طبق اعلام سايت فدراسيون جهاني تنيس مهذبنيا به دليل استفاده از مواد نيروزا دو سال محروم شد
صفحه 1 از 1
طبق اعلام سايت فدراسيون جهاني تنيس مهذبنيا به دليل استفاده از مواد نيروزا دو سال محروم شد
طبق اعلام سايت فدراسيون جهاني تنيس
مهذبنيا به دليل استفاده از مواد نيروزا دو سال محروم شد
خبرگزاري فارس: تنيسور تيم ملي ايران به دليل استفاده از مواد ممنوعه دو سال محروم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون جهاني، محمد مهذبنيا، تنيسور 28 ساله، طبق مدرك وادا در زمينه استفاده از مواد نيروزا مرتكب تخلف شده است.
2 مي 2010 (12 ارديبهشت) در جريان مسابقات ديويس كاپ گروه 3 كه در تهران برگزار شد، از مهذبنيا نمونه دوپينگ گرفته شد. در نمونه اين ورزشكار، ماده "كلاندبوترول " يافت شده كه اين ماده از سال 2010 در فهرست مواد ممنوعه قرار گرفته است.
مهذبنيا به مدت دو سال از شركت در مسابقات تنيس محروم است. طبق اين راي، او از 14 ژوئن 2010 (24 خرداد 1389) تا 13 ژوئن 2012 (23 خرداد 1391) حق شركت در مسابقات را ندارد. نتايجي هم كه اين تنيسور در مسابقات ديويس كاپ كسب كرده، به طور خودكار باطل و فاقد اعتبار است.
سايت فدراسيون جهاني نوشت، با توجه به اينكه نهاد ضد دوپينگ ايران با وادا قرارداد امضا كرده، لازم است تصميمات وادا را در مورد محروميت اين ورزشكار اعمال كند.
رد: طبق اعلام سايت فدراسيون جهاني تنيس مهذبنيا به دليل استفاده از مواد نيروزا دو سال محروم شد
خاک بر سرت
من طرفدار ورزش تنیس هستم
من طرفدار ورزش تنیس هستم
مواضيع مماثلة
» تعليق اجراي اعدام در آمريكا به دليل نبود مواد لازم
» مقدماتي جامجهاني 2010-آسيا----پيونگ يانگ، پل صعود به جام جهاني
» داروي نيروزا دفتر عمر جوان 25 ساله را بست
» علت اختلال در پيامك برنامه 90 اعلام شد
» روش هاي دانلود از سايت يوتيوپ
» مقدماتي جامجهاني 2010-آسيا----پيونگ يانگ، پل صعود به جام جهاني
» داروي نيروزا دفتر عمر جوان 25 ساله را بست
» علت اختلال در پيامك برنامه 90 اعلام شد