زن 18سالهاي كه از خانه فرار كرد و شوهرش، بيني و گوشهايش را بريد!! (+عكس)
2 مشترك
صفحه 1 از 1
زن 18سالهاي كه از خانه فرار كرد و شوهرش، بيني و گوشهايش را بريد!! (+عكس)
اين عكس از آن عايشه، زن خجالتي و ۱۸ سالهي افغاني است. عايشه ازدواج ناموفقي در سنين كودكي داشته و توسط خانوادهي همسرش آزار ميديده، او از خانهي شوهر فرار ميكند اما دادگاه(!) طالبان راي به بريدن بيني و گوشهاي او در قبال گناه بزرگش بخاطر نجات جان بيارزش زنانهاش ميدهد! برادر شوهر عايشه او را محكم نگاه ميدارد، شوهرش ابتدا گوشها و سپس بيني او را ميبرد. حالا عايشه اينطور زندگي ميكند، اين صورت كنوني زني ۱۸ ساله است. ميبينيد، بدون آرايش هم سخت زيباست!
حادثهاي كه بر سر عايشه آمده، مربوط به سالهاي قدرت طالبان در افغانستان نيست، اين حادثه، همين سال قبل رخ داده. اين به عقيدهي عايشه، و به درستي، بخاطر سازش دولت افغانستان با طالبانيهاست. عايشه در حال كه صورت آسيبديدهاش را لمس ميكرد گفت: «اين كاري است كه آنها با من كردهاند. چطور ميتوانيم با آن ها صلح كنيم؟»
در ماه جون، كرزاي صلحي ضمني با طالبانيها كرد، «تام مالينووسكي» ، يك ديدهبان صلح، در اينباره با كرزاي ملاقات كرد. كرزاي اما اولويت را به زنده نگاه داشتن ميدهد تا رعايت حقوق انساني افغانها. مالينووسكي اظهار كرد: «كرزاي از من پرسيد كداميك مهمتر است؟ حفاظت از حقوق يك دختر براي رفتن به مدرسه، يا نجات زندگيش؟» اينطور كه به نظر ميرسد، آقاي كرزاي قرار است مردم افغانستان را به قيمت بريده شدن گوش، بيني، انگشتان، دست و پا بالاخره جوري زنده نگه دارد! اين مصالحه، به حق، زنان افغاني را بخاطر امنيت و زندگيشان نگران ميسازد.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
مواضيع مماثلة
» غذاهاي گياهي وفايده هايش
» زن 29ساله ای دختر 18ساله دارد(به نظر من این یک جنایت بشری است)
» مریم آل خلیفه، شاهزاده 18سالهای که عاشق یک سرباز امریکایی شد و ...!!
» قرارمغزهاراجایگزین فرار مغزها کنیم
» پنج كار زنها كه باعث فرار مردها می شود!!!
» زن 29ساله ای دختر 18ساله دارد(به نظر من این یک جنایت بشری است)
» مریم آل خلیفه، شاهزاده 18سالهای که عاشق یک سرباز امریکایی شد و ...!!
» قرارمغزهاراجایگزین فرار مغزها کنیم
» پنج كار زنها كه باعث فرار مردها می شود!!!
صفحه 1 از 1