بشقاب غذايت را 6 قسمت كن!
صفحه 1 از 1
بشقاب غذايت را 6 قسمت كن!
غذايت را 6 قسمت كن!
اگر مي خواهيد بدانيد بهتر است هر گروه غذايي چند درصد از بشقاب غذايي تان را تشكيل بدهد اين مقاله را بخوانيد.
اگر مي خواهيد بدانيد بهتر است هر گروه غذايي چند درصد از بشقاب غذايي تان را تشكيل بدهد اين مقاله را بخوانيد.
تا حالا وقتي سر ميز غذا نشستهايد، هيچ به اين فكر كردهايد اجزاي تشكيلدهنده غذايتان از يك گروه غذايياند يا چند گروه غذايي؟ قطعا ميدانيد كه متخصصان تغذيه توصيه ميكنند كه بهتر است بشقاب غذاي شما تركيبي از اجزاي گروههاي مختلف غذايي باشد.
اما شايد يك سوال مهم در ذهن شما بيپاسخ مانده باشد: بهتر است هر گروه غذايي چند درصد از بشقاب غذايي ما را تشكيل بدهد؟
1.نان و غلات
نوع سبوسدار اين گروه غذايي را به نوع تصفيهشده ترجيح بدهيد.
برنج قهوهاي و ماكاروني سبوسدار را حتما امتحان كنيد.
اول از همه، غذايي را انتخاب كنيد كه در تهيهاش از غلات كامل استفاده شده.
از سبوس گندم و انواع جوانهها در تهيه غذايتان كمك بگيريد.
[justify]2.لبنيات
[justify]2.لبنيات
از انواع بدون چربي يا حداقل كمچرب استفاده كنيد.
براي تهيه املت يا سرو غلات، به جاي آب از شير استفاده كنيد.
در سوپتان به جاي خامه، شير بريزيد.
3.گوشت
قبل از هر چيز، همه چربيها و پوست را از آن جدا كنيد.
بيشتر ماهي بخوريد.
از حبوبات بيشتر استفاده كنيد.
مغزها را به سالاد يا به غذاي اصليتان، البته به عنوان جانشين گوشت، اضافه كنيد.
[justify]4.ميوهها
يادتان باشد كه ميوههاي مختلف، مواد مغذي متنوعي دارند.
حين خوردن غلات، انواع كيك و حتي ماست از توتها و يا ساير ميوههاي خردشده استفاده كنيد.
فراموش نكنيد كه ميوههاي خشك، ميانوعدههاي مناسبي هستند زيرا به راحتي قابل حمل و نگهدارياند.
5.سبزيها
[justify]سبزيهاي فصل را تازهتازه بخريد و ميل كنيد.
5.سبزيها
[justify]سبزيهاي فصل را تازهتازه بخريد و ميل كنيد.
اگر سبزيتان را خرد كرديد، خردشدهاش را در ظرفي دردار ريخته و در يخچال بگذاريد.
[/justify]
[/justify]
[/justify]
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد