كوفته هلو
صفحه 1 از 1
كوفته هلو
مواد لازم : گوشت چرخ کرده بدون چربی يک کيلو، آرد نخودچی نيم کيلو، تخم مرغ 2 عدد ، پياز بزرگ 2 عدد ، هويج نيم کيلو ، کشمش ، نعنای خشک، پياز ، زردچوبه ، نمک ، شکر و آبليمو به اندازه دلخواه، روغن خوبو .
طرز تهيه : گوشت چرخ کرده را با آرد نخودچی و تخم مرغ و پياز رنده کرده و زردچوبه و نمک مخلوط کرده، خوب ورز می دهند. دو عدد پياز بزرگ را خلال نموده، سرخ می کنند و در پايان کشمش را روی آن ريخته، کمی تفت می دهند. (بعضی ها در خميرمايه اوليه مقداری هويج يا مقداری نرگسی می ريزند) از خميرمايه اوليه به اندازه يک هلو جدا کرده روی کف دست پهن می کنند و مقداری پياز داغ و کشمش وسط آن قرار می دهند. خمير پهن شده را دور کشمش و پياز داغ جمع کرده، به صورت گلوله ای در می آورند. هنگامی که کوفته ها آماده شد کمی آنها را تفت می دهند تا کمی سرخ شود. سپس مجدداً پياز داغ گرفته و مقداری آب در آن ريخته می گذارند تا خوب بجوشد، مقداری هويج رنده شده (کوتراش) را با زردچوبه و نعنای خشک و روغن به آن اضافه نموده، به جوش می آورند. سپس کوفته ها را يکی يکی به داخل آن می اندازند. در صورت تمايل می توان دو قاشق غذاخوری برنج درآب ريخت . عده ای برای چاشنی ( مزه ) غذا از سرکه و شيره استفاده می کنند و عده ای هم از شکر و آبليمو استفاده می کنند يعنی زمانی که دانه های برنج کاملاً نرم شد به دلخواه چاشنی غذا را به آن اضافه می کنيم. عده ای پس از اينکه کوفته ها را کشيدند روی آنها نعنا داغ می ريزند حالا کوفته هلو آماده است. اين خوراک خوشمزه را معمولاً شيرازی ها در هنگام افطار در ايام ماه مبارک رمضان صرف می کنند.
طرز تهيه : گوشت چرخ کرده را با آرد نخودچی و تخم مرغ و پياز رنده کرده و زردچوبه و نمک مخلوط کرده، خوب ورز می دهند. دو عدد پياز بزرگ را خلال نموده، سرخ می کنند و در پايان کشمش را روی آن ريخته، کمی تفت می دهند. (بعضی ها در خميرمايه اوليه مقداری هويج يا مقداری نرگسی می ريزند) از خميرمايه اوليه به اندازه يک هلو جدا کرده روی کف دست پهن می کنند و مقداری پياز داغ و کشمش وسط آن قرار می دهند. خمير پهن شده را دور کشمش و پياز داغ جمع کرده، به صورت گلوله ای در می آورند. هنگامی که کوفته ها آماده شد کمی آنها را تفت می دهند تا کمی سرخ شود. سپس مجدداً پياز داغ گرفته و مقداری آب در آن ريخته می گذارند تا خوب بجوشد، مقداری هويج رنده شده (کوتراش) را با زردچوبه و نعنای خشک و روغن به آن اضافه نموده، به جوش می آورند. سپس کوفته ها را يکی يکی به داخل آن می اندازند. در صورت تمايل می توان دو قاشق غذاخوری برنج درآب ريخت . عده ای برای چاشنی ( مزه ) غذا از سرکه و شيره استفاده می کنند و عده ای هم از شکر و آبليمو استفاده می کنند يعنی زمانی که دانه های برنج کاملاً نرم شد به دلخواه چاشنی غذا را به آن اضافه می کنيم. عده ای پس از اينکه کوفته ها را کشيدند روی آنها نعنا داغ می ريزند حالا کوفته هلو آماده است. اين خوراک خوشمزه را معمولاً شيرازی ها در هنگام افطار در ايام ماه مبارک رمضان صرف می کنند.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد