کوه ها بگذشتن و پیدا شدن
——————————————-
میدونم میتونی قلبمو آتیش بزنی اما نزن…میدونم میتونی بری و منو تنهام بزاری اما نزار…میدونم میتونی بریو باکس دیگهای دوست شی اما نشو…میدونم میتونی جواب منو ندی اما بده…میدونم میتونی نابودم کنی اما نکن…میدونم میتونی واسم افف نزاری ولی بزار ای مهربون من دوست دارم
——————————————-
بیا حواسمون رو پرت کنیم مال هرکی دورتر افتاد عاشقتره اول خودم .حواسمو بده تا پرت کنم !!!
——————————————-
زنگ زدم ۱۱۰ ازت شکایت کنمآخه تو قلبمو دزدیدی بهم گفتن تو هم
همینو گفتی آره شیطون !!!؟؟
——————————————-
هر کدوم از ما چون فرشتگانی با ۱ بال هستیم ، تنها زمانی قادر به پرواز خواهیم بود که در آغوش هم باشیم . . .
——————————————-
توی لحظه های دلگیر ، این تو خاطرت بمونه
که همون یه قطره اشک رندگیمو میسوزونه . . .
——————————————-
بیا تا برات بگم قصه بره و گرگ ، که چه جور آشنا شدن توی این دشت بزرگ
آخر شب بود میدونی بره گرگ و نمیدید ، بره از گرگ سیاه حرفای خوبی شنید
بیا تا برات بگم تو همون گرگ بدی ، که با نیرنگ و فریب به سراغم اومدی . . .
——————————————-
من خودم اینجا غریبم ، هیچکسو جز تو ندارم
گل من تحملم کن مه یه کم طاقت بیارم . . .
——————————————-
یادت همیشه سبز است در خلوت خیالم .خوبم به خوبى تو .هر چند نپرسى حالم . . .
——————————————-
پیش ما سوختگان مسجد و میخانه یکیست ٬ حرم و دیر یکی صبحه و پیمانه یکیست
این همه جنگ و جدل حاصل کوته نظریست ٬ گر نظر پاک کنی کعبه و بت خانه یکیست
——————————————-
به آفتاب نگاه نکن چون لمس بوسه اش به دیدنش نمی ارزد
——————————————-
دوست دارم پیتزای رو میزت باشم ، تا به دست تو تیکه تیکه بشم !
——————————————-
گریه هامو تو ندیدی
هر چی گفتم نشنیدی
من کدوم عهد رو شکستم
که تو اس ام اس نمی دی ؟!
——————————————-
من از بازی هفت سنگ بدم میاد ، میترسم اینقدر سنگ رو سنگ بذاریم که بینمون دیوار بشه ، بیا لی لی بازی کنیم که تو هرجا رفتی دوباره برگردی پیشم . . .!
——————————————-
قدیمی و طلا چاپی تو ای دوست
میان عاشقان تاپی تو ای دوست
صدایت رونق تالار عشق است
مگر موسیقی پاپی تو ای دوست
——————————————-
یکی در آرزوی دیدن توست ، یکی در حسرت بوسیدن توست ، ولی من ساده و بی ادعایم ، تمام هستی ام خندیدن توست . .
——————————————-
چه کنم دست خودم نیست که یادت نکنم … خواستی گل نشوی تا به تو عادت نکنم …
——————————————-
اگر عشق ارتفاع داشت
من زمین را زیر پای خود داشتم
و تو هیچ گاه عزم صعود نمی کردی
آنگاه شاید پرچم کهربایی مرا در قله ها به تمسخر می گرفتی
——————————————-
موبایلم حالش بده، شارژ نداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه می کنه، مى دونی چشه؟ هواى Sms تو رو کرده!
——————————————-
دارا و سارا هم خوشبخت شدند
در این عصر عاشقانه های روی جلد
حسود می شوم!
آقا…
شما دفتر ساده ندارین؟!
——————————————-
دو نگاهی که کردمت همه عمر، نرود تا قیامت از یادم. نگاه اولین که دل بردی، نگاه آخرین که جان دادم..
——————————————-
چه تنگنای سختی است! یک انسان یا باید بماند یا باید برود. و این هر دو اکنون برایم تهی شده است و دریغ که راه سومی هم نیست..
——————————————-
اگر عشق نبود چگونه عبور روزهای تلخ را تاب می آوردیم، به کدامین بهانه می گریستیم و می خندیدیم؟ آری! بی گمان پیش از این ها مرده بودیم، اگر عشق نبود..
——————————————-
تو اگر باز کنی پنجره ای سمت دلت ٬ میتوان گفت که من چلچله لال توام ٬
مثل یک پوپک سرمازده در بارش برف ٬ سخت محتاج به گرمای پر و بال توام . . .
——————————————-
راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی ، هر که را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ،
راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی ، عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم . . .
——————————————-
دوست بهترین واژه در جهان است، اما کسانی که معنی آن را نمی فهمند
این واژه را بدنام کرده اند ٬ دوست ، دشمن تنهایی یک تنهاست . . .
——————————————-
چشای پرستو بی اشک میمیره صدای قناری بی تو میگیره اگه تو نباشی پیشم عزیزم
هر چی شادیست توی قلبم میمیره آسمون عشق پوسیده می شه
هوای عشق مه الوده می شه . . .
——————————————-
——————————————-
——————————————-
به خاموشی ما منگر که ما معدن رازیم
فلک بشکست بال ما را وگرنه اهل پروازیم . . .
——————————————-
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق٬یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
——————————————-
خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است
پیدا نکنم همدل دلها همه از سنگ است
گویا که در این وادی از عشق نشانی نیست
گر هست یکی عاشق آلوده به صد رنگ است . . .
——————————————-
قلب من در هر زمان خواهان توست / این دو چشمان عاشقم مهمان توست /
گرچه لبریز از غمی درمانده ام / این نگاهم در پی درمان توست . . .
——————————————-
نه دل در دست محبوبی گرفتار، نه سردرکوچه باغی بر سر دار ،
از این بیهوده گردیدن چه حاصل ؟ پیاده می شوم ، دنیا نگهدار . . .
——————————————-
در یک آشنایی دوستانه ما با هم دست دادیم ٬ تو فقط دست دادی . . .
و من . . . همه چیز از دست دادم . . .
——————————————-
ای غم ، تو که هستی از کجا می آیی؟
هر دم به هوای دل ما می آیی
باز آی و قدم به روی چشمم بگذار
چون اشک به چشمم آشنا می آیی . . .
——————————————-
باید فراموشت کنم/ چندیست تمرین می کنم /من می تونم ،میشه،آروم تلقین می کنم /کم کم زیادم می رود،این روزگارو،رسم اوست،این جمله راباتلخیش صدبارتضمین می کنم
——————————————-
دوری زبرم ای گل ریحان چه نویسم.من مور ضعیفم به سلیمان چه نویسم.ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد.بااین دل پردردبه یاران چه نویسم.
——————————————-
فرستنده : علی عباسی مجذوب از تربت حیدریه
——————————————-
گل من خبرنداری دل گلدونت میگیره
اگه توپژمرده باشی گلدونت برات میمیره
——————————————-
هزارتا رگ دارم وهزار تا رفیق اما تو شاهرگى و تک رفیق
——————————————-
فرستنده : زهرا (تقدیم به مهران)
——————————————-
آنکه مست آمد و دستی به دل ما زد و رفت ،
در این خانه ندانم به چه سودا زد و رفت
خواست تنهایی ما را به رخ ما بکشد،
تعنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت . . .
——————————————-
میل دریا گر کنی ، من دیده را دریا کنم
میل صحرا گر کنی ٬ من سینه را صحرا کنم
نا امیدم گر کنی میمیرم اما باز هم
در همان حالت که میمیرم دعایت می کنم . . .
——————————————-
کلامت گرم و شیرین چون ترانه ، نگاهت دلفریب و شاعرانه
منم قایق به روی موج دریا ، تویی ساحل ، تویی لطف کرانه . . .
——————————————-
زندگی قصه مرد یخ فروشی است که از او پرسیدند : فروختی ؟ گفت : نخریدند تمام شد
——————————————-
وقتی که من عاشق شدم …. شیطان به نامم سجده کرد ….. ادم زمینی تر شد و عالم به ادم سجده کرد ………… … من بودم و چشمان تو …. نه آتشی و نه گلی ….. چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاشقی
——————————————-
از خدا پرسیدم چی دوست داری ؟ گفت : سخاوت . دیوانه گفت: حماقت . غم گفت: ملامت . کوه گفت: صلابت . معشوق گفت : نگاهت . فدای تو که گفتی : رفاقت
——————————————-
خیلی سخته توی پاییز با غریبی آشنا شی اما وقتی که بهار شد یه جوری ازش جدا شی خیلی سخته یه غریبه به دلت یه وقت بشینه بعد اون بگه که هرگز نمیخواد تو رو ببینه
——————————————-
عشق لالایی بارون تو شباست / نم نم بارون پشت شیشه هاست / لحظه ی شبنم و برگ گل یاس / لحظه ی رهایی پرنده هاست / لحظه ی عزیز با تو بودنه / آخرین پناه موندن منه
——————————————-
زندگی ام را به پاک ترین نگاه می فروشم، پاک ترین نگاه را به پاک ترین قلب، پاک ترین قلب را به مرگ، مرگ،که زیبا ترین هدیه ی خداست
——————————————-
روبه رویم همه ابهام و امیدی نگران آنها که به جرم وفا سنگ به این دل زدند برای این دل نیازی به سنگ نیست این شقایق با نگاهی سرد پرپر می شود
——————————————-
عشق یعنی قطره قطره آب شدن… در وفــور اشـک یـار گـــریان شـــدن عشق یعنی بر دلی چیره شدن… دست از جان شستن و مـجنون شـــدن عشق یعنی در حضور باران طوفان شدن… در کنار قاصدک رقصیدن و پرپر شدن عشق یعنی در عمیق قلب یار ساکن شدن… بر دامان وی افتادن و بی جان شدن عشق یعنی در پی باد رفتن و راهی شدن… از فراز کوه ها بگذشتن و پیدا شدن
——————————————-
میدونم میتونی قلبمو آتیش بزنی اما نزن…میدونم میتونی بری و منو تنهام بزاری اما نزار…میدونم میتونی بریو باکس دیگهای دوست شی اما نشو…میدونم میتونی جواب منو ندی اما بده…میدونم میتونی نابودم کنی اما نکن…میدونم میتونی واسم افف نزاری ولی بزار ای مهربون من دوست دارم
——————————————-
بیا حواسمون رو پرت کنیم مال هرکی دورتر افتاد عاشقتره اول خودم .حواسمو بده تا پرت کنم !!!
——————————————-
زنگ زدم ۱۱۰ ازت شکایت کنمآخه تو قلبمو دزدیدی بهم گفتن تو هم
همینو گفتی آره شیطون !!!؟؟
——————————————-
هر کدوم از ما چون فرشتگانی با ۱ بال هستیم ، تنها زمانی قادر به پرواز خواهیم بود که در آغوش هم باشیم . . .
——————————————-
توی لحظه های دلگیر ، این تو خاطرت بمونه
که همون یه قطره اشک رندگیمو میسوزونه . . .
——————————————-
بیا تا برات بگم قصه بره و گرگ ، که چه جور آشنا شدن توی این دشت بزرگ
آخر شب بود میدونی بره گرگ و نمیدید ، بره از گرگ سیاه حرفای خوبی شنید
بیا تا برات بگم تو همون گرگ بدی ، که با نیرنگ و فریب به سراغم اومدی . . .
——————————————-
من خودم اینجا غریبم ، هیچکسو جز تو ندارم
گل من تحملم کن مه یه کم طاقت بیارم . . .
——————————————-
یادت همیشه سبز است در خلوت خیالم .خوبم به خوبى تو .هر چند نپرسى حالم . . .
——————————————-
پیش ما سوختگان مسجد و میخانه یکیست ٬ حرم و دیر یکی صبحه و پیمانه یکیست
این همه جنگ و جدل حاصل کوته نظریست ٬ گر نظر پاک کنی کعبه و بت خانه یکیست
——————————————-
به آفتاب نگاه نکن چون لمس بوسه اش به دیدنش نمی ارزد
——————————————-
دوست دارم پیتزای رو میزت باشم ، تا به دست تو تیکه تیکه بشم !
——————————————-
گریه هامو تو ندیدی
هر چی گفتم نشنیدی
من کدوم عهد رو شکستم
که تو اس ام اس نمی دی ؟!
——————————————-
من از بازی هفت سنگ بدم میاد ، میترسم اینقدر سنگ رو سنگ بذاریم که بینمون دیوار بشه ، بیا لی لی بازی کنیم که تو هرجا رفتی دوباره برگردی پیشم . . .!
——————————————-
قدیمی و طلا چاپی تو ای دوست
میان عاشقان تاپی تو ای دوست
صدایت رونق تالار عشق است
مگر موسیقی پاپی تو ای دوست
——————————————-
یکی در آرزوی دیدن توست ، یکی در حسرت بوسیدن توست ، ولی من ساده و بی ادعایم ، تمام هستی ام خندیدن توست . .
——————————————-
چه کنم دست خودم نیست که یادت نکنم … خواستی گل نشوی تا به تو عادت نکنم …
——————————————-
اگر عشق ارتفاع داشت
من زمین را زیر پای خود داشتم
و تو هیچ گاه عزم صعود نمی کردی
آنگاه شاید پرچم کهربایی مرا در قله ها به تمسخر می گرفتی
——————————————-
موبایلم حالش بده، شارژ نداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه می کنه، مى دونی چشه؟ هواى Sms تو رو کرده!
——————————————-
دارا و سارا هم خوشبخت شدند
در این عصر عاشقانه های روی جلد
حسود می شوم!
آقا…
شما دفتر ساده ندارین؟!
——————————————-
دو نگاهی که کردمت همه عمر، نرود تا قیامت از یادم. نگاه اولین که دل بردی، نگاه آخرین که جان دادم..
——————————————-
چه تنگنای سختی است! یک انسان یا باید بماند یا باید برود. و این هر دو اکنون برایم تهی شده است و دریغ که راه سومی هم نیست..
——————————————-
اگر عشق نبود چگونه عبور روزهای تلخ را تاب می آوردیم، به کدامین بهانه می گریستیم و می خندیدیم؟ آری! بی گمان پیش از این ها مرده بودیم، اگر عشق نبود..
——————————————-
تو اگر باز کنی پنجره ای سمت دلت ٬ میتوان گفت که من چلچله لال توام ٬
مثل یک پوپک سرمازده در بارش برف ٬ سخت محتاج به گرمای پر و بال توام . . .
——————————————-
راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی ، هر که را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ،
راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی ، عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم . . .
——————————————-
دوست بهترین واژه در جهان است، اما کسانی که معنی آن را نمی فهمند
این واژه را بدنام کرده اند ٬ دوست ، دشمن تنهایی یک تنهاست . . .
——————————————-
چشای پرستو بی اشک میمیره صدای قناری بی تو میگیره اگه تو نباشی پیشم عزیزم
هر چی شادیست توی قلبم میمیره آسمون عشق پوسیده می شه
هوای عشق مه الوده می شه . . .
——————————————-
——————————————-
——————————————-
به خاموشی ما منگر که ما معدن رازیم
فلک بشکست بال ما را وگرنه اهل پروازیم . . .
——————————————-
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق٬یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
——————————————-
خود را به که بسپارم وقتی که دلم تنگ است
پیدا نکنم همدل دلها همه از سنگ است
گویا که در این وادی از عشق نشانی نیست
گر هست یکی عاشق آلوده به صد رنگ است . . .
——————————————-
قلب من در هر زمان خواهان توست / این دو چشمان عاشقم مهمان توست /
گرچه لبریز از غمی درمانده ام / این نگاهم در پی درمان توست . . .
——————————————-
نه دل در دست محبوبی گرفتار، نه سردرکوچه باغی بر سر دار ،
از این بیهوده گردیدن چه حاصل ؟ پیاده می شوم ، دنیا نگهدار . . .
——————————————-
در یک آشنایی دوستانه ما با هم دست دادیم ٬ تو فقط دست دادی . . .
و من . . . همه چیز از دست دادم . . .
——————————————-
ای غم ، تو که هستی از کجا می آیی؟
هر دم به هوای دل ما می آیی
باز آی و قدم به روی چشمم بگذار
چون اشک به چشمم آشنا می آیی . . .
امیدوارم که دانهای بر خاک بفشانی
هرچند خُرد بوده باشد
و با روئیدنش همراه شوی
تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد.
——————————————-
میدونی که چه موقع می فهمی دنیا دو روزه؟ وقتی که اونی که دوستش داری بهت بگه تا آخر دنیا باهاتم
——————————————-
حسنت همیشه در فزون باد
رویت همه ساله لاله گون باد
اندر سر ما خیال عشقت
هر روز که باد در فزون باد
——————————————-
آسمان را ستاره زیبا می کند –باغ راگل–عشق را محبت–چشم را اشک ودوستی را(تو)
بگیر از من تو ای دل یادبودی که تنها لایق این دل توبودی هزاران خواستند این دل بگیرند . ندادم چون عزیز دل تو بودی
——————————————-
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم بس تنگ است بی خیالی سپر هر درد است باز هم می خندم آن قدر می خندم که غم از روی رود
——————————————-
عشق مثله یک تیره که درست می خوره وسط قلب آدم نه می تونی درش بیاری نه می تونی بزاری بمونه اگه درش بیاری می میری اگه بزاری بمونه بازم می میری پس آخرش جون تو می گیره
——————————————-
باید خریدار مشوی تا من خریدارت شوم
از جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم
من نیستم چون دیگران بازیگر بازیگران
اول بدست آرم تو را وانگه گرفتارت شوم
——————————————-
بودنم را هیچ کس باور نداشت هیچ کس کاری به کار من نداشت بنویسید بعد مرگم روی سنگ با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ او که خوابیده است در این گور سرد بودنش را هیچ کس باور نکرد
——————————————-
مرا با اتش عشقت بسوزان و نترس زیرا اشک جشمانم انرا خاموش میکند ولى مواظب قلبم باش که تو دران جاى دارى
——————————————-
چه تلخ است دیدن آنانکه شیرینی را بیش ازتلخی دوست دارند درحالی که از شیرینی تلخی ناآگاهند آری این چنین است
——————————————-
دیروزمان را سوزاندیم برای امروز… امروزمان را سوزاندیم برای فردا… و فردایمان دیروزی دگر!!
——————————————-
در مرام ما رفیقان نیست ترک دوست عهد با هرکه بستیم جان ما در دست اوست
——————————————-
اگر مثل اشک توی چشمام بودی واسه موندنت تا آخر عمرم گریه نمی کردم…
——————————————-
شمع سوزان توام اینگونه خاموشم نکن… از کنارت رفته ام ولی فراموشم نکن
فرستنده : افشین از پیرانشهر
——————————————-
تنها برای چشمان تو می نویسم که نگاهت تکراری از آسمان است… تو همانی هستی که بهار را برایم به ارمغان آوردی و من همانی هستم که به عشقت وفادار مانده ام و روزهای بی تو را در دفتر دلم شمارش کردم…
——————————————-
ردپایم بی صداست عشق من بی انتهاست… ردپای اشکهایم را بگیر تا بدانی خانه عاشق کجاست…
——————————————-
چه رنجی است لذت ها را تنها بردن… و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن… و چه بدبخت آزاد دهنده ایست تنها خوشبخت بودن…
——————————————-
گوشند غروب جائیست که آسمان زمین را می بوسد… من امشب برای تو غروب می کنم ، کجائی آسمان من !
——————————————-
این جهان پر از صدای قدمهای مردمانیست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن طناب دار تو را نیز می بافند.
——————————————-
صبر کن عشق زمین گیر شود بعد برو . یا دل از دیده تو سیر شود بعد برو . تو اگر کوچ کنی بغض خدا میشکند . صبر کن گریه به زنجیر شود بعد برو
——————————————-
تو مرا می فهمی من تو را می خواهم وهمین ساده ترین قصه ی یک انسان است… تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی
——————————————-
در خوشبختی دوستانمان ما رو می شناسند ولی در بدبختی ما دوستانمان رو می شناسیم) جان چرلتون کالینز(
——————————————-
در ابی ترین نقطه چشمانت عشقیست که صداقت از ان جاریست انجا خدا را عاشقانه میتوان دید
——————————————-
چترم باز باشد یا بسته فرقی نمی کند بی تو آسمان دلم همیشه ابریست
——————————————-
محبت مثل سکه میمونه اگه بیفته تو قلک قلب دیگه نمی شه درش آورد. اگه بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی
هرچند خُرد بوده باشد
و با روئیدنش همراه شوی
تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد.
——————————————-
میدونی که چه موقع می فهمی دنیا دو روزه؟ وقتی که اونی که دوستش داری بهت بگه تا آخر دنیا باهاتم
——————————————-
حسنت همیشه در فزون باد
رویت همه ساله لاله گون باد
اندر سر ما خیال عشقت
هر روز که باد در فزون باد
——————————————-
آسمان را ستاره زیبا می کند –باغ راگل–عشق را محبت–چشم را اشک ودوستی را(تو)
بگیر از من تو ای دل یادبودی که تنها لایق این دل توبودی هزاران خواستند این دل بگیرند . ندادم چون عزیز دل تو بودی
——————————————-
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم بس تنگ است بی خیالی سپر هر درد است باز هم می خندم آن قدر می خندم که غم از روی رود
——————————————-
عشق مثله یک تیره که درست می خوره وسط قلب آدم نه می تونی درش بیاری نه می تونی بزاری بمونه اگه درش بیاری می میری اگه بزاری بمونه بازم می میری پس آخرش جون تو می گیره
——————————————-
باید خریدار مشوی تا من خریدارت شوم
از جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم
من نیستم چون دیگران بازیگر بازیگران
اول بدست آرم تو را وانگه گرفتارت شوم
——————————————-
بودنم را هیچ کس باور نداشت هیچ کس کاری به کار من نداشت بنویسید بعد مرگم روی سنگ با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ او که خوابیده است در این گور سرد بودنش را هیچ کس باور نکرد
——————————————-
مرا با اتش عشقت بسوزان و نترس زیرا اشک جشمانم انرا خاموش میکند ولى مواظب قلبم باش که تو دران جاى دارى
——————————————-
چه تلخ است دیدن آنانکه شیرینی را بیش ازتلخی دوست دارند درحالی که از شیرینی تلخی ناآگاهند آری این چنین است
——————————————-
دیروزمان را سوزاندیم برای امروز… امروزمان را سوزاندیم برای فردا… و فردایمان دیروزی دگر!!
——————————————-
در مرام ما رفیقان نیست ترک دوست عهد با هرکه بستیم جان ما در دست اوست
——————————————-
اگر مثل اشک توی چشمام بودی واسه موندنت تا آخر عمرم گریه نمی کردم…
——————————————-
شمع سوزان توام اینگونه خاموشم نکن… از کنارت رفته ام ولی فراموشم نکن
فرستنده : افشین از پیرانشهر
——————————————-
تنها برای چشمان تو می نویسم که نگاهت تکراری از آسمان است… تو همانی هستی که بهار را برایم به ارمغان آوردی و من همانی هستم که به عشقت وفادار مانده ام و روزهای بی تو را در دفتر دلم شمارش کردم…
——————————————-
ردپایم بی صداست عشق من بی انتهاست… ردپای اشکهایم را بگیر تا بدانی خانه عاشق کجاست…
——————————————-
چه رنجی است لذت ها را تنها بردن… و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن… و چه بدبخت آزاد دهنده ایست تنها خوشبخت بودن…
——————————————-
گوشند غروب جائیست که آسمان زمین را می بوسد… من امشب برای تو غروب می کنم ، کجائی آسمان من !
——————————————-
این جهان پر از صدای قدمهای مردمانیست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن طناب دار تو را نیز می بافند.
——————————————-
صبر کن عشق زمین گیر شود بعد برو . یا دل از دیده تو سیر شود بعد برو . تو اگر کوچ کنی بغض خدا میشکند . صبر کن گریه به زنجیر شود بعد برو
——————————————-
تو مرا می فهمی من تو را می خواهم وهمین ساده ترین قصه ی یک انسان است… تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی
——————————————-
در خوشبختی دوستانمان ما رو می شناسند ولی در بدبختی ما دوستانمان رو می شناسیم) جان چرلتون کالینز(
——————————————-
در ابی ترین نقطه چشمانت عشقیست که صداقت از ان جاریست انجا خدا را عاشقانه میتوان دید
——————————————-
چترم باز باشد یا بسته فرقی نمی کند بی تو آسمان دلم همیشه ابریست
——————————————-
محبت مثل سکه میمونه اگه بیفته تو قلک قلب دیگه نمی شه درش آورد. اگه بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی
هنوز در به در کوچه های خاطره ام / هنوز اسم تو مانده گوشه حنجره ام /هنوز مثل نخستین نگاه عاشق تو / در انحصار غم عشق در محاصره ام
—————————————-
به بزرگترین عشق در کوتاه ترین جمله ی ممکن به روی لطیف ترین گل سرخ یرای تو بهترین کس دنیام می نویسم دوستت دارم
—————————————-
با اینکه می دانم دوست داشتن گناه است دوستت دارم
با اینکه می دانم پرستش کار کافر است می پرستمت
با اینکه می دانم آخر عشق رسوایی است عاشقت می شوم
پس گناهکارم ، کافرم ، رسوایم ولی همچنان دوستت دارم
—————————————-
همان طور که شاپرک ها نمی توانند دشت آبی اسمان را از یاد ببرند من هم چشمان زیبایت را نمی توانم فراموش کنم . تصویر زیبایت نه تنها در ذهنم بلکه در قلبم جای دارد ، ای کاش بدانی قصر آرزوهایم را در ساحل چشمانت ساخته ام تا قلب مهربانت مداوایی باشد برای عشق پاک و مقدسم .
—————————————-
خواستم با تو باشم نخواستی ، خواستم مونس و یارت باشم نخواستی ، خواستم برای همیشه در کنارت باشم نخواستی خواستم هم گام و هم نفس روز های تنهایی ات باشم نخواستی ، خواستم پذیرای نگاه مهربانت باشم نخواستی ، خواستم قلبم را به یادگار تقدیمت کنم باز هم نخواستی نخواستی ، هیچ کدام را نخواستی و نخواستی
—————————————-
دوستت دارم عزیزم خیلی خیلی خیلی ، خیلی ها میگن اگه به معشوقت زیاد بگی دوستت دارم اون زود تو را از یاد می بره و به کس دیگری عشق می ورزد، ولی من به تو اطمینان دارم پس دوستت دارم
—————————————-
دست از سر ما بردار ، کنار تو نمی مونم
یه روز می گفتم عاشقم ، اما دیگه نمی تونم
تقصیر هیچکس دیگه نیست ، قصه ی ما تموم شده
حیف همه خاطره ها ، به پای کی حروم شده
دروغ می گفتی که ، برم از بی کسی دق می کنی
اشکاتو باور ندارم ، بی خودی هق هق می کنی
یادم می افته لحظه ای که دست تو رو شد برام
قسم می خوردی پیش من که جز تو عشقی نمی خوام
دست خودم نیست که دیگه هیچکسی باور ندارم
این چیزا تقصیر توه تلافیشو در می یارم
—————————————-
نمی دانم چه حسی هست این عاشقی؟
وقتی می نشینم ، وقتی راه می روم ، وقتی می خوابم دوستت دارم
وقتی صدایی می اید دوستت دارم ، وقتی سکوت است دوستت دارم
چه می کنی با من که چنین راحت همیشگی شده ای ؟
—————————————-
هیچ چیز سخت تر از انتظار نیست ، آن هم انتظار لحظه ای که یک آشنا صدایت کند و به تو بفهماند که دوستت دارد اما هر چقدر که انتظار هم سخت باشد به آن لحظه زیبا می ارزد ، پس انتظار می کشم تا آن لحظه زیبا نصیبم شود .
—————————————-
توی زندگی بعضی چیز ها بزرگ ، بعضی چیز ها کوچک ، بعضی چیز ها ساده و بعضی چیز ها مهم هستند:
بزرگ مثل عشق
کوچک مثل غم
ساده مثل من
مهم مثل تو …
—————————————-
چرا رو نقاشی ها بی خودی سایه می زنی
این همه حرف خوب داریم حرف گلایه می زنی
اگه منو دوست نداری اینو راحت بهم بگو
چرا با حرفات و نگات بهم کنایه می زنی
—————————————-
در سرزمین عاطفه هایم چون گل روئیدی و من باغبانی آموختم اما کدام گل احساس باغبان را می فهمد آیا هیچ گلی هست که باغبان را به اندازه ی یک قطره شبنم یا یک گلبرگ بشناسد و دوست بدارد ؟
—————————————-
چرا نوشتم در برگ تنهاییم برای تو نمی دانم … شاید که روزی بخوانند بی تو عشق مرد.
—————————————-
عاشق ان نیست که برای عشقش در سرما آتش روشن کند عاشق آن است که کتش را بدهد به عشقش و خودش سرما بخورد و ۶ تا آمپول بزنه که دیگه از این غلطا نکنه
—————————————-
من سبزترین واژه ملموس غروبم کاش در این وسعت سبز یکنفر درد مرا می فهمید
—————————————-
صداقت و مهربانیت را می ستایم صداقت را از کلامت و مهربانیت را از نگاهت
—————————————-
یار دل آزار من وفا نشناسد….. وه که عجب نعمتی است یار وفادار
—————————————-
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق.. یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
—————————————-
شمع اگر پروانه را سوزاند خیر از خود ندید…آه عاشق زود گیرد دامن معشوق را
—————————————-
با آنکه انتقام از دشمن حرام نیست…در عفو لذتی است که در انتقام نیست
—————————————-
تا که از جانب معشوقه نباشد کششی..کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
—————————————-
فریاد مردمان همه از دست دشمن است….. فریاد من از دل نامهربان دوست
—————————————-
من رشته محبت خود از تو می بُرم ….. باشد گره خورد به تو نزدیکتر شوم
—————————————-
بدنامی حیات دو روزی نبود بیش…. آنهم با تو بگویم چه سان گذشت
یک روز صرف دل بستن دل شد به این و آن….. روز دگر به کندن دل از این و آن گذشت
—————————————-
در لحظات تصمیم گیری است که سرنوشت ما شکل می گیرد
—————————————-
خدایا به عالم تو راضی مباش…. کزین بیشتر من خدایا کنم
—————————————-
کسی که در آفتاب زحمت کشیده ، حق دارد در سایه استراحت کند
—————————————-
اگر هر روز راهت را عوض کنی ، هرگز به مقصد نخواهی رسید
—————————————-
در اندیشه آنچه کرده ای مباش، در اندیشه آنچه نکرده ای باش
—————————————-
درباره درخت بر اساس میوه هایش قضاوت می کنند نه بر اساس برگهایش
—————————————-
خداوند به هر پرنده ای دانه ای میدهد، ولی آنرا داخل خانه اش نمی اندازد
—————————————-
آنقدر شکست خوردن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید
—————————————-
تفاوت بزرگی میان دوست نداشتن رفتار دیگری ، با دوست نداشتن خود او وجود دارد
—————————————-
یکی می پرسد : اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم: برای آنکه باید باشد و نیست….
—————————————-
این عشق نیست که دنیا را می چرخاند. عشق چیزی است که چرخش آنرا ارزشمند می کند
—————————————-
ز چشمت اگر چه دورم هنوز….پر از اوج و عشق و غرورم هنوز
اگر غصه بارید از ماه و سال….به یاد گذشته صبورم هنوز
شکستند اگر قاب یاد مرا…..دل شیشه دارم بلورم هنوز
سفر چاره دردهایم نشد….. پر از فکر راه عبورم هنوز
ستاره شدن کار سختی نیست…. گرشتم ولی غرق نورم هنوز
پر از خاطرات قشنگ توام…..پر از یاد و شوق و مرورم هنوز
ترا گم نکردم خودت گم شدی……من شیفته با تو جورم هنوز
اگر جنگ با زندگی ساده نیست…..در این عرصه مردی جسورم هنوز
اگر کوک ماهور با ما نساخت…..پر از نغمه پک و شورم هنوز
قبول است عمر خوشی ها کم است…..ولی با توام پس صبورم هنوز
—————————————-
نردبان این جهان ما و منی است…..عاقبت این نردبان افتادنی است
لاجرم آنکس که بالاتر نشست……استخوانش سخت تر خواهد شکست
—————————————-
آنقدر دل اَتم پُر بود که با شکافتنش دنیایی لرزید. دل من نیز پُر بود. وقتی شکست ، سکوتی کرد که به دنیایی می ارزید
—————————————-
امروز را برای بیان عشق به عزیزانت غنیمت بشمار. شاید فردا احساسی باشد اما …عزیزی نباشد
—————————————-
ساقه شکستن ، قانون طوفان است. تو نسیم باش و نوازش کن
—————————————-
به نامردی نامردان قسم خوردم …… که نامردی کنم در حق نامردان
—————————————-
در حضور خارها هم میشود یک یاس بود..در هیاهوی مترسکها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها….شیشه های مات یک متروکه را الماس بود.
دست در دست پرنده،بال در بال..نسیم ساقه های هرز این بیشه ها را داس بود
کاش می شد حرفی از « کاش میشد» هم نبود….هر چه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
—————————————-
روز اول با عشق برایت گلی آوردم….. و تو با آن ظرفها را شستی
—————————————-
به خودتان قول بدهید ، هیچ وقت به امید تغییر دادن کسی ، با او وارد زندگی مشترک نشوید
—————————————-
مرا هر جور خواهی دربه در کن جفایت را از این هم بیشتر کن بزن با عشق خود آتش به جانم .
—————————————-
در کویر سبز عشق،این سخن از من بگیر مرگ تو مرگ من است،پس تمنا میکنم هرگز نمیر.
—————————————-
سکوت سرشار از ناگفته هاست و ناگفته ها پر بهاترین داشته هاست.
—————————————-
زندگی مانند رانندگی در یک دشت پر از گل است که باید از همه لحظه هاش استفاده کنیم به تفاوت اینکه در آخر جاده تابلویی به این عبارت نصب شده(دور زدن ممنوع)
—————————————-
زنده ام با نام تو پژمرده ام بی نام تو،حاضرم پرپر شوم در محضر دیدار تو.
—————————————-
دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی،لحظه های بی تو بودن میگذره اما به سختی،دل تنها و غریبم داره این گوشه میمیره،ولی حتی وقت مردن باز سراغتو میگیره.
—————————————-
فردا هایی که هیچ وقت نمیرسند هم بهانه خوبی است برای امیدوار بودن،برای زندگی بهتر داشتن،برای یک نفس راحت کشیدن،خدایا شکر.
—————————————-
با آب طلا نام حسین قاب کنید،با نام حسین یادی از آب کنید،خواهید که سربلند و جاوید شوید،تا آخر عمر تکیه به ارباب کنید.
—————————————-
ما زنده به عشقیم ولی عشق تب دوست،ما طالب مرگیم ولی در طلب دوست،ما تشنه دردیم ولی از غم هجرانیم،درویش نگاهیم ولی با لب خندان.
—————————————-
به سه دلیل دوستت دارم دو تاشو نمیدونم یکیشم یادم نیست.
—————————————-
به بزرگترین عشق در کوتاه ترین جمله ی ممکن به روی لطیف ترین گل سرخ یرای تو بهترین کس دنیام می نویسم دوستت دارم
—————————————-
با اینکه می دانم دوست داشتن گناه است دوستت دارم
با اینکه می دانم پرستش کار کافر است می پرستمت
با اینکه می دانم آخر عشق رسوایی است عاشقت می شوم
پس گناهکارم ، کافرم ، رسوایم ولی همچنان دوستت دارم
—————————————-
همان طور که شاپرک ها نمی توانند دشت آبی اسمان را از یاد ببرند من هم چشمان زیبایت را نمی توانم فراموش کنم . تصویر زیبایت نه تنها در ذهنم بلکه در قلبم جای دارد ، ای کاش بدانی قصر آرزوهایم را در ساحل چشمانت ساخته ام تا قلب مهربانت مداوایی باشد برای عشق پاک و مقدسم .
—————————————-
خواستم با تو باشم نخواستی ، خواستم مونس و یارت باشم نخواستی ، خواستم برای همیشه در کنارت باشم نخواستی خواستم هم گام و هم نفس روز های تنهایی ات باشم نخواستی ، خواستم پذیرای نگاه مهربانت باشم نخواستی ، خواستم قلبم را به یادگار تقدیمت کنم باز هم نخواستی نخواستی ، هیچ کدام را نخواستی و نخواستی
—————————————-
دوستت دارم عزیزم خیلی خیلی خیلی ، خیلی ها میگن اگه به معشوقت زیاد بگی دوستت دارم اون زود تو را از یاد می بره و به کس دیگری عشق می ورزد، ولی من به تو اطمینان دارم پس دوستت دارم
—————————————-
دست از سر ما بردار ، کنار تو نمی مونم
یه روز می گفتم عاشقم ، اما دیگه نمی تونم
تقصیر هیچکس دیگه نیست ، قصه ی ما تموم شده
حیف همه خاطره ها ، به پای کی حروم شده
دروغ می گفتی که ، برم از بی کسی دق می کنی
اشکاتو باور ندارم ، بی خودی هق هق می کنی
یادم می افته لحظه ای که دست تو رو شد برام
قسم می خوردی پیش من که جز تو عشقی نمی خوام
دست خودم نیست که دیگه هیچکسی باور ندارم
این چیزا تقصیر توه تلافیشو در می یارم
—————————————-
نمی دانم چه حسی هست این عاشقی؟
وقتی می نشینم ، وقتی راه می روم ، وقتی می خوابم دوستت دارم
وقتی صدایی می اید دوستت دارم ، وقتی سکوت است دوستت دارم
چه می کنی با من که چنین راحت همیشگی شده ای ؟
—————————————-
هیچ چیز سخت تر از انتظار نیست ، آن هم انتظار لحظه ای که یک آشنا صدایت کند و به تو بفهماند که دوستت دارد اما هر چقدر که انتظار هم سخت باشد به آن لحظه زیبا می ارزد ، پس انتظار می کشم تا آن لحظه زیبا نصیبم شود .
—————————————-
توی زندگی بعضی چیز ها بزرگ ، بعضی چیز ها کوچک ، بعضی چیز ها ساده و بعضی چیز ها مهم هستند:
بزرگ مثل عشق
کوچک مثل غم
ساده مثل من
مهم مثل تو …
—————————————-
چرا رو نقاشی ها بی خودی سایه می زنی
این همه حرف خوب داریم حرف گلایه می زنی
اگه منو دوست نداری اینو راحت بهم بگو
چرا با حرفات و نگات بهم کنایه می زنی
—————————————-
در سرزمین عاطفه هایم چون گل روئیدی و من باغبانی آموختم اما کدام گل احساس باغبان را می فهمد آیا هیچ گلی هست که باغبان را به اندازه ی یک قطره شبنم یا یک گلبرگ بشناسد و دوست بدارد ؟
—————————————-
چرا نوشتم در برگ تنهاییم برای تو نمی دانم … شاید که روزی بخوانند بی تو عشق مرد.
—————————————-
عاشق ان نیست که برای عشقش در سرما آتش روشن کند عاشق آن است که کتش را بدهد به عشقش و خودش سرما بخورد و ۶ تا آمپول بزنه که دیگه از این غلطا نکنه
—————————————-
من سبزترین واژه ملموس غروبم کاش در این وسعت سبز یکنفر درد مرا می فهمید
—————————————-
صداقت و مهربانیت را می ستایم صداقت را از کلامت و مهربانیت را از نگاهت
—————————————-
یار دل آزار من وفا نشناسد….. وه که عجب نعمتی است یار وفادار
—————————————-
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق.. یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
—————————————-
شمع اگر پروانه را سوزاند خیر از خود ندید…آه عاشق زود گیرد دامن معشوق را
—————————————-
با آنکه انتقام از دشمن حرام نیست…در عفو لذتی است که در انتقام نیست
—————————————-
تا که از جانب معشوقه نباشد کششی..کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
—————————————-
فریاد مردمان همه از دست دشمن است….. فریاد من از دل نامهربان دوست
—————————————-
من رشته محبت خود از تو می بُرم ….. باشد گره خورد به تو نزدیکتر شوم
—————————————-
بدنامی حیات دو روزی نبود بیش…. آنهم با تو بگویم چه سان گذشت
یک روز صرف دل بستن دل شد به این و آن….. روز دگر به کندن دل از این و آن گذشت
—————————————-
در لحظات تصمیم گیری است که سرنوشت ما شکل می گیرد
—————————————-
خدایا به عالم تو راضی مباش…. کزین بیشتر من خدایا کنم
—————————————-
کسی که در آفتاب زحمت کشیده ، حق دارد در سایه استراحت کند
—————————————-
اگر هر روز راهت را عوض کنی ، هرگز به مقصد نخواهی رسید
—————————————-
در اندیشه آنچه کرده ای مباش، در اندیشه آنچه نکرده ای باش
—————————————-
درباره درخت بر اساس میوه هایش قضاوت می کنند نه بر اساس برگهایش
—————————————-
خداوند به هر پرنده ای دانه ای میدهد، ولی آنرا داخل خانه اش نمی اندازد
—————————————-
آنقدر شکست خوردن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید
—————————————-
تفاوت بزرگی میان دوست نداشتن رفتار دیگری ، با دوست نداشتن خود او وجود دارد
—————————————-
یکی می پرسد : اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم: برای آنکه باید باشد و نیست….
—————————————-
این عشق نیست که دنیا را می چرخاند. عشق چیزی است که چرخش آنرا ارزشمند می کند
—————————————-
ز چشمت اگر چه دورم هنوز….پر از اوج و عشق و غرورم هنوز
اگر غصه بارید از ماه و سال….به یاد گذشته صبورم هنوز
شکستند اگر قاب یاد مرا…..دل شیشه دارم بلورم هنوز
سفر چاره دردهایم نشد….. پر از فکر راه عبورم هنوز
ستاره شدن کار سختی نیست…. گرشتم ولی غرق نورم هنوز
پر از خاطرات قشنگ توام…..پر از یاد و شوق و مرورم هنوز
ترا گم نکردم خودت گم شدی……من شیفته با تو جورم هنوز
اگر جنگ با زندگی ساده نیست…..در این عرصه مردی جسورم هنوز
اگر کوک ماهور با ما نساخت…..پر از نغمه پک و شورم هنوز
قبول است عمر خوشی ها کم است…..ولی با توام پس صبورم هنوز
—————————————-
نردبان این جهان ما و منی است…..عاقبت این نردبان افتادنی است
لاجرم آنکس که بالاتر نشست……استخوانش سخت تر خواهد شکست
—————————————-
آنقدر دل اَتم پُر بود که با شکافتنش دنیایی لرزید. دل من نیز پُر بود. وقتی شکست ، سکوتی کرد که به دنیایی می ارزید
—————————————-
امروز را برای بیان عشق به عزیزانت غنیمت بشمار. شاید فردا احساسی باشد اما …عزیزی نباشد
—————————————-
ساقه شکستن ، قانون طوفان است. تو نسیم باش و نوازش کن
—————————————-
به نامردی نامردان قسم خوردم …… که نامردی کنم در حق نامردان
—————————————-
در حضور خارها هم میشود یک یاس بود..در هیاهوی مترسکها پر از احساس بود
میشود حتی برای دیدن پروانه ها….شیشه های مات یک متروکه را الماس بود.
دست در دست پرنده،بال در بال..نسیم ساقه های هرز این بیشه ها را داس بود
کاش می شد حرفی از « کاش میشد» هم نبود….هر چه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود
—————————————-
روز اول با عشق برایت گلی آوردم….. و تو با آن ظرفها را شستی
—————————————-
به خودتان قول بدهید ، هیچ وقت به امید تغییر دادن کسی ، با او وارد زندگی مشترک نشوید
—————————————-
مرا هر جور خواهی دربه در کن جفایت را از این هم بیشتر کن بزن با عشق خود آتش به جانم .
—————————————-
در کویر سبز عشق،این سخن از من بگیر مرگ تو مرگ من است،پس تمنا میکنم هرگز نمیر.
—————————————-
سکوت سرشار از ناگفته هاست و ناگفته ها پر بهاترین داشته هاست.
—————————————-
زندگی مانند رانندگی در یک دشت پر از گل است که باید از همه لحظه هاش استفاده کنیم به تفاوت اینکه در آخر جاده تابلویی به این عبارت نصب شده(دور زدن ممنوع)
—————————————-
زنده ام با نام تو پژمرده ام بی نام تو،حاضرم پرپر شوم در محضر دیدار تو.
—————————————-
دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی،لحظه های بی تو بودن میگذره اما به سختی،دل تنها و غریبم داره این گوشه میمیره،ولی حتی وقت مردن باز سراغتو میگیره.
—————————————-
فردا هایی که هیچ وقت نمیرسند هم بهانه خوبی است برای امیدوار بودن،برای زندگی بهتر داشتن،برای یک نفس راحت کشیدن،خدایا شکر.
—————————————-
با آب طلا نام حسین قاب کنید،با نام حسین یادی از آب کنید،خواهید که سربلند و جاوید شوید،تا آخر عمر تکیه به ارباب کنید.
—————————————-
ما زنده به عشقیم ولی عشق تب دوست،ما طالب مرگیم ولی در طلب دوست،ما تشنه دردیم ولی از غم هجرانیم،درویش نگاهیم ولی با لب خندان.
—————————————-
به سه دلیل دوستت دارم دو تاشو نمیدونم یکیشم یادم نیست.
به مناسبت روز ولنتاین
پارسال این روزا برامون پر بود از عطر شکلات و کادوو عروسک اما امسال نمیدونم ولنتاین رو با کی جشن میگیری________________
valentine
.
.
.
هر جا و با هر کسی باشی دوستت دارم ولنتایت مبارک
v victor of love
a adoring u
l love u
e every thing 4u
n need u
t thinking of u
i i miss u
n nothing but u
۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۰۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰
۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰
۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰ولنتاین مبارک۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷
۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۰۰۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۷۰۰۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ________________
به علت حضور گشت ارشاد در مراسم ولنتاین ، مراسم دیدار خواهران و برادران بصورت جدا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجا میگردد ________________
عربستان و بسیاری از کشورهای عربی فردا را ولنتاین اعلام کردند ________________
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
میگم دیونتم که اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخیال دیونست ________________
قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق
مرا در خود کشیدی برمودای من !!! ________________
ای دوست به جز عشق تو در سر من هوسی نیست
جز نقش تو بر صفحه ی دل نقش کسی نیست ________________
بهترین لحظه، لحظه ایست که فکر کنی فراموشت کردم، بعد ۱ اس ام اس از طرف من بیاد که توش نوشته میمیرم برات !
ولنتاینت مبارک ! ________________
یادته بهت گفتم که خشت دیوار دلتم، تو هم منو شکستی
ولی اشکالی نداره، حالا خاک زیر پاتم ! ________________
با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم . . . ________________
قاب عکستو زدم جای ساعت دیواری
از اون موقع به بعد تو شدی تمومه لحظه هام . . . ________________
عمری با غم عشقت نشستم
به تو پیوستم واز خود گسستم
ولیکن سرنوشتم این سه حرف بود
تو را دیدم. پرستیدم . شکستم ________________
زندگی عشق است افسانه نیست آنکه عشق راآفرید دیوانه نیست ________________
من به دو چیز عشق می ورزم یکی تو و دیگری وجود تو، به دو چیزاعتقاد دارم یکی خدا ودیگری تو، من در این دنیا دو چیز میخواهم یکی تو ودیگری خوشبختی تو. ________________
ز;ندگی آرام است، مثل آرامش یک خواب بلند.
زندگی شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ.
زندگی رویایی است، مثل رویای ِیکی کودک ناز.
زندگی زیبایی است، مثل زیبایی یک غنچه ی باز.
زندگی تک تک این ساعتهاست، زندگی چرخش این عقربه هاست، زندگی راز دل مادر من. زندگی پینه ی دست پدر است، زندگی مثل زمان در گذر… ________________
هر کی اومد پیش من یه ذره جاتو نگرفت….هیچ ادایی جای اون نازو اداتو نگرفت….پیش هر نقاشی رفتم تو رو نقاشی کنه، روی هر بومی زدم رنگ چشاتو نگرفت… ________________
م;یدونی آدما بین الف تا ی قرار دارند. بعضی ها مثل ” ب ” برات میمیرند، مثل ” د ” دوستت دارند، مثل ” ع ” عا شقت میشوند، مثل ” م ” منتظر می مونند تا یه روز مثل ” ی ” یارت بشن. ________________
حرفهایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد و کتاب هایی نیز هست برای ننوشتن و من اکنون رسیده ام به آغاز چنین کتابی… ________________
درود درسته که نشد برات خرس و قلب بخرم اما این اس ام اس رو برات بفرستادم تا بدونی همیشه دوست دارم ولنتاین مبارک
اگه شکلات بودی شیرین ترین بودی . اگه عروسک بودی بغلی ترین بودی. اگه شمع بودی روشن ترین بودی و تا زمانی که دوست منی عزیز ترینی ولنتاین مبارک
امیدوارم خرس زیبایی ها همیشه تو غار چشمات خونه کنه ولنتاینت مبارک عزیزم
عاشقتم تا همیشه ولنتاین مبارک
مهم نیست ولنتاین یا سپندار مذگان
هر دوبهانه اند برای اینکه به تو بگویم
.
.
.
.
بی بهانه دوستت دارم
همه زندگی فقط ۳روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم ________________
زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد… آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد ________________
مبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آن نهان باشد ________________
گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری ________________
باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد.عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد ________________
دبیر فارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودم ثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت ________________
روز اول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو ________________
من بی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیم سرگردان؛ یک رویای نا تمام ________________
آتشی که عشق روشن می کند بسیار بیشتر از سردی و خاموشی ای است که تنفر به بار می آورد
و من هرگز نمی توانم کسی را که به او لبخند نزده ام از ته دل دوست داشته باشم
پارسال این روزا برامون پر بود از عطر شکلات و کادوو عروسک اما امسال نمیدونم ولنتاین رو با کی جشن میگیری________________
valentine
.
.
.
هر جا و با هر کسی باشی دوستت دارم ولنتایت مبارک
v victor of love
a adoring u
l love u
e every thing 4u
n need u
t thinking of u
i i miss u
n nothing but u
۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۰۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰
۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰
۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰ولنتاین مبارک۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷
۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۷۷۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۷۷۰۰۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ۷۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۷۷۷۷۷۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۷۰۰۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ________________
به علت حضور گشت ارشاد در مراسم ولنتاین ، مراسم دیدار خواهران و برادران بصورت جدا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجا میگردد ________________
عربستان و بسیاری از کشورهای عربی فردا را ولنتاین اعلام کردند ________________
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
میگم دیونتم که اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخیال دیونست ________________
قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق
مرا در خود کشیدی برمودای من !!! ________________
ای دوست به جز عشق تو در سر من هوسی نیست
جز نقش تو بر صفحه ی دل نقش کسی نیست ________________
بهترین لحظه، لحظه ایست که فکر کنی فراموشت کردم، بعد ۱ اس ام اس از طرف من بیاد که توش نوشته میمیرم برات !
ولنتاینت مبارک ! ________________
یادته بهت گفتم که خشت دیوار دلتم، تو هم منو شکستی
ولی اشکالی نداره، حالا خاک زیر پاتم ! ________________
با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم . . . ________________
قاب عکستو زدم جای ساعت دیواری
از اون موقع به بعد تو شدی تمومه لحظه هام . . . ________________
عمری با غم عشقت نشستم
به تو پیوستم واز خود گسستم
ولیکن سرنوشتم این سه حرف بود
تو را دیدم. پرستیدم . شکستم ________________
زندگی عشق است افسانه نیست آنکه عشق راآفرید دیوانه نیست ________________
من به دو چیز عشق می ورزم یکی تو و دیگری وجود تو، به دو چیزاعتقاد دارم یکی خدا ودیگری تو، من در این دنیا دو چیز میخواهم یکی تو ودیگری خوشبختی تو. ________________
ز;ندگی آرام است، مثل آرامش یک خواب بلند.
زندگی شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ.
زندگی رویایی است، مثل رویای ِیکی کودک ناز.
زندگی زیبایی است، مثل زیبایی یک غنچه ی باز.
زندگی تک تک این ساعتهاست، زندگی چرخش این عقربه هاست، زندگی راز دل مادر من. زندگی پینه ی دست پدر است، زندگی مثل زمان در گذر… ________________
هر کی اومد پیش من یه ذره جاتو نگرفت….هیچ ادایی جای اون نازو اداتو نگرفت….پیش هر نقاشی رفتم تو رو نقاشی کنه، روی هر بومی زدم رنگ چشاتو نگرفت… ________________
م;یدونی آدما بین الف تا ی قرار دارند. بعضی ها مثل ” ب ” برات میمیرند، مثل ” د ” دوستت دارند، مثل ” ع ” عا شقت میشوند، مثل ” م ” منتظر می مونند تا یه روز مثل ” ی ” یارت بشن. ________________
حرفهایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد و کتاب هایی نیز هست برای ننوشتن و من اکنون رسیده ام به آغاز چنین کتابی… ________________
درود درسته که نشد برات خرس و قلب بخرم اما این اس ام اس رو برات بفرستادم تا بدونی همیشه دوست دارم ولنتاین مبارک
اگه شکلات بودی شیرین ترین بودی . اگه عروسک بودی بغلی ترین بودی. اگه شمع بودی روشن ترین بودی و تا زمانی که دوست منی عزیز ترینی ولنتاین مبارک
امیدوارم خرس زیبایی ها همیشه تو غار چشمات خونه کنه ولنتاینت مبارک عزیزم
عاشقتم تا همیشه ولنتاین مبارک
مهم نیست ولنتاین یا سپندار مذگان
هر دوبهانه اند برای اینکه به تو بگویم
.
.
.
.
بی بهانه دوستت دارم
همه زندگی فقط ۳روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم ________________
زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد… آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد ________________
مبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آن نهان باشد ________________
گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری ________________
باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد.عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد ________________
دبیر فارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودم ثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت ________________
روز اول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو ________________
من بی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیم سرگردان؛ یک رویای نا تمام ________________
آتشی که عشق روشن می کند بسیار بیشتر از سردی و خاموشی ای است که تنفر به بار می آورد
و من هرگز نمی توانم کسی را که به او لبخند نزده ام از ته دل دوست داشته باشم
مجموعه اس ام اس عاشقانه 7: این مجموعه شامل 20 اس ام اس عاشقانه جدید و زیبا می باشد
اس ام اس عاشقانه - سری 68
من به اندازه چشمان تو غمگين ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران
تو به اندازه تنهايي من شاد بمان . . .
[more]
-_-_-_-_-_-_-_-_-_فارسی موبایل_-_-_-_-_-_-_-_-_-
پنج تا از بزرگترين کلمات : من نميخوام از دستت بدم
چهار تا از دوست داشتني ترين کلمات : تو برام مهم هستي
سه تا کلمه شيرين : تو رو تحسين مي کنم
دو تا کلمه شگفت انگيز : دلتنگت هستم
يک کلمه که از همه مهمتره : تو . . .
حال ما بي آن مه زيبا مپرس / آنچه رفت از عشق او بر ما مپرس
-_-_-_-_-_-_-_-_-_www.davan.forumfa.net_-_-_-_-_-_-_-_-_-
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست / که هرچه بر سر ما مي رود ارادت اوست
نظير دوست نديدم اگرچه از مه و مهر / نهادم آيينه ها در مقابل رخ دوست . . .
هر چند پير و خسته و ناتوان شدم / هر که ياد روي تو کردم جوان شدم . . .
تو مگه باده فروشي که همه مست تو اند / تو مگه ساغر عشقي که همه معشوق تو اند
منشين با همگان اي گل زيباي دلم / که به ظاهر همه مشتاق و خريدار تو اند . . .
بوسه يعني لذت دلدادگي / لذت از شب لذت از ديوانگي
بوسه آغازي براي ما شدن / لحظه اي با دلبري تنها شدن
بوسه آتش مي زند بر جسم و جان / بوسه يعني عشق من با من بمان . . .
شوقي، که چو گل دل شکفاند، عشق است / ذهني، که رموز عشق داند، عشق است
مهري، که تو را از تو رهاند، عشق است / لطفي، که تو را بدو رساند، عشق است . . .
از خود خانه و کاشانه اي ندارم ، اما در عمق آرزوي من اين است
که در دل تو خانه اي داشته باشم ، به مساحت يک قلب . . .
شبي پر کن از بوسه ها ساغرم / به نرمي بيا همچو جان در برم
تنم را بسوزان در آغوش خوش / که فردا نيابند خاکسترم . . .
عشق از من و نگاه تو تشکيل مي شود ، گاهي تمام من به تو تبديل مي شود . . .
چو ماه از کام ظلمت ها دميدي / جهاني عشق در من آفريدي
دريغا، با غروب نابهنگام / مرا در دام ظلمت ها کشيدي . . .
مگه من به تو اجازه دادم که بازم رفتي اون بالا ، هان !؟
بيا پايين ، زود باش ، آخه تو فقط ماه مني !
ديروز اومده بود ديدنم ، با يه شاخه گل سرخ و همون لبخندي که هميشه آرزوش رو داشتم
گريه کرد و گفت دلش برام تنگ شده ، ولي من فقط نگاش کردم ،
وقتي رفت سنگ قبرم از اشکاش خيس شده بود . . .
ديروز تمام خاطرات با تو بودن را دور ريختم ، امروز هر چه مي گردم خودم را پيدا نمي کنم . . .
بغض کن اما نبار، خشک شو اما نريز ، دير کن اما بيا . . .
اين اس ام اس رو واست فرستادم و الان خوشحالم ، چون مي دونم اسمم روي صفحه
گوشيت افتاده ، حداقل يک ثانيه بهم فکر کردي و اين يک ثانيه براي من يک دنياست . . .
تو مرا فرياد کن اي هم نفس / اين منم آواره ي فرياد تو
اين فضا با بوي تو آغشته است / آسمانم پر شده از ياد تو . . .
هر که ديوانه نشد از عشق تو عاقل نيست / آنکه نشناخت تو را معرفتش کامل نيست . . .
از ديار آشنايي پا کشيدن مشکل است / از تو اي آرام جانم دل بريدن مشکل است . . .
اين را بدان اگر در قلبي جاي گرفتي و عاطفه اي را به بازي عشق در آوردي
تا ابد در قلبي که دوستت دارد زنده خواهي ماند . . .
همه بغض من تقديم غرور نازنينت باد ، غروري که لذت دريا را به چشمانت حرام کرد . . .
گل بودم در ايام جواني ، جوان بودم نکردم زندگاني . . .
خيالت راحت ، ديگر اشکي نيست که به بالينت بريزد و احساس را شکوفا کند
تنها بغضيست که فرو رفتنش حسرت در چشمانم مي تازد . . .
بر درت مي آمدم هر شب مرا وا ميزدي / گفتمت نا مهرباني دم ز حاشا ميزدي
ديدمت يک شب به دريا خيره بودي تا به سحر / کاش درياي تو بودم دل به دريا ميزدي . . .
کنار چشمه اي بوديم در خواب / تو بـا جامي ربـودي ماه از آب
چو نوشيديم از آن جـام گـــوارا / تو نيلوفر شدي من اشک مهتاب . . .
شهيدان را به نوري ناب شوييم / درون چشمه ي مهتاب شوييم
شهيدان همچو آب چشمه پاکند / شگفتا آب را با آب شوييم . . .
شاخه گلت سالها بود در میان دفترت خوابیده بود ، بی اجازت امروز بیدارش کردم .
همه بغض من تقدیم غرور نازنینت باد ، غروری که لذت دریا را به چشمانت حرام کرد .
خیالت راحت ، دیگر اشکی نیست که به بالینت بریزد و احساس را شکوفا کند ، تنها بغضیست که فرو رفتنش حسرت در چشمانم می تازد .
بریدم بند ناف دلبستگی را با قیچی دلسردی .
رابطه ی قلبی دو دوست نیاز به بیان الفاظ و عبارات ندارد . (جبران خلیل جبران)
نماز عشق ترتیبی ندارد ، چرا که با نخستین سر بر خاک گذاردن ، دیگر برخواستی نیست . (ارد بزرگ)
اگر تنهاترین تنها شوم باز خدا هست ، او جانشین همه ی نداشتن های من است .
خدا به من زیستی عطا کن که در لحظه ی مرگ ، به بی ثمری لحظه ای که برای زیستن تلف کردم ، سوگوار نباشم .
ارزش وجودی انسان به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفتن دارد .
هرکس را نه بدان گونه که هست احساسش می کنند ، بدان گونه که احساسش می کنند ، هست .
جا برای گنجشک زیاد است ولی ، به درختان خیابان تو عادت دارم .
باز امشب غزلی کنج دلم زندانی است ، آسمان شب بی حوصله ام طوفانی است ، هیچ کس تلخی لبخند مرا درک نکرد ، های های دل دیوانه من پنهانی است .
دوست دارم شب را به غم تو سر کنم ، دفتری را از اشک چشمم تر کنم ، نام آن دفتر نهم دیوان عشق ، عشق را عنوان آن دفتر کنم .
تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم ، شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم ، تو چیستی که از هر موج تبسم تو ، بسان قایق سرگشته ی روی مردابم .
دوست دارم همیشه از تو بنویسم بی آنکه در جستجوی قافیه ها باشم ، بی آنکه واژه ها را انتخاب کنم ، دوست دارم از تو بنویسم که می دانم هنوز دوستم داری و هر سپیده دم یک سبد مهربانی از تو دریافت می کنم .
دنیا یه میدونه ، سرنوشت اما یه بازی ، پیش ام ما نوشتن ، حقته باید ببازی .
از دیار آشنایی پا کشیدن مشکل است ، از تو ای آرام جانم دل بریدن مشکل است .
دل رو زدم به دریا ، زدم برات پیامی ، فقط برای اینکه ، نگی که بی مرامی .
ای نگاهت پلی از مخمل و از ابریشم ، روزگاریست که تنها به تو می اندیشم .
به پرستو نباید دل بست زیرا که او نازک دل است ، و می گریزد از ما ، مانند باد از سرما ، و فراموش می کند تمام روزهای باهم بودن را .
بگو یارم کجاست تا خاک پایش را طوطیای چشمانم کنم .
من پذیرفتم شکست را ، پندهای اهل دور اندیش را ، من پذیرفتم که عشق افسانه است ، این دل درد آشنا افسانه است ، می روم از رفتن من شاد باش ، از عذاب دیدنم آزاد باش ، چون که تو تنهاتر از من می روی ، آرزو دارم که تو عاشق شوی ، آرزو دارم بفهمی درد را ، معنی برخوردهای سرد را .
نبودن هیچگاه به سختی فراموش کردن نیست .
مصرعی از قلب من با مصرعی از قلب تو شاه بیتی می شود در دفتر دیوان عشق .
غم بی تو ماندن آنچنان سنگین است که به هر آیینه ای می نگرم می شکند .
زندگی زنجیره ای از لحظه های لذت بخش است .
همه چیز برای من و تو می شکفد و اولین اندیشه جهان فقط می تواند از آن ما باشد ، ما عاشقیم و بهشت برای ما آفریده شده ، فقط برای من و تو .
مگه من به تو اجازه دادم که بازم رفتی اون بالا ، هان ؟ بیا پایین ، زود باش ، آخه تو فقط ماه منی !
خداوند بی نهایت است ، اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا است .
شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست ، گرچه که دورم از تو منولی دلم به یاد توست .
از خود خانه و کاشانه ای ندارم ، اما در عمق آرزوی من این است ، که در دل تو خانه ای داشته باشم ، به مساحت یک قلب .
رفتنت آغاز ویرانیست حرفش را نزن ، ابتدای یک پریشانی است حرفش را نزن ، دوست داری بشکنی قلب پریشان مرا ، دل شکستن کار آسانی است حرفش را نزن .
بخند ای عشق ای امید فردا که من خندیدنت را دوست دارم ، به باغ خاطرم هر روز و هر شب تو را تنهای تنها دوست دارم ، منم چون ماهی افتاده در شن تو را مانند دریا دوست دارم ، نگاهی کن به من ای عاشق دل تو را مانند رویا دوست دارم .
وقتی تنهاییم دنبال یک دوست می گردیم ، وقتی پیداش کردیم دنبال عیب هاش می گردیم ، وقتی از دستش دادیم دنبال خاطره هاش می گردیم و باز تنهاییم !
تو اگر می دانستی که چه زخمی دارد خنجر از دست رفیقان خوردن ، از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی ؟
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز ، کان سوخته را جان شد و آواز نیامد ، این مدعیان در طلبش بی خبرانند ، کان را که خبر شد خبری باز نیامد .
زیباترین گل ها را برای زیبایی زندگیت و کوتاهی عمرشان را برای غم هایت آرزومندم .
دیروز می مردند و فراموش می شدند آرام آرام ، امروز چه زود از یاد رفته ایم بی آنکه بمیریم !
گر لایق ما نیست که ما یاد تو باشیم ، بگذار که در سایه ی دیوار تو باشیم .
حتی اگه دیدن تو برام بشه خیلی محال ، مهم اینه دوستت دارم فاصله ها رو بی خیال .
www.davan.forumfa.net
[more]
اس ام اس عاشقانه - سری 68
من به اندازه چشمان تو غمگين ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران
تو به اندازه تنهايي من شاد بمان . . .
[more]
پنج تا از بزرگترين کلمات : من نميخوام از دستت بدم
چهار تا از دوست داشتني ترين کلمات : تو برام مهم هستي
سه تا کلمه شيرين : تو رو تحسين مي کنم
دو تا کلمه شگفت انگيز : دلتنگت هستم
يک کلمه که از همه مهمتره : تو . . .
حال ما بي آن مه زيبا مپرس / آنچه رفت از عشق او بر ما مپرس
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست / که هرچه بر سر ما مي رود ارادت اوست
نظير دوست نديدم اگرچه از مه و مهر / نهادم آيينه ها در مقابل رخ دوست . . .
هر چند پير و خسته و ناتوان شدم / هر که ياد روي تو کردم جوان شدم . . .
تو مگه باده فروشي که همه مست تو اند / تو مگه ساغر عشقي که همه معشوق تو اند
منشين با همگان اي گل زيباي دلم / که به ظاهر همه مشتاق و خريدار تو اند . . .
بوسه يعني لذت دلدادگي / لذت از شب لذت از ديوانگي
بوسه آغازي براي ما شدن / لحظه اي با دلبري تنها شدن
بوسه آتش مي زند بر جسم و جان / بوسه يعني عشق من با من بمان . . .
شوقي، که چو گل دل شکفاند، عشق است / ذهني، که رموز عشق داند، عشق است
مهري، که تو را از تو رهاند، عشق است / لطفي، که تو را بدو رساند، عشق است . . .
از خود خانه و کاشانه اي ندارم ، اما در عمق آرزوي من اين است
که در دل تو خانه اي داشته باشم ، به مساحت يک قلب . . .
شبي پر کن از بوسه ها ساغرم / به نرمي بيا همچو جان در برم
تنم را بسوزان در آغوش خوش / که فردا نيابند خاکسترم . . .
عشق از من و نگاه تو تشکيل مي شود ، گاهي تمام من به تو تبديل مي شود . . .
چو ماه از کام ظلمت ها دميدي / جهاني عشق در من آفريدي
دريغا، با غروب نابهنگام / مرا در دام ظلمت ها کشيدي . . .
مگه من به تو اجازه دادم که بازم رفتي اون بالا ، هان !؟
بيا پايين ، زود باش ، آخه تو فقط ماه مني !
ديروز اومده بود ديدنم ، با يه شاخه گل سرخ و همون لبخندي که هميشه آرزوش رو داشتم
گريه کرد و گفت دلش برام تنگ شده ، ولي من فقط نگاش کردم ،
وقتي رفت سنگ قبرم از اشکاش خيس شده بود . . .
ديروز تمام خاطرات با تو بودن را دور ريختم ، امروز هر چه مي گردم خودم را پيدا نمي کنم . . .
بغض کن اما نبار، خشک شو اما نريز ، دير کن اما بيا . . .
اين اس ام اس رو واست فرستادم و الان خوشحالم ، چون مي دونم اسمم روي صفحه
گوشيت افتاده ، حداقل يک ثانيه بهم فکر کردي و اين يک ثانيه براي من يک دنياست . . .
تو مرا فرياد کن اي هم نفس / اين منم آواره ي فرياد تو
اين فضا با بوي تو آغشته است / آسمانم پر شده از ياد تو . . .
هر که ديوانه نشد از عشق تو عاقل نيست / آنکه نشناخت تو را معرفتش کامل نيست . . .
از ديار آشنايي پا کشيدن مشکل است / از تو اي آرام جانم دل بريدن مشکل است . . .
اين را بدان اگر در قلبي جاي گرفتي و عاطفه اي را به بازي عشق در آوردي
تا ابد در قلبي که دوستت دارد زنده خواهي ماند . . .
همه بغض من تقديم غرور نازنينت باد ، غروري که لذت دريا را به چشمانت حرام کرد . . .
گل بودم در ايام جواني ، جوان بودم نکردم زندگاني . . .
خيالت راحت ، ديگر اشکي نيست که به بالينت بريزد و احساس را شکوفا کند
تنها بغضيست که فرو رفتنش حسرت در چشمانم مي تازد . . .
بر درت مي آمدم هر شب مرا وا ميزدي / گفتمت نا مهرباني دم ز حاشا ميزدي
ديدمت يک شب به دريا خيره بودي تا به سحر / کاش درياي تو بودم دل به دريا ميزدي . . .
کنار چشمه اي بوديم در خواب / تو بـا جامي ربـودي ماه از آب
چو نوشيديم از آن جـام گـــوارا / تو نيلوفر شدي من اشک مهتاب . . .
شهيدان را به نوري ناب شوييم / درون چشمه ي مهتاب شوييم
شهيدان همچو آب چشمه پاکند / شگفتا آب را با آب شوييم . . .
شاخه گلت سالها بود در میان دفترت خوابیده بود ، بی اجازت امروز بیدارش کردم .
همه بغض من تقدیم غرور نازنینت باد ، غروری که لذت دریا را به چشمانت حرام کرد .
خیالت راحت ، دیگر اشکی نیست که به بالینت بریزد و احساس را شکوفا کند ، تنها بغضیست که فرو رفتنش حسرت در چشمانم می تازد .
بریدم بند ناف دلبستگی را با قیچی دلسردی .
رابطه ی قلبی دو دوست نیاز به بیان الفاظ و عبارات ندارد . (جبران خلیل جبران)
نماز عشق ترتیبی ندارد ، چرا که با نخستین سر بر خاک گذاردن ، دیگر برخواستی نیست . (ارد بزرگ)
اگر تنهاترین تنها شوم باز خدا هست ، او جانشین همه ی نداشتن های من است .
خدا به من زیستی عطا کن که در لحظه ی مرگ ، به بی ثمری لحظه ای که برای زیستن تلف کردم ، سوگوار نباشم .
ارزش وجودی انسان به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفتن دارد .
هرکس را نه بدان گونه که هست احساسش می کنند ، بدان گونه که احساسش می کنند ، هست .
جا برای گنجشک زیاد است ولی ، به درختان خیابان تو عادت دارم .
باز امشب غزلی کنج دلم زندانی است ، آسمان شب بی حوصله ام طوفانی است ، هیچ کس تلخی لبخند مرا درک نکرد ، های های دل دیوانه من پنهانی است .
دوست دارم شب را به غم تو سر کنم ، دفتری را از اشک چشمم تر کنم ، نام آن دفتر نهم دیوان عشق ، عشق را عنوان آن دفتر کنم .
تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم ، شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم ، تو چیستی که از هر موج تبسم تو ، بسان قایق سرگشته ی روی مردابم .
دوست دارم همیشه از تو بنویسم بی آنکه در جستجوی قافیه ها باشم ، بی آنکه واژه ها را انتخاب کنم ، دوست دارم از تو بنویسم که می دانم هنوز دوستم داری و هر سپیده دم یک سبد مهربانی از تو دریافت می کنم .
دنیا یه میدونه ، سرنوشت اما یه بازی ، پیش ام ما نوشتن ، حقته باید ببازی .
از دیار آشنایی پا کشیدن مشکل است ، از تو ای آرام جانم دل بریدن مشکل است .
دل رو زدم به دریا ، زدم برات پیامی ، فقط برای اینکه ، نگی که بی مرامی .
ای نگاهت پلی از مخمل و از ابریشم ، روزگاریست که تنها به تو می اندیشم .
به پرستو نباید دل بست زیرا که او نازک دل است ، و می گریزد از ما ، مانند باد از سرما ، و فراموش می کند تمام روزهای باهم بودن را .
بگو یارم کجاست تا خاک پایش را طوطیای چشمانم کنم .
من پذیرفتم شکست را ، پندهای اهل دور اندیش را ، من پذیرفتم که عشق افسانه است ، این دل درد آشنا افسانه است ، می روم از رفتن من شاد باش ، از عذاب دیدنم آزاد باش ، چون که تو تنهاتر از من می روی ، آرزو دارم که تو عاشق شوی ، آرزو دارم بفهمی درد را ، معنی برخوردهای سرد را .
نبودن هیچگاه به سختی فراموش کردن نیست .
مصرعی از قلب من با مصرعی از قلب تو شاه بیتی می شود در دفتر دیوان عشق .
غم بی تو ماندن آنچنان سنگین است که به هر آیینه ای می نگرم می شکند .
زندگی زنجیره ای از لحظه های لذت بخش است .
همه چیز برای من و تو می شکفد و اولین اندیشه جهان فقط می تواند از آن ما باشد ، ما عاشقیم و بهشت برای ما آفریده شده ، فقط برای من و تو .
مگه من به تو اجازه دادم که بازم رفتی اون بالا ، هان ؟ بیا پایین ، زود باش ، آخه تو فقط ماه منی !
خداوند بی نهایت است ، اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا است .
شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست ، گرچه که دورم از تو منولی دلم به یاد توست .
از خود خانه و کاشانه ای ندارم ، اما در عمق آرزوی من این است ، که در دل تو خانه ای داشته باشم ، به مساحت یک قلب .
رفتنت آغاز ویرانیست حرفش را نزن ، ابتدای یک پریشانی است حرفش را نزن ، دوست داری بشکنی قلب پریشان مرا ، دل شکستن کار آسانی است حرفش را نزن .
بخند ای عشق ای امید فردا که من خندیدنت را دوست دارم ، به باغ خاطرم هر روز و هر شب تو را تنهای تنها دوست دارم ، منم چون ماهی افتاده در شن تو را مانند دریا دوست دارم ، نگاهی کن به من ای عاشق دل تو را مانند رویا دوست دارم .
وقتی تنهاییم دنبال یک دوست می گردیم ، وقتی پیداش کردیم دنبال عیب هاش می گردیم ، وقتی از دستش دادیم دنبال خاطره هاش می گردیم و باز تنهاییم !
تو اگر می دانستی که چه زخمی دارد خنجر از دست رفیقان خوردن ، از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی ؟
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز ، کان سوخته را جان شد و آواز نیامد ، این مدعیان در طلبش بی خبرانند ، کان را که خبر شد خبری باز نیامد .
زیباترین گل ها را برای زیبایی زندگیت و کوتاهی عمرشان را برای غم هایت آرزومندم .
دیروز می مردند و فراموش می شدند آرام آرام ، امروز چه زود از یاد رفته ایم بی آنکه بمیریم !
گر لایق ما نیست که ما یاد تو باشیم ، بگذار که در سایه ی دیوار تو باشیم .
حتی اگه دیدن تو برام بشه خیلی محال ، مهم اینه دوستت دارم فاصله ها رو بی خیال .
www.davan.forumfa.net
[more]
به كسي عشق بورز كه لايق عشق باشه ، نه كسي كه تشنه ي عشقه
چون كسي كه نشته است يه روزي سيراب ميشه . . .
جرج آلن: اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته ميمانند،ميشکنند
انسان بودن يعني اين که وقتي با کسي مشتاقانه کوهي رو بالا رفتي اما رو قله حس کردي که ازش بي نياز شدي يادت نره که اون پايين چقدر بهش نياز داشتي
سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه از نورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن
ياد گرفتم که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. 2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند . 3. از حسود دوري کنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود . 4. تنهايي را به بودن در جمعي که به آن تعلق ندارم ترجيح دهم
همه مي خواهند روي قله کوه زندگي کنند، اما تمام شادي ها و پيشرفتها وقتي رخ مي دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستيد
فرصتها هيچ گاه از بين نمي روند، بلکه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
آموخته ام که نمي توانم احساسم را انتخاب کنم، اما مي توانم نحوه برخورد با آنرا انتخاب کنم
براي انسانهاي بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر اين باورند که: يا راهي خواهم يافت يا راهي خواهم ساخت
فرصتها هيچ گاه از بين نمي روند، بلکه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
چون كسي كه نشته است يه روزي سيراب ميشه . . .
جرج آلن: اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته ميمانند،ميشکنند
انسان بودن يعني اين که وقتي با کسي مشتاقانه کوهي رو بالا رفتي اما رو قله حس کردي که ازش بي نياز شدي يادت نره که اون پايين چقدر بهش نياز داشتي
سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه از نورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن
ياد گرفتم که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. 2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند . 3. از حسود دوري کنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود . 4. تنهايي را به بودن در جمعي که به آن تعلق ندارم ترجيح دهم
همه مي خواهند روي قله کوه زندگي کنند، اما تمام شادي ها و پيشرفتها وقتي رخ مي دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستيد
آموخته ام که نمي توانم احساسم را انتخاب کنم، اما مي توانم نحوه برخورد با آنرا انتخاب کنم
براي انسانهاي بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر اين باورند که: يا راهي خواهم يافت يا راهي خواهم ساخت
parmidas56- همکار انجمن
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
مواضيع مماثلة
» عكس ني ني هاي ناز
» عکس های عاشقانه رومانتیک
» عکس های رمانتیک عاشقانه
» عکس های عاشقانه هنری
» معروفترین داستانهای عاشقانه