پيتزاي فلفل رنگي
2 مشترك
صفحه 1 از 1
پيتزاي فلفل رنگي
اين روزها به هر سبزي فروشي كه سري بزنيد، با انبوهي از فلفلهاي رنگارنگ شامل زرد، نارنجي و قرمز مواجه ميشويد كه در كنار نوع سبزشان،تصوير باغي زيبا را در ذهن تداعي ميكنند.
بديهي است حتي نگاه كردن به اين مجموعه رنگي نيز احساس وجد و خوشحالي را در انسان به وجود ميآورد؛ چه برسد به آنكه در پخت غذا از اين فلفلها استفاده شود. اين فلفلهاي رنگي در كشور ايتاليا، ماده اصلي پخت يكي از انواع پيتزاها به نام پيتزا فلفلي هستند.
مواد لازم براي 2 عدد پيتزاي بزرگ:
- 2 عدد خمير نان فانتزي
- يك عدد پياز بزرگ
- 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
- 2 عدد فلفل قرمز دلمهاي
- 2 عدد فلفل زرد دلمهاي
- يك حبه سير
- نيم كيلو گوجه فرنگي
- 10 عدد زيتون سياه يا سبز
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- يك قاشق چايخوري سرخالي پودر آويشن
طرز تهيه:
1 – ابتدا فلفلهاي دلمهاي را بشوييد و به صورت خلالي خرد كنيد. پياز و گوجه فرنگيها را نيز پس از شستوشو، ريز خرد كنيد. سپس هر كدام از زيتونها را با كمك چاقو، دو نيم كرده و هسته داخل آنها را جدا كنيد. سير را نيز پوست كنده و رنده كنيد. همه اين مواد را در ظرفهايي جداگانه بريزيد.
2 – تابهاي آماده كنيد و روغن زيتون را در آن ريخته و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. پياز خرد شده را در روغن به اندازهاي تفت دهيد كه نرم شود، سپس فلفلهاي دلمهاي، گوجه فرنگي و سير را همزمان به پياز داغ اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا به مدت 30 دقيقه اين سبزيجات نيز تفت داده شده و بپزند. براي آنكه مرحله تفت دادن به طور يكنواخت انجام گيرد، در اين فاصله زماني چند بار مواد را هم بزنيد تا ديگر مايعي باقي نمانده و مخلوط غليظ شود. حالا نمك و فلفل و پودر آويشن را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.
3 – سيني فر را چرب كرده و خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد. با وردنه روي سطح هر يك از خميرها بكشيد تا خمير باز شود. سپس خميرها را با فاصله روي سيني فر پهن كنيد. اگر ضخامت خمير در تمام سطح آن يكنواخت نبود، با فشار انگشتان دست روي خمير، آن را باز كنيد.
نكته: براي آنكه از نچسبيدن خمير به سيني مطمئن شويد، ميتوانيد ابتدا روي سيني را با لايهاي از كاغذ روغن مخصوص شيرينيپزي پوشانده و سپس خمير را روي آن پهن كنيد. حالا فر اجاق گاز را روي 230درجه سانتيگراد يا 450 درجه فارنهايت يا شماره 8 به مدت 15دقيقه گرم كنيد، سپس مخلوط مواد را روي هر يك از خميرها بريزيد و سطح هر يك از آنها را با 5 نيمه زيتون تزئين كنيد. در پايان، سيني را داخل فر قرار دهيد و 15 تا 20 دقيقه حرارت دهيد تا پيتزاها بپزند.
بديهي است حتي نگاه كردن به اين مجموعه رنگي نيز احساس وجد و خوشحالي را در انسان به وجود ميآورد؛ چه برسد به آنكه در پخت غذا از اين فلفلها استفاده شود. اين فلفلهاي رنگي در كشور ايتاليا، ماده اصلي پخت يكي از انواع پيتزاها به نام پيتزا فلفلي هستند.
مواد لازم براي 2 عدد پيتزاي بزرگ:
- 2 عدد خمير نان فانتزي
- يك عدد پياز بزرگ
- 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
- 2 عدد فلفل قرمز دلمهاي
- 2 عدد فلفل زرد دلمهاي
- يك حبه سير
- نيم كيلو گوجه فرنگي
- 10 عدد زيتون سياه يا سبز
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- يك قاشق چايخوري سرخالي پودر آويشن
طرز تهيه:
1 – ابتدا فلفلهاي دلمهاي را بشوييد و به صورت خلالي خرد كنيد. پياز و گوجه فرنگيها را نيز پس از شستوشو، ريز خرد كنيد. سپس هر كدام از زيتونها را با كمك چاقو، دو نيم كرده و هسته داخل آنها را جدا كنيد. سير را نيز پوست كنده و رنده كنيد. همه اين مواد را در ظرفهايي جداگانه بريزيد.
2 – تابهاي آماده كنيد و روغن زيتون را در آن ريخته و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. پياز خرد شده را در روغن به اندازهاي تفت دهيد كه نرم شود، سپس فلفلهاي دلمهاي، گوجه فرنگي و سير را همزمان به پياز داغ اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا به مدت 30 دقيقه اين سبزيجات نيز تفت داده شده و بپزند. براي آنكه مرحله تفت دادن به طور يكنواخت انجام گيرد، در اين فاصله زماني چند بار مواد را هم بزنيد تا ديگر مايعي باقي نمانده و مخلوط غليظ شود. حالا نمك و فلفل و پودر آويشن را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.
3 – سيني فر را چرب كرده و خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد. با وردنه روي سطح هر يك از خميرها بكشيد تا خمير باز شود. سپس خميرها را با فاصله روي سيني فر پهن كنيد. اگر ضخامت خمير در تمام سطح آن يكنواخت نبود، با فشار انگشتان دست روي خمير، آن را باز كنيد.
نكته: براي آنكه از نچسبيدن خمير به سيني مطمئن شويد، ميتوانيد ابتدا روي سيني را با لايهاي از كاغذ روغن مخصوص شيرينيپزي پوشانده و سپس خمير را روي آن پهن كنيد. حالا فر اجاق گاز را روي 230درجه سانتيگراد يا 450 درجه فارنهايت يا شماره 8 به مدت 15دقيقه گرم كنيد، سپس مخلوط مواد را روي هر يك از خميرها بريزيد و سطح هر يك از آنها را با 5 نيمه زيتون تزئين كنيد. در پايان، سيني را داخل فر قرار دهيد و 15 تا 20 دقيقه حرارت دهيد تا پيتزاها بپزند.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
رد: پيتزاي فلفل رنگي
عجب غذاييييييييييييييييييييييييييييييي
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد