ادامه
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: خانواده :: ازدواج
صفحه 1 از 1
ادامه
تا حالا شده دیوونه بشی و یا اینكه كنترلت رو از دست بدی؟-بزرگترین ترس تو در زندگی چیه؟ از این ترس، نگرانی؟ به خاطرش گریه هم می كردی؟
-تا به حال به صدای درونی خودت، چه مثبت یا منفی، گوش دادی؟ تحت چه شرایطی؟
-به من بگو تا حالا شده از شدّت عصبانیت آسیب پذیر بشی؟ فكر میكنی چرا چه چیزی عامل اینهمه عصابانیت بوده؟
-وقتی كه احساس می كردی عصبانی هستی ای ناش یاز برداشت شخصی تو بوده یا خیر؟ چه طور این احساس بروز كرده و چطور به این احساس غلبه كردی؟
-در كجا بیشتر احساس آرامش داری، در شهر یا روستا؟
-محیط اطرافت برای این كه به تو آرامش ببخشد،باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ به عنوان مثال در كنار دریا راحتتری یا در كوهستان؟
-كسی در زندگی تو بوده كه آنقدر به تو بدی كرده باشه كه نتوانی او را ببخشی؟ تحت چه شرایطی؟
-ناامید كننده ترین و دلسر كننده ترین تجربه زندگی تو چی بوده؟ چطور به اون غلبه كردی؟
-یكر از مواقعی كه به گریه افتادی رو برام تعریف كن. معمولاً چقدر گریه می كنی؟
-چی به تو احساس امنیّت و اطمینان می بخشه؟
-فكر می كنی خودت رو خوب می شناسی؟
-آیا تا به حال به عقیده خودت، میل بچه گانه ویا احمقانه ای داشته ای؟
-شده تا حالا به این میل و آرزو عمل هم بكنی؟ مشكلی در زندگی داشتی كه نتونی به طور احساسی و یا فیزیكی از پس اون بر بیایی؟
-چطور با عصبانیتت كنار می یایی؟ در شرایط مختلف فرق می كنه؟
-تا به حال فكر و یا احساسی داشتی كه اگر بهش عمل می كردی نتیجه خطرناكی داشت؟
-تا به حالا به خودكشی فكر كردی؟ چه احساسی داری؟ نظرت راجع به مردمی كه از این راه را انتخاب می كنند، چیه؟
-تا به حال پا روی احساسات گذاشتی؟ به نظرت كار درستی كردی؟ نتیجه اش چه بوده؟
-به راحتی و با آرامش می تونی در برابر جمعیت حرف بزنی؟ به نظرت كدوم بهتره صحبت كردن در جمع چند نفر دوست و یا گروه كثیری از آدمهای غریبه؟ تا حال تجربه ای هم در این زمینه داشتی؟
-وقتی خیلی دلشوره داشتی، دست به كاری هم زده ای؟ چی شده؟
-عقیده ات راجع به عشق در طول این سالها عوض شده؟ الآن چه تعریفی از عشق داری و قبلاً چه نظری راجع به عشق داشتی؟
-به نظرت، آیا همیشه باید با واكنش فیزیكی ابراز عصبانیت كرد؟ تحت چه شرایطی؟
-تا حالا شكست رو تجربه كردی؟ چطور به درد ناشی از این احساس غلبه كردی؟
-فكر می كنی در شرایط فوریتی چقدر اعتماد به نفس داری و مؤثر عمل كنی؟ تا به حال درگیر بحران شدی؟ چطور به اون غلبه كردی؟
-آیا تا به حال حیوانی را كه دوست داشتی، مرده؟ چه احساسی از مرگش بهت دست داده؟
-تا حالا افسرده شدی؟ چه حالی پیدا كردی؟چقدر افسردگی ات طول كشیده؟
-تا حالا به چند نفر گفتی عاشقتم ؟ آیا نظرت بعداً عوض شده؟ یا این كه همینطوری بهشون گفتی كه عاشقشونی؟
-در این برهه از زندگی آیا فكر میكنی توانایی و بلوغ عاتفی یك ازدواج موفق را داری؟ اگر اینطوره كی به این نتیجه رسیدی؟ و اگه این طور نیست، كی فكر می كنی به این احساس برسی؟
-نظرت راجع به مراجعه به دكتر چیه؟ آیا بیماری خاصی هست كه ازش بترسی؟
-از چه حیوونی می ترسی؟ از وقتی جون بودی تا حالا چقدر نظرت راجع به حیوونها عوض شده؟ وقتی بچه بودی از حیوونی می ترسیدی؟
-به نظرت آدم بهتره منطق داشته باشی یا احساس؟ چرا؟
-آیا شده تا حالا به آرزویی برسی و از اون پشیمون شده باشی؟
-آیا شده تا حالا با مشاهده تأثیر كاری، از انجام اون كار احساس پشیمونی كرده باشی؟
-خوابهای رنگی رو بیشتر دوست داری یا خوابهای سیاه و سفید را؟ چه رنگی در خوابهایت بیشتر تأثیر گذار هست؟
-آیا روزها را هم رؤیا می بینی؟ چه خواب و خیالی رو بیشتر دوست داری؟
-آیا خوابی هست كه مرتب ببینی؟ ای خوابها در طول زمان چه تأثیر ی روی تو داشته اند؟ آیا این خوابها را دوست داری یا اینكه آزار دهنده هستند؟
-تا حالا پیش اومده كه خوابهایت، درست از آب دربیان؟
-بدترین كابوسی كه تا حالا دیدی چی بوده؟ آیا فقط یك بار این كابوس را دیدی یا این كه تكرار شده؟
-ایا شده خوابهات درس مهمی راجه به زندگی و یا نتیجه ای به تو بدهند؟
-تا به حال به صدای درونی خودت، چه مثبت یا منفی، گوش دادی؟ تحت چه شرایطی؟
-به من بگو تا حالا شده از شدّت عصبانیت آسیب پذیر بشی؟ فكر میكنی چرا چه چیزی عامل اینهمه عصابانیت بوده؟
-وقتی كه احساس می كردی عصبانی هستی ای ناش یاز برداشت شخصی تو بوده یا خیر؟ چه طور این احساس بروز كرده و چطور به این احساس غلبه كردی؟
-در كجا بیشتر احساس آرامش داری، در شهر یا روستا؟
-محیط اطرافت برای این كه به تو آرامش ببخشد،باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ به عنوان مثال در كنار دریا راحتتری یا در كوهستان؟
-كسی در زندگی تو بوده كه آنقدر به تو بدی كرده باشه كه نتوانی او را ببخشی؟ تحت چه شرایطی؟
-ناامید كننده ترین و دلسر كننده ترین تجربه زندگی تو چی بوده؟ چطور به اون غلبه كردی؟
-یكر از مواقعی كه به گریه افتادی رو برام تعریف كن. معمولاً چقدر گریه می كنی؟
-چی به تو احساس امنیّت و اطمینان می بخشه؟
-فكر می كنی خودت رو خوب می شناسی؟
-آیا تا به حال به عقیده خودت، میل بچه گانه ویا احمقانه ای داشته ای؟
-شده تا حالا به این میل و آرزو عمل هم بكنی؟ مشكلی در زندگی داشتی كه نتونی به طور احساسی و یا فیزیكی از پس اون بر بیایی؟
-چطور با عصبانیتت كنار می یایی؟ در شرایط مختلف فرق می كنه؟
-تا به حال فكر و یا احساسی داشتی كه اگر بهش عمل می كردی نتیجه خطرناكی داشت؟
-تا به حالا به خودكشی فكر كردی؟ چه احساسی داری؟ نظرت راجع به مردمی كه از این راه را انتخاب می كنند، چیه؟
-تا به حال پا روی احساسات گذاشتی؟ به نظرت كار درستی كردی؟ نتیجه اش چه بوده؟
-به راحتی و با آرامش می تونی در برابر جمعیت حرف بزنی؟ به نظرت كدوم بهتره صحبت كردن در جمع چند نفر دوست و یا گروه كثیری از آدمهای غریبه؟ تا حال تجربه ای هم در این زمینه داشتی؟
-وقتی خیلی دلشوره داشتی، دست به كاری هم زده ای؟ چی شده؟
-عقیده ات راجع به عشق در طول این سالها عوض شده؟ الآن چه تعریفی از عشق داری و قبلاً چه نظری راجع به عشق داشتی؟
-به نظرت، آیا همیشه باید با واكنش فیزیكی ابراز عصبانیت كرد؟ تحت چه شرایطی؟
-تا حالا شكست رو تجربه كردی؟ چطور به درد ناشی از این احساس غلبه كردی؟
-فكر می كنی در شرایط فوریتی چقدر اعتماد به نفس داری و مؤثر عمل كنی؟ تا به حال درگیر بحران شدی؟ چطور به اون غلبه كردی؟
-آیا تا به حال حیوانی را كه دوست داشتی، مرده؟ چه احساسی از مرگش بهت دست داده؟
-تا حالا افسرده شدی؟ چه حالی پیدا كردی؟چقدر افسردگی ات طول كشیده؟
-تا حالا به چند نفر گفتی عاشقتم ؟ آیا نظرت بعداً عوض شده؟ یا این كه همینطوری بهشون گفتی كه عاشقشونی؟
-در این برهه از زندگی آیا فكر میكنی توانایی و بلوغ عاتفی یك ازدواج موفق را داری؟ اگر اینطوره كی به این نتیجه رسیدی؟ و اگه این طور نیست، كی فكر می كنی به این احساس برسی؟
-نظرت راجع به مراجعه به دكتر چیه؟ آیا بیماری خاصی هست كه ازش بترسی؟
-از چه حیوونی می ترسی؟ از وقتی جون بودی تا حالا چقدر نظرت راجع به حیوونها عوض شده؟ وقتی بچه بودی از حیوونی می ترسیدی؟
-به نظرت آدم بهتره منطق داشته باشی یا احساس؟ چرا؟
-آیا شده تا حالا به آرزویی برسی و از اون پشیمون شده باشی؟
-آیا شده تا حالا با مشاهده تأثیر كاری، از انجام اون كار احساس پشیمونی كرده باشی؟
-خوابهای رنگی رو بیشتر دوست داری یا خوابهای سیاه و سفید را؟ چه رنگی در خوابهایت بیشتر تأثیر گذار هست؟
-آیا روزها را هم رؤیا می بینی؟ چه خواب و خیالی رو بیشتر دوست داری؟
-آیا خوابی هست كه مرتب ببینی؟ ای خوابها در طول زمان چه تأثیر ی روی تو داشته اند؟ آیا این خوابها را دوست داری یا اینكه آزار دهنده هستند؟
-تا حالا پیش اومده كه خوابهایت، درست از آب دربیان؟
-بدترین كابوسی كه تا حالا دیدی چی بوده؟ آیا فقط یك بار این كابوس را دیدی یا این كه تكرار شده؟
-ایا شده خوابهات درس مهمی راجه به زندگی و یا نتیجه ای به تو بدهند؟
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
سئوالهای اول آشنایی برا ی ازدواج
آیا تا به حال شاهد مسابقه زوجهای جوان بوده اید؟
مسابقه ای كه در آن راجع به همسرانشان سؤالاتی می پرسندو چنانچه جواب بدهند، جایزه می گیرند؟
واقعاً از اینكه بعضی ها نمی توانند بگویندشریك زندگی شان به چه ورزشی علاقه مند است و یا حتی رنگ چشم همسرشان را به یاد نمی آورند، نخندیده اید؟
تا به حال متوجه شده اید كه خیلی چیزها راجع به آنها كه دوستشان دارید هستو شما نمی دانید؟ چقدر دوست دارید، شریك زندگی تان از گذشته شما اطلاع داشته باشد؟
سؤالات ساده و پیش پا افتاده، گاهی عمیق ترین زوایای شخصیت فرد را بیان می كنند. حتی با طرح با چنین سؤالاتی می توانید از درونی ترین احساسات طرف مقابل با خبر شوید. اما مسئله اینجاست كه غالباً، از همدیگر سؤال نمی كنیم.
اگر تا كنون چنین فرصتی نداشته ای، هنوز وقت باقی است. حالا فرصت خوبی است، كتابی كه در دستهای شماست، راهی است برای نزدیك تر شدن. اما تنها یك شرط دارد. باید زمان و مكان مناسب را بیابید، با هم خلوت كنیدو دور از چشم دیگران و صدای مزاحم و حتی بدون وجود صدای زنگ تلفن به تك تك سؤالات نگاه كنید و سؤلاتی را كه هنوز نپرسیداه اید، بپرسید. زمان را از دست ندهید. كارشناسان مشاوره درمانی و خبرگان اهل فنبا دقت تمام این سؤالات را تنظیم كرده اند.
همه چیز به اختیار شماست. می توانید بی درنگ، پاسخ دهید یا ساعتها بر سر هر سؤال بحث و گفتگو كنید. ما فقط می گوییم هیچ اجباری در كار نیست. لازم نیست سؤالی را كه نمی خواهید بپرسید!
خود را در كمال آرامش و راحتی قرار داده و شروع كنید.
هیچكدام از طرفین نباید حتی احساس كنند كه نوبت اعتراف است.
توصیه می كنیم از سؤالات بحث بر انگیز و جنجال آمیز هم صرف نظر نكنید چرا كه ما برای وصل كردن آمدیم نی برای فصل كردن آمدیم. شاید سؤالات ما، شما را به گذشته بر گردانده و باعث شده مشكلاتتان را ریشه یابی كنید و خود را به شریك زندگی تان نزدیك و نزدیكتر به هر حال، آماده ایم.
مسابقه ای كه در آن راجع به همسرانشان سؤالاتی می پرسندو چنانچه جواب بدهند، جایزه می گیرند؟
واقعاً از اینكه بعضی ها نمی توانند بگویندشریك زندگی شان به چه ورزشی علاقه مند است و یا حتی رنگ چشم همسرشان را به یاد نمی آورند، نخندیده اید؟
تا به حال متوجه شده اید كه خیلی چیزها راجع به آنها كه دوستشان دارید هستو شما نمی دانید؟ چقدر دوست دارید، شریك زندگی تان از گذشته شما اطلاع داشته باشد؟
سؤالات ساده و پیش پا افتاده، گاهی عمیق ترین زوایای شخصیت فرد را بیان می كنند. حتی با طرح با چنین سؤالاتی می توانید از درونی ترین احساسات طرف مقابل با خبر شوید. اما مسئله اینجاست كه غالباً، از همدیگر سؤال نمی كنیم.
اگر تا كنون چنین فرصتی نداشته ای، هنوز وقت باقی است. حالا فرصت خوبی است، كتابی كه در دستهای شماست، راهی است برای نزدیك تر شدن. اما تنها یك شرط دارد. باید زمان و مكان مناسب را بیابید، با هم خلوت كنیدو دور از چشم دیگران و صدای مزاحم و حتی بدون وجود صدای زنگ تلفن به تك تك سؤالات نگاه كنید و سؤلاتی را كه هنوز نپرسیداه اید، بپرسید. زمان را از دست ندهید. كارشناسان مشاوره درمانی و خبرگان اهل فنبا دقت تمام این سؤالات را تنظیم كرده اند.
همه چیز به اختیار شماست. می توانید بی درنگ، پاسخ دهید یا ساعتها بر سر هر سؤال بحث و گفتگو كنید. ما فقط می گوییم هیچ اجباری در كار نیست. لازم نیست سؤالی را كه نمی خواهید بپرسید!
خود را در كمال آرامش و راحتی قرار داده و شروع كنید.
هیچكدام از طرفین نباید حتی احساس كنند كه نوبت اعتراف است.
توصیه می كنیم از سؤالات بحث بر انگیز و جنجال آمیز هم صرف نظر نكنید چرا كه ما برای وصل كردن آمدیم نی برای فصل كردن آمدیم. شاید سؤالات ما، شما را به گذشته بر گردانده و باعث شده مشكلاتتان را ریشه یابی كنید و خود را به شریك زندگی تان نزدیك و نزدیكتر به هر حال، آماده ایم.
10 سوال اول :
1- به نظرت من خودم را خوب می شناسم؟
2-چرا از من خوشت می آید؟
3-واقعاً چیزی از من یاد گرفته ای؟
4-فكر می كنی اگر قرار باشه با هم سفر بریم، كجا را انتخاب می كنی؟
5-قشنگ ترین خاطره ای كه از رابطه مون داری، چیه؟
6-وقتی با هم دعوامون می شه، چه حسّی داری؟
7-به نظرت مشاوره چیه؟ واقعاً بهت كمك می كنه؟ یا می تونه به من كمك كنه؟ اصلاً شده تا به حال فكر مشاوره به سرت بزنه؟
8-دوست داری چه لباسی بپوشی؟نظرت راجع به طرز لباس پوشیدنم چیه؟
9-چكار باید بكنم تا زندگی مون بهتر و راحت تر بشه؟ به نظرت چه تغییری باید تو زندگی مون اتّفاق بیفته تا حال بیشتری داشته باشه؟
10-به عقیده تو به عنوان شریك زندگی، چیزی هست كه به خاطرش فداكاری و گذشت كنی؟
2-چرا از من خوشت می آید؟
3-واقعاً چیزی از من یاد گرفته ای؟
4-فكر می كنی اگر قرار باشه با هم سفر بریم، كجا را انتخاب می كنی؟
5-قشنگ ترین خاطره ای كه از رابطه مون داری، چیه؟
6-وقتی با هم دعوامون می شه، چه حسّی داری؟
7-به نظرت مشاوره چیه؟ واقعاً بهت كمك می كنه؟ یا می تونه به من كمك كنه؟ اصلاً شده تا به حال فكر مشاوره به سرت بزنه؟
8-دوست داری چه لباسی بپوشی؟نظرت راجع به طرز لباس پوشیدنم چیه؟
9-چكار باید بكنم تا زندگی مون بهتر و راحت تر بشه؟ به نظرت چه تغییری باید تو زندگی مون اتّفاق بیفته تا حال بیشتری داشته باشه؟
10-به عقیده تو به عنوان شریك زندگی، چیزی هست كه به خاطرش فداكاری و گذشت كنی؟
و ادامه دارد .....
parmidas56- همکار انجمن
ادامه بحث
21-به نظرت بهتر نیست كمی به خودم برسم، بلكه جذابتر بشم؟
22-فكر می كنی از خیلی جهات شبیه خانواده ام هستم؟ به نظرت بیشتر به كی رفتم؟بگو از چه لحاظ؟
23-اگه فقط یك جمله فرصت داشته باشیم تا به هم بگیم، تو چی می گی؟دلت می خواد من چی بگم؟
24-به نظرت رابطه مون چقدر ما را به اهدافمون نزدیك می كنه،یا دور می كنه؟
25-از شریك زندگی ات چه انتظارات اساسی داری؟
26- خصوصیت من كه خیلی مجذوبت كرده رو بگو؟ 5 خصوصیتی كه باعث عصبانیت تو میشه رو بگو؟
27-واقعاً برای موفقیت های آینده باید یبشتر تلاش كنیم، با اینكه فكر می كنی زندگی خودش روبراه می شه و زمان همه چی رو درست می كنه؟
28-آیا تو شخصیت من، خصوصیتی هست كه در زندگی، مشكل ساز باشه؟ در مورد شخصیت تو چی؟
29-اینقدر با من راحت هستی كه حتی جلوی من گریه كنی؟ به نظرت اگر من گریه كنم تو هم گریه ات می گیره؟ گریه من چقدر روی تو اثر داره؟
30-اصلاً من تو رو یاد پدر یا مادرت میندازم؟چیزی در شخصیت من می بینی كه تو رو یاد گذشته بیندازه، مثلاًیاددوستان نزدیك یا عشق قدیمی ای بیفتی؟
31-چقدر گذشته، شبیه به هم هست؟ و این می تونه رابطه مون روبهتر و محكم تر كنه؟ و چیزی هست كه تفاوتش باعث بشه ما تو زندگی با هم مشكل پیدا كنیم، مثلاً تفاوت در ارزشها، اعتقادات دینی، فرهنگ، آداب و رسوم، علا ئق، تجربیات خانوادگی و یا فامیلی؟
23-شده تا حالا پیش بیاد كه دلت بخواد تنها باشی؟ تحت چه شرایطی؟
24-اگه من بخوام به علا ئق خودم بیشتر برسم خوشحال می شی؟ حتی با این فرض كه باعث بشه رابطه مون كمتر بشه؟
25-اگه تو زندگی با من موفق نشی، برای نجات زندگی مون چیكار می كنی؟ مشاوره درمانی می كنی؟روش زندگی ات رو عوض می كنی؟شخصیتت رو تغییر می دی؟چقدر انعطاف پذیری؟
22-فكر می كنی از خیلی جهات شبیه خانواده ام هستم؟ به نظرت بیشتر به كی رفتم؟بگو از چه لحاظ؟
23-اگه فقط یك جمله فرصت داشته باشیم تا به هم بگیم، تو چی می گی؟دلت می خواد من چی بگم؟
24-به نظرت رابطه مون چقدر ما را به اهدافمون نزدیك می كنه،یا دور می كنه؟
25-از شریك زندگی ات چه انتظارات اساسی داری؟
26- خصوصیت من كه خیلی مجذوبت كرده رو بگو؟ 5 خصوصیتی كه باعث عصبانیت تو میشه رو بگو؟
27-واقعاً برای موفقیت های آینده باید یبشتر تلاش كنیم، با اینكه فكر می كنی زندگی خودش روبراه می شه و زمان همه چی رو درست می كنه؟
28-آیا تو شخصیت من، خصوصیتی هست كه در زندگی، مشكل ساز باشه؟ در مورد شخصیت تو چی؟
29-اینقدر با من راحت هستی كه حتی جلوی من گریه كنی؟ به نظرت اگر من گریه كنم تو هم گریه ات می گیره؟ گریه من چقدر روی تو اثر داره؟
30-اصلاً من تو رو یاد پدر یا مادرت میندازم؟چیزی در شخصیت من می بینی كه تو رو یاد گذشته بیندازه، مثلاًیاددوستان نزدیك یا عشق قدیمی ای بیفتی؟
31-چقدر گذشته، شبیه به هم هست؟ و این می تونه رابطه مون روبهتر و محكم تر كنه؟ و چیزی هست كه تفاوتش باعث بشه ما تو زندگی با هم مشكل پیدا كنیم، مثلاً تفاوت در ارزشها، اعتقادات دینی، فرهنگ، آداب و رسوم، علا ئق، تجربیات خانوادگی و یا فامیلی؟
23-شده تا حالا پیش بیاد كه دلت بخواد تنها باشی؟ تحت چه شرایطی؟
24-اگه من بخوام به علا ئق خودم بیشتر برسم خوشحال می شی؟ حتی با این فرض كه باعث بشه رابطه مون كمتر بشه؟
25-اگه تو زندگی با من موفق نشی، برای نجات زندگی مون چیكار می كنی؟ مشاوره درمانی می كنی؟روش زندگی ات رو عوض می كنی؟شخصیتت رو تغییر می دی؟چقدر انعطاف پذیری؟
parmidas56- همکار انجمن
ادامه بحث
-می تونی از حركات من متوجه احساس من بشی؟ وقتی سكوت می كنم، چه چیز من توجه تورو جلب می كنه؟به نظرت من تو ارتباط با مردم موفقم؟ از چه لحاظی در برقراری ارتباط با دیگران موفق هستم و از چه لحاظی ضعف دارم؟
36-به نظرت استعداد من تو چی بیشتره؟ آیا تو هم، همین استعدادها رو داری؟ اگه نداری، دلت می خواست تو هم داشته باشی؟
37-به نظرت چقدر من می تونم در حل مشكلات و كشمكش های زندگی تو، مثمر ثمر باشم؟ تحت چه شرایطی برای حل مشكلت به من رجوع می كنی؟
38-چطور می تونی كمكم كنی تا آدم بهتری بشم؟
39-نقش تو در زندگی من چقدر مهمّه؟ اصلاً ممكنه بدن تو هم زندگی من خوب و موفق از آب در بیاد؟
40-نظرت راجع تیپ من چیه؟ از چه لحاظ من جذاب هستم؟
41-كد.م كار من ممكنه باعث ناراحتی تو بشه؟
42-فكر می كنی معمولاًحرفات رو می گیرم؟ چقدر تو رو درك می كنم و از چه لحاظ نقطه ضعف دارم و باید بیشتر كار كنم؟
43-اگه نتونیم بچه دار بشیم، دلت می خواد بچه ای رو به فرزندی قبول كنیم؟اگه بتونیم بچه دار بشیم چی؟چطوره اگه حتی بتونیم بچه دار بشیم این كار رو بكنیم و بریم از پرورشگاه بچه بیاریم؟
44-آیا میتونی تنهایی سفر بری؟ مثلاً اگر پول كافی نداشته باشیم و علا ئق مون هم با هم فرق داشته باشه، تنهایی سفر می ری یا سعی می كنی با هم به توافق برسیم؟
45-از چه لحاظ ما به هم شبیه هستیم؟ از چه لحاظ با هم فرق داریم؟ دلت می خواست بیشتر به هم شبیه بودیم یا اینكه بیشتر با هم فرق داشتیم؟
46-به نظرت چه كتاب یا فیلمی رو من می تونم بخونم یا ببینم؟ چرا این كتاب یا فیلم رو به توصیه می كنی؟
47-به نظرت اگه دیدگاههای سیاسی مون با هم كاملاًفرق داشته باشه، تو تحمل می كنی؟ موضوعی هست كه فكر كنی جداً بحران ساز خواهد بود؟
48-به نظرت آینده زندگی مون چطوره؟ خیال می كنی می تونیم بیشتر و بهتر ادامه بدیم؟چه خیالاتی برای آینده چه تنها و چه با من در سرت هست؟
49-اگه مجرد بودی زنگی ات چقدر فرق می كرد؟ این اوقاتی را كه با هم سر كردیم، چطور سر می كردی؟
36-به نظرت استعداد من تو چی بیشتره؟ آیا تو هم، همین استعدادها رو داری؟ اگه نداری، دلت می خواست تو هم داشته باشی؟
37-به نظرت چقدر من می تونم در حل مشكلات و كشمكش های زندگی تو، مثمر ثمر باشم؟ تحت چه شرایطی برای حل مشكلت به من رجوع می كنی؟
38-چطور می تونی كمكم كنی تا آدم بهتری بشم؟
39-نقش تو در زندگی من چقدر مهمّه؟ اصلاً ممكنه بدن تو هم زندگی من خوب و موفق از آب در بیاد؟
40-نظرت راجع تیپ من چیه؟ از چه لحاظ من جذاب هستم؟
41-كد.م كار من ممكنه باعث ناراحتی تو بشه؟
42-فكر می كنی معمولاًحرفات رو می گیرم؟ چقدر تو رو درك می كنم و از چه لحاظ نقطه ضعف دارم و باید بیشتر كار كنم؟
43-اگه نتونیم بچه دار بشیم، دلت می خواد بچه ای رو به فرزندی قبول كنیم؟اگه بتونیم بچه دار بشیم چی؟چطوره اگه حتی بتونیم بچه دار بشیم این كار رو بكنیم و بریم از پرورشگاه بچه بیاریم؟
44-آیا میتونی تنهایی سفر بری؟ مثلاً اگر پول كافی نداشته باشیم و علا ئق مون هم با هم فرق داشته باشه، تنهایی سفر می ری یا سعی می كنی با هم به توافق برسیم؟
45-از چه لحاظ ما به هم شبیه هستیم؟ از چه لحاظ با هم فرق داریم؟ دلت می خواست بیشتر به هم شبیه بودیم یا اینكه بیشتر با هم فرق داشتیم؟
46-به نظرت چه كتاب یا فیلمی رو من می تونم بخونم یا ببینم؟ چرا این كتاب یا فیلم رو به توصیه می كنی؟
47-به نظرت اگه دیدگاههای سیاسی مون با هم كاملاًفرق داشته باشه، تو تحمل می كنی؟ موضوعی هست كه فكر كنی جداً بحران ساز خواهد بود؟
48-به نظرت آینده زندگی مون چطوره؟ خیال می كنی می تونیم بیشتر و بهتر ادامه بدیم؟چه خیالاتی برای آینده چه تنها و چه با من در سرت هست؟
49-اگه مجرد بودی زنگی ات چقدر فرق می كرد؟ این اوقاتی را كه با هم سر كردیم، چطور سر می كردی؟
parmidas56- همکار انجمن
ادامه بحث
11-فكر می كنی تو مواقع بحرانی، چقدر از پی مشكلات برمی یام؟
12-تا حالا تونستم به مشكلات بین خودمون غلبه كنم؟
13-به نظرت چكار كنم كه زندگی لذّت بخش تر بشه؟ به عقیده ات تغییری هست كه لازم باشه؟
14-چكار كنم كه از كارم بیشتر لذّت ببرم؟ خیال می كنی كار خاصی از دستم برمی یاد؟
15-واقعاًراهی هست كه از رابطه مون بیشترو بهتر لذّت ببریم و آرامش بیشتری داشته باشیم؟
16-موضوعی هست كه دلت نخواد با من در میان بذاری؟چرا از این موضوعات ناراحتی؟می تونی خیلی راحت اونارو با كسان دیگه ای در میان یگذاری؟
17-اصلاً موضوعی بوده كه دلت خواسته باشه بیشتر و راحت تر و آزادانه تر راجع به اون حرف بزنم؟
18-یادت می یاد اولین باری كه منو دیدی، از چی خوشت اومد؟
19-اون جذابیت طی این مدت تغییری كرده؟
20-چكار بكنیم كه رابطه مون بهتر بشه؟ فكر می كنی
12-تا حالا تونستم به مشكلات بین خودمون غلبه كنم؟
13-به نظرت چكار كنم كه زندگی لذّت بخش تر بشه؟ به عقیده ات تغییری هست كه لازم باشه؟
14-چكار كنم كه از كارم بیشتر لذّت ببرم؟ خیال می كنی كار خاصی از دستم برمی یاد؟
15-واقعاًراهی هست كه از رابطه مون بیشترو بهتر لذّت ببریم و آرامش بیشتری داشته باشیم؟
16-موضوعی هست كه دلت نخواد با من در میان بذاری؟چرا از این موضوعات ناراحتی؟می تونی خیلی راحت اونارو با كسان دیگه ای در میان یگذاری؟
17-اصلاً موضوعی بوده كه دلت خواسته باشه بیشتر و راحت تر و آزادانه تر راجع به اون حرف بزنم؟
18-یادت می یاد اولین باری كه منو دیدی، از چی خوشت اومد؟
19-اون جذابیت طی این مدت تغییری كرده؟
20-چكار بكنیم كه رابطه مون بهتر بشه؟ فكر می كنی
برگرفته از کتاب 365 سوال برای زوجهای جوان-مترجم:سارا خاتمی
parmidas56- همکار انجمن
ازدواج تو خالی
ازدواج های توخالی !!!! ( سوالات زوجهای جوان , )
زندگی بالاترین نعمتی است كه خداوند به ما هدیه كرده است. ازدواج یعنی زندگی مشترك زن و مرد با این هدف كه در كنار هم، پهلو به پهلو قدم بردارند و رشد كنند. در زندگی زناشویی هم ضوابط و معیارهایی وجود دارد كه شناختن آن لازم و ضروری است. كمتر اتفاق میافتد كه دختر و پسر در آستانه ازدواج و حتی در ادامه زندگی مشترك از یكدیگر شناخت كافی به دست آورده و هدف از ازدواج را برای خود روشن كرده باشند. آنها اغلب طبق رسم و عادت عمل میكنند. ارزشها، پیشداوریها و فرهنگ اجتماعی در انتخاب آنها تاثیر دارند و بسیاری از ازدواجها را در واقع دیگران ترتیب میدهند. اگرچه اصل مهم، انتخاب و تصمیم طرفین است اما محیط، اطرافیان و خانوادهها مستقیم و غیرمستقیم در این كار نقش دارند. در زندگی زناشویی خوشبختی وجود دارد به شرط آنكه برای رسیدن به آن تلاش كنیم، بنابراین شناختن عوامل موثر، ارزشها، ضوابط و معیارها، آگاهی از قوانین حاكم بر روابط اجتماعی، شناخت آداب و رسوم و سنتهای هر جامعه برای رسیدن به یك ازدواج موفق و دوام خانواده كاری بسیار مهم و ضروری است.ازدواجی كه با شناخت صحیح صورت گیرد، از خطر جدایی و طلاق میكاهد. هرچقدر انسان از خود و محیط زندگیاش بیشتر بداند، برای او امكان عمل صحیح و درست بیشتر میشود. ازدواج هم نیاز به شناخت و اطلاعات زیادی دارد كه زن و مرد باید آنها را به دست بیاورند.
ازدواجی موفق است كه در آن تركیبی از عقل و احساس وجود داشته باشد و نحوه انتخاب همسر، هدف از ازدواج، هماهنگی در موارد مختلف زن و مرد مشخص شود. با جاری شدن صیغه عقد، زن و مرد با تمام صفات و آرزوها، عقاید و روابط اجتماعی، خود را وارد زندگی مشترك میكنند پس باید هر دو در این صفات، آرزوها، عقاید و روابط اجتماعی به دنبال هماهنگی باشند.زن و مرد برای شروع زندگی زناشویی باید تصویر واقعی و روشنی از آینده زندگی خود داشته باشند. دوستی، صداقت، اعتماد، درك روحیه همسر و پذیرش اینكه میخواهیم با انسانی متفاوت با خود زندگی كنیم، از ضروریات دستیابی به سعادت است. ازدواج از دیدگاه آسیبشناسی اجتماعیزمان پیدایش خانواده را باید از همان آغاز خلقت انسان دانست زیرا با آفرینش «آدم» و «حوا» در حقیقت اولین خانواده دونفره پا به عرصه ظهور گذاشت و با گذر زمان و تولید و تكثیر فرزندان، توسعه یافت.براساس پژوهشهای جامعهشناسان، پایدارترین شكل خانواده مربوط به خانواده انسانی است بنابراین خانواده اولین نهاد اجتماعی است كه در همه جوامع بشری وجود داشته و از دیرباز موردتوجه اندیشمندان و صاحبنظران علوم مختلف بوده است. تعاریف گوناگونی كه از دیدگاههای مختلف در مورد خانواده ارائه شده، بیانگر اهمیت این نهاد مقدس اجتماعی است.اسلام از ابعاد گوناگونی به این موضوع پرداخته و لزوم آن را در جامعه از دیدگاههای مختلفی مورد تاكید قرار داده است. اهمیت ازدواج از دیدگاه اجتماعی، مهمترین موضوعی است كه در تعالیم آسمانی اسلام به آن پرداخته شده است. ازدواج در دین اسلام از محبوبترین تكالیف و شادترین وظایف خوشایند مقرر بین خالق و مخلوق است. شاید بتوان ادعا كرد هیچ واجب یا مستحبی تا این اندازه مورد رضایت خالق و مخلوق نیست و دین اسلام قدر و ارزش والایی برای آن قائل شده است.پیشوایان دین، ازدواج را ضامن بقای نسل انسان از راه مشروع میدانند و به عنوان مهمترین عامل امنیت و عفت عمومی بر آن تاكید دارند.
افزایش هفت درصدی ازدواج
معاون امور املاك سازمان ثبت اسناد كشور گفت: در یازده ماه گذشته، تعداد 765 هزار و 245 فقره ازدواج در دفاتر ثبت اسناد كشور به ثبت رسیده كه این آمار در مدت مشابه سال گذشته، 713 هزار و 360 فقره بوده است.محمدحسن بوكائیان اظهار داشت: آمار ازدواج در كشور در سال 86 نسبت به سال 85، هفت درصد افزایش یافته است.
افزایش چهار درصدی طلاق
در سال گذشته 83 هزار و 379 فقره واقعه طلاق در كشور ثبت شده كه این آمار در سال 85، هشتاد هزار و 199 فقره بوده كه حدود چهار درصد افزایش یافته است.معاون دفتر امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی كشور با تحلیل آمار طلاق در كشور بین سالهای 71 تا 9 ماهه ابتدای سال 86 گفت: آمار طلاق بین این سالها دارای فراز و نشیب بوده به طوری كه در سال 71 هشت درصد و از سال 72 تا 75 دارای سیر صعودی بسیار آرامی بوده و پس از آن به مدت پنج سال (76 تا 79) این روند تقریبا ثابت بوده است.دكتر رضایی میافزاید: آمار طلاق از سال 80 به بعد با شتاب بیشتری نسبت به سالهای گذشته دارای سیر صعودی بوده است.به گفته وی؛ آمار طلاق در سال 80، 4/9 درصد، سال 81، 3/10 درصد، سال 82، 6/10 درصد، سال 83، 5/10 درصد ، سال 84، 7/10 درصد، سال 85، 1/12 درصد و در 9 ماهه ابتدای سال 86، 2/11 درصد بوده است.معاون دفتر امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی كشور رشد صعودی طلاق در این سالها را متاثر از عوامل اقتصادی و حتی حقوقی دانست و تصریح كرد: به عنوان مثال در مقاطعی دادگاهها در صدور حكم طلاق، سختگیری یا آسانگیری میكنند كه همین امر در افزایش یا كاهش آمار تاثیرگذار است.وی در ادامه افزود: آمارها حاكی از آن است كه از هر پنج ازدواج در تهران، یك ازدواج منجر به طلاق شده است.دكتر رضاییفر، تهران، كردستان، كرمانشاه و خراسان رضوی را به ترتیب با 8/20، 72/14، 69/14 و 5/13 درصد جزو استانهایی معرفی كرد كه بالاترین آمار طلاق را دارد و استان ایلام با 82/3 درصد، سیستان و بلوچستان با 87/3 درصد، چهارمحال و بختیاری با 1/4 درصد و استان یزد با 9/4 درصد كمترین درصد طلاق در سال گذشته را به خود اختصاص دادهاند.چه باید كرد؟
آموزش و پرورش، صداوسیما، دانشگاهها و دستگاههای مختلف در مجموع باید در زمینه ازدواج و آشنا كردن جوانان با مهارتهای خوب زیستن به فعالیت بپردازند چرا كه فعالیتهایی كه تاكنون در این زمینه انجام شده، با نقطه ایدهآل و مطلوب فاصله بسیاری دارد. به نظر میرسد باید تمام دستگاهها در این زمینه بسیج شوند چرا كه راهكار آن كاهش آسیبها و اطلاعرسانی و آموزش است. گفتنی است دولتمردان و مسئولان در جهت اجرای سند چشمانداز بیست ساله و تحقق اصول قانون اساسی گامهای بسیاری برداشتهاند كه از جمله این موارد توجه به ابعاد اقتصادی خانواده، طراحی برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مثل اعتیاد، ایجاد مراكز مشاوره در دادگاهها برای جلوگیری از فروپاشی كانون خانواده و توجه به زنان سرپرست خانوار، توجه به خانوادههای نیازمند و تصویب قوانینی مثل قانون تسهیل ازدواج و... است كه تعدادی از این اقدامات انجام شده و برخی نیز هنوز درگیر تدوین آئیننامه و ابلاغ مانده است
parmidas56- همکار انجمن
مواضيع مماثلة
» مرد شیادی که از 15 سال قبل به عنوان روانشناس خود را جا زد.
» انواع ماسكها
» شرایط ازدواج یک پسر کم توقع و فداکار
» طالع پیوندزناشویی
» مدل مو خانم ها (ورود آقايون صلاح نيست)
» انواع ماسكها
» شرایط ازدواج یک پسر کم توقع و فداکار
» طالع پیوندزناشویی
» مدل مو خانم ها (ورود آقايون صلاح نيست)
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: خانواده :: ازدواج
صفحه 1 از 1