قطبي: بازيكنان من بهتر از كرهايها هستند
صفحه 1 از 1
/ تيم ملي را مثل پرسپوليس سربلند ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: همچون تجربه موفق مربيگريام در پرسپوليس قول سربلندي تيم ملي را دادهام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: همچون تجربه موفق مربيگريام در پرسپوليس قول سربلندي تيم ملي را دادهام
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا افشين قطبي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 و در حالي كه قبل از ديدار با كره شمالي 6 امتياز از 5 مسابقه كسب كرده و هر لحظه امكان حذف شدنش از مرحله مقدماتي احتمال مي رود، اما همچنان اميدوار است.
ايران در اين مرحله بعد از تيم هاي ملي كره جنوبي، كره شمالي و عربستان در رتبه چهارم قرار دارد و به شدت خطر حذف شدن اين تيم را تهديد مي كند. در اين مرحله فقط 2 تيم شانس صعود مستقيم را به مسابقات جام جهاني 2010 را دارند.
رقابت براي صدرنشيني و صعود مستقيم به جام جهاني كار بسيار سختي براي قطبي و مردان ملي پوش ايران است و شنبه ايران بايد در پيونگ يانگ مسابقه سرنوشت ساز و دشواري را برابر كره شمالي برگزار كند و 4 روز بعد بايد به مصاف تيم ملي امارات برود. در آخرين ديدار نيز بايد در سئول با تيم ملي كره جنوبي روبرو شود.
ايران در اين مرحله بعد از تيم هاي ملي كره جنوبي، كره شمالي و عربستان در رتبه چهارم قرار دارد و به شدت خطر حذف شدن اين تيم را تهديد مي كند. در اين مرحله فقط 2 تيم شانس صعود مستقيم را به مسابقات جام جهاني 2010 را دارند.
رقابت براي صدرنشيني و صعود مستقيم به جام جهاني كار بسيار سختي براي قطبي و مردان ملي پوش ايران است و شنبه ايران بايد در پيونگ يانگ مسابقه سرنوشت ساز و دشواري را برابر كره شمالي برگزار كند و 4 روز بعد بايد به مصاف تيم ملي امارات برود. در آخرين ديدار نيز بايد در سئول با تيم ملي كره جنوبي روبرو شود.
مواضيع مماثلة
» آیا تلویزیونهای LED بهتر از LCD هستند؟
» افشين قطبي:شيرهاي ايراني
» عجيب و جالبترين خرافات بين بازيكنان فوتبال!!
» چراغپور در گفت و گو با فارس:قطبي براي بازي مقابل كرهشمالي استراتژي جديدي دارد
» كيك ها خوشمزه هستند ولي ...
» افشين قطبي:شيرهاي ايراني
» عجيب و جالبترين خرافات بين بازيكنان فوتبال!!
» چراغپور در گفت و گو با فارس:قطبي براي بازي مقابل كرهشمالي استراتژي جديدي دارد
» كيك ها خوشمزه هستند ولي ...
صفحه 1 از 1