یک نوع پلو لبنانی به نام محبوس
صفحه 1 از 1
یک نوع پلو لبنانی به نام محبوس
مواد لازم :
طرز تهيه :
برنج را آبكش كرده و كنار مي گذاريم.
فيله هاي مرغ را با نمك و فلفل مزه دار كرده و بعد در كره تفت مي دهيم (فيله ها را ابتدا با بيفتك كوب مي كوبيم و بعد مزه دار مي كنيم).
پياز سرخ شده را با فيله ي گوجه فرنگي روي حرارت متوسط گذاشته تفت مي دهيم. بعد از 3 دقيقه زيره ي سياه، دارچين، زردچوبه، برگ بو، پودر كاري و فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه اي اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم تا مواد غلظت بگيرند.
در آخر هم زعفران را اضافه مي كنيم. نيمي از اين مواد را لابلاي برنج آبكش ريخته و دم مي كنيم. بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف كشيده و بقيه مواد را روي آن مي ريزيم. ( زمان كشيدن برنج، برگ بو را درمي آوريم)
برنج= 4 پيمانه | 4 پيمانه |
فلفل دلمه اي | 2 عدد |
گوجه فرنگي فيله شده | 4 عدد |
پياز سرخ شده | 6 قاشق غذاخوري |
فيله ي مرغ | 500 گرم |
هل درسته | 1 قاشق مرباخوري |
زيره سياه نيمه كوب | 1 قاشق مرباخوري |
پودر كاري | 1 قاشق مرباخوري |
دارچين | 1 قاشق مرباخوري |
زردچوبه | 1 قاشق چايخوري |
فلفل سياه درسته | 1 قاشق غذاخوري |
زعفران آب كرده | 3 قاشق مرباخوري |
برگ بو | 2 عدد |
كره و روغن براي سرخ كردن | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
برنج را آبكش كرده و كنار مي گذاريم.
فيله هاي مرغ را با نمك و فلفل مزه دار كرده و بعد در كره تفت مي دهيم (فيله ها را ابتدا با بيفتك كوب مي كوبيم و بعد مزه دار مي كنيم).
پياز سرخ شده را با فيله ي گوجه فرنگي روي حرارت متوسط گذاشته تفت مي دهيم. بعد از 3 دقيقه زيره ي سياه، دارچين، زردچوبه، برگ بو، پودر كاري و فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه اي اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم تا مواد غلظت بگيرند.
در آخر هم زعفران را اضافه مي كنيم. نيمي از اين مواد را لابلاي برنج آبكش ريخته و دم مي كنيم. بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف كشيده و بقيه مواد را روي آن مي ريزيم. ( زمان كشيدن برنج، برگ بو را درمي آوريم)
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد