انواع ویلچر برقی و عادی و تجهیزات پزشکی
صفحه 1 از 1
انواع ویلچر برقی و عادی و تجهیزات پزشکی
از اول بهار این اسکوتر فروش بد قول من را سرکار گذاشته و مدام امروز برو فردا بیا میکنه. چون دیدم از اون تنوری گرم نمیشه فکرم را اساسی درگیر خرید ویلچر برقی کردم، رفتم چهار راه جمهوری بازار ویلچر فروشها، فهم و شعور ویلچر فروشها در حد جلبکه، چون اکثر مغازههای ویلچر فروشی پله میخورن، تنوع محصول میشه گفت وجود نداره. در جمهوری ویلچر مناسب حالم را نیافتم، در حال تماشای سریال سفری دیگر بودم که به فکرم زد از بهزیستی بپرسم آیا جایی را میشناسن که ویلچر برقی بفروشه؟ شمارهی شرکت گیتی تک البرز را دادن: 66743635 زنگ زدم و آدرس گرفتم، داداشم رفت و از نمایشگاه محصولاتشون دیدن کرد و با کلی تعریف از تنوع محصولات وارداتیشون و عکس تو موبایل و کاتلوگ ویلچرهای برقی آمد، دو مدل را پسندیدم و باید برم بشینم روش ببینم وضعیتم روش چطوره. چون وب سایت این شرکت هنوز راه نیافتاده من گشتم و عکس برخی از محصولاتشون را از وبسایت شرکت مادر عاریه گرفتم، اونها را در ادامه ببینید.
پسآمد: همونطور که تنوع ویلچر برقی تو بازار در حد تهی است حضور فروشگاهها و فروشندههای ویلچر در اینترنت هم در حد تهی است.
توان همگام یه شرکت فروش ویلچر و تخت و تشک و تجهیزات پزشکی مخصوص معلول هاست که محصولات خوب و متنوعی را ارائه میده، یه مدل ویلچر داره که حسابی چشمم را گرفته
این هم وبسایت شرکت توان گام که توش همه جور وسیله برای معلولین پیدا میشه
اسم و آدرس و تلفن شرکتهای ارائه دهندهی انواع خدمات و محصولات به معلولین
برای خرید ویلچر با دوست ویلکانیکمون مشورت کنید = اگه به تعمیر کار ماشین میگن میکانیک حتما به تعمیر کار ویلچر میگن ویلکانیک
شیدا متولد سال 1357. فارغ التحصیل رشته حقوق سالهاست نقاشي ميكشه اما با پا! دلیل آن ساده است: از ناحیه دودست بطور مادرزادی معلوله. به زبان ساده یعنی : دست نداره!
منبع: http://iran.special.ir/archives/2010/06/005820.html
پسآمد: همونطور که تنوع ویلچر برقی تو بازار در حد تهی است حضور فروشگاهها و فروشندههای ویلچر در اینترنت هم در حد تهی است.
توان همگام یه شرکت فروش ویلچر و تخت و تشک و تجهیزات پزشکی مخصوص معلول هاست که محصولات خوب و متنوعی را ارائه میده، یه مدل ویلچر داره که حسابی چشمم را گرفته
این هم وبسایت شرکت توان گام که توش همه جور وسیله برای معلولین پیدا میشه
اسم و آدرس و تلفن شرکتهای ارائه دهندهی انواع خدمات و محصولات به معلولین
برای خرید ویلچر با دوست ویلکانیکمون مشورت کنید = اگه به تعمیر کار ماشین میگن میکانیک حتما به تعمیر کار ویلچر میگن ویلکانیک
شیدا متولد سال 1357. فارغ التحصیل رشته حقوق سالهاست نقاشي ميكشه اما با پا! دلیل آن ساده است: از ناحیه دودست بطور مادرزادی معلوله. به زبان ساده یعنی : دست نداره!
منبع: http://iran.special.ir/archives/2010/06/005820.html
مواضيع مماثلة
» انواع ویلچر های برقی به همراه عکس
» عکس پزشکی كه درحال جراحي خود است
» كليپ هاي تصويري گوناگون در اينجا
» توصیه های پزشکی در برخورد با هوای غبار آلود
» انواع پخت قارچ
» عکس پزشکی كه درحال جراحي خود است
» كليپ هاي تصويري گوناگون در اينجا
» توصیه های پزشکی در برخورد با هوای غبار آلود
» انواع پخت قارچ
صفحه 1 از 1