بهترين زن سال 2008، ميخواهد نمونه باشد!!؟
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: اخبار :: جهان
صفحه 1 از 1
بهترين زن سال 2008، ميخواهد نمونه باشد!!؟
جنيفر لوپز عنوان كرده كه به تمرينات سختش ادامه ميدهد حتي اگر مجبور شود كه تا رسيدن به خط پايان سينه خيز رود.
اين خواننده كه در ماه فبريه دوقلوهايش را به دنيا آورد اكنون براي آمادگي در مسابقات به دويدن، دوچرخه سواري و شنا ميپردازد.
اين خواننده كه در ماه فبريه دوقلوهايش را به دنيا آورد اكنون براي آمادگي در مسابقات به دويدن، دوچرخه سواري و شنا ميپردازد.
جنيفر گفت: "من بايد كه موفق شوم. دائم به خود ميگويم كه جنيفر اين مسئله به خاطر خيريه است و بچههايت تو را خواهند ديد پس به خاطر آنها تلاش كن و باعث سرافكندگي خانواده نشو."
وي كه عنوان بهترين زن سال 2008 را به خود اختصاص داده است همچنين با بيان اين كه در حال حاضر حال دوقلوهاي شش ماه خوب است، افزود: "دوقلوها فوق العاده و دوست داشتني هستند. من از اين كه آنها را تنها بگذارم ناراحت ميشوم اما خوب چاره اي نيست."
اين مادر 39 ساله همچنين عنوان كرد كه وي نه به خاطر بحث خيريه بلكه فقط به خاطر بچههايش در اين مراسم شركت ميكند.
وي ادامه داد: "من به اين فكر ميكنم كه آنها بعدا چه فكري خواهند كرد و براي من بسيار مهم است كه براي فرزندانم الگو باشم و آنها به من افتخار كنند. "
لازم به ذكر است كه اين مسابفات موسوم به ناتيكا ماليبو در 14 سپتامبر برگزار خواهد شد.
اين مادر 39 ساله همچنين عنوان كرد كه وي نه به خاطر بحث خيريه بلكه فقط به خاطر بچههايش در اين مراسم شركت ميكند.
وي ادامه داد: "من به اين فكر ميكنم كه آنها بعدا چه فكري خواهند كرد و براي من بسيار مهم است كه براي فرزندانم الگو باشم و آنها به من افتخار كنند. "
لازم به ذكر است كه اين مسابفات موسوم به ناتيكا ماليبو در 14 سپتامبر برگزار خواهد شد.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
مواضيع مماثلة
» بهترين روش خشك كردن مو
» نمونه هايي از آرايش لب
» نمونه از زیباترین جواهرات هندی + عکس
» نمونه خانمهایی که آقایان واقعا می پسندند
» بهترين دستاورد 30 ساله جمهوري اسلامي ايران
» نمونه هايي از آرايش لب