نان عربی پاپیتا
صفحه 1 از 1
نان عربی پاپیتا
نان عربی پاپیتا
مواد لازم : برای یک وعده
آرد : 2 لیوان
خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق غذا خوری
آب : 1 لیوان
نمک : کمی
زیره
سیاه دانه : به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا آرد رو داخل ظرف ریخته و بهش خمیر مایه و شکر و کمی نمک اضافه میکنیم و
کمی هم میزنیم بعد کم کم آب رو بهش اضافه میکنیم کمی مرز میدیم اگه به دستاتون
میچسبه کمی آرد بهش اضافه کنید تا جایی که دیگه خمیر به دستتون نچسبه بعد ازین
خمیر رو گرد کنید و داخل ظرفی که زیرش رو کمی آرد ریختید بزارید و روش رو یه پارچه
نم دار بزارید 2 ساعت درجای گرم بمونه تا استراحت کنه
بعد از 2 ساعت دوباره کمی ورز بدید بعد به شانه های کوچک تقسیم کنید به اندازه
نارنگی و هر کدام ازین شانه ار و با وردنه صاف کنید زیر وردنه رو آرد بپاشید نچسبه
اگر خواستید داخلش زیره بریزید یا سیاه دانه وسط خمیر رو گود کنید به اندازه یک
انگشت و زیره رو داخلش بریزید و سرش رو ببندید و دوباره داخل دستتون گردش کنید و با
وردنه صاف کنید خودش پخش میشه در سطح خمیر
بعد ماهیتابه رو گرم کنید داخلش رو روغن نزینید! وقتی گرم شد شعله رو کم کم کنید تا
نون حباب کنه و بپزه وقتی حباب زد پشت روش کنید تا اون طرفش هم بپزه
سیاه دنه رو میتونید روی نون هم بریزید من تو این شکل دو نوعش رو درست کردم
مواد لازم : برای یک وعده
آرد : 2 لیوان
خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق غذا خوری
آب : 1 لیوان
نمک : کمی
زیره
سیاه دانه : به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا آرد رو داخل ظرف ریخته و بهش خمیر مایه و شکر و کمی نمک اضافه میکنیم و
کمی هم میزنیم بعد کم کم آب رو بهش اضافه میکنیم کمی مرز میدیم اگه به دستاتون
میچسبه کمی آرد بهش اضافه کنید تا جایی که دیگه خمیر به دستتون نچسبه بعد ازین
خمیر رو گرد کنید و داخل ظرفی که زیرش رو کمی آرد ریختید بزارید و روش رو یه پارچه
نم دار بزارید 2 ساعت درجای گرم بمونه تا استراحت کنه
بعد از 2 ساعت دوباره کمی ورز بدید بعد به شانه های کوچک تقسیم کنید به اندازه
نارنگی و هر کدام ازین شانه ار و با وردنه صاف کنید زیر وردنه رو آرد بپاشید نچسبه
اگر خواستید داخلش زیره بریزید یا سیاه دانه وسط خمیر رو گود کنید به اندازه یک
انگشت و زیره رو داخلش بریزید و سرش رو ببندید و دوباره داخل دستتون گردش کنید و با
وردنه صاف کنید خودش پخش میشه در سطح خمیر
بعد ماهیتابه رو گرم کنید داخلش رو روغن نزینید! وقتی گرم شد شعله رو کم کم کنید تا
نون حباب کنه و بپزه وقتی حباب زد پشت روش کنید تا اون طرفش هم بپزه
سیاه دنه رو میتونید روی نون هم بریزید من تو این شکل دو نوعش رو درست کردم
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» کبه عربی
» سمبوسه با اسفناج ( عربی )
» مدل لباس مجلسی عربی
» موزیک ویدئو های عربی
» كیبه ، غذای سنتی لبنان عربی
» سمبوسه با اسفناج ( عربی )
» مدل لباس مجلسی عربی
» موزیک ویدئو های عربی
» كیبه ، غذای سنتی لبنان عربی
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد