نكات مهم و سفارشات سر آشپز درآشپزي
صفحه 1 از 1
نكات مهم و سفارشات سر آشپز درآشپزي
اگر گوشت شما خيلي سفت و تازه است
اگر گوشت شما خيلي سفت و تازه است ، روي همه قسمت هاي آن جوش شيرين بماليد ، بگذاريد چند ساعت بماند ، سپس قبل از پختن به طور هميشگي بشوييد .
وقتي مي خواهيد گوشت را با زدن چکش يا کارد نرم کنيد ، روي آن آرد بپاشيد ، اين کار از خارج شدن آب گوشت جلوگيري خواهد کرد .
اگر هنگام پختن گوشت سفيد ، مقدار بسيار کمي جوش شيرين در آب بريزيد ، زودتر خواهد پخت.
جلوگيري از وارفتن كوفته
براي اين که کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد کنيد .
پخت مرغ
در موقع پختن مرغ براي از بين بردن بوي زهم آن چند عدد هويج حلقه شده به آن اضافه کنيد ، با اين کار هم بوي مرغ از بين مي رود و هم طعم بهتري پيدا مي کند.
اب پز كردن تخم مرغ
در هنگام آب پز کردن تخم مرغ دقت کنيد کمي آب ليمو در ظرف بريزيد تا سياه نشود .
برداشتن تخم مرغ ها از شانه
هنگام برداشتن تخم مرغ ها از شانه ، انگشتان خود را نم دار کنيد . اين کار از لغزيدن و افتادن تخم مرغ جلوگيري مي کند.
سالاد با طعمي بهتر
براي آن که سالاد با طعم بهتري داشته باشد ، خيار را با پوست خرد کنيد .
نگهداري هويج در يخچال
قبل از گذاشتن هويج در يخچال ، سر هويج را ببريد . زيرا نـوک آن رطوبت هويج را گرفته ، خشک و پلاسيده مي شود .
آبگوشت غليظ و پر مايه
براي آن که آبگوشت غليظ و پر مايه تر شود و لعاب بهتري بدهد ، چند تکه نان داخل آن بيندازيد.
كف سفيده تخم مرغ
براي اين که سفيده تخم مرغ زودتر کف کند ، قدري نمک به آن اضافه کنيد ، سپس هم بزنيد .
بريدن زرده تخم مرغ
براي بريدن زرده تخم مرغ که به طور معمول خرد مي شود قبل از بريدن آن چاقو يا وسيله برش را در آب سرد فرو کنيد ، سپس زرده را برش دهيد .
ترك نخوردن سيب زميني قبل از پخت
اگر خواستيد سيب زميني هنگام پختن ترک نخورد ، قبل از پختن قدري روغن روي آن بماليد .
مصرف نان سبوس دار
به جاي نان سفيد از نان هاي سبوس دار استفاده شود ، نان سبوس دار حاوي فيبر ، آهن و پتاسيم است .
جايگزيني دوغ بجاي نوشابه
به جاي نوشابه هاي گازدار از دوغ و آب استفاده کنيد . نوشابه هاي ايراني نه تنها سبب چاقي مفرط مي شود بلکه سيستم گوارشي را مختل کرده و ناراحتي هاي معده و در نهايت زخم معده را به دنبال خواهد داشت .
به جاي دسر هاي شيرين از ميوه استفاده کنيد .
سر نرفتن شير
براي آن که شير سر نرود قطعه سنگي را به اندازه توپ تنيس شسته و در داخل ظرف شير بيندازيد .
موز نرسيده
موز را در حالتي که نرسيده داخل روزنامه گذاشته و دو ، سه روز خارج از يخچال نگهداري کنيد.
ماندگاري خيار
براي بهتر ماندن خيار ، ابتدا آنها را شسته و خشک کنيد و سپس داخل يک قابلمه در دار بگذاريد.
راه چاره فلفل بيش از اندازه در غذا
اگر فلفل بيش از اندازه به غذاي تان زده ايد و خيلي تند شده است ، چند دقيقه قبل از آن که غذا را از روي حرارت برداريد ، آب يک ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد ، تندي غذا از بين خواهد رفت .
سفيد و درخشان شدن گل كلم
براي آن که گل کلم شما سفيد و درخشان شود ، در هنگام پختن ، کمي شير به اندازه يک پيمانه به آن اضافه کنيد .
جلوگيري از سوختن كره هنگام سرخ كردن
وقتي غذايي را با کره سرخ مي کنيد يک قاشق مربا خوري روغن به آن اضافه کنيد ، چرا که از سوختن آن جلوگيري مي کند.
نكاتي در پخت حبوبات
هنگام پختن نخود ، لوبيا و ساير حبوبات ، هيچ گاه به آن نمک نزنيد ، چرا که دير خواهد پخت .
جلوگيري از چروك شدن سوسيس هنگام سرخ كردن
اگر سوسيس را پيش از سرخ کردن ، مدت پنج دقيقه در آب بجوشانيد ، کمتر از حد معمول چروکيده و يا جمع خواهد شد و به هيچ عنوان ترک نخواهد خورد .
زود جوش امدن اب سماور
براي زود جوش آمدن آب سماور ، ابتدا آن را تا نيمه پر کنيد و پس از گرم شدن بقيه آب را به آن اضافه کنيد .
اگر گوشت شما خيلي سفت و تازه است ، روي همه قسمت هاي آن جوش شيرين بماليد ، بگذاريد چند ساعت بماند ، سپس قبل از پختن به طور هميشگي بشوييد .
وقتي مي خواهيد گوشت را با زدن چکش يا کارد نرم کنيد ، روي آن آرد بپاشيد ، اين کار از خارج شدن آب گوشت جلوگيري خواهد کرد .
اگر هنگام پختن گوشت سفيد ، مقدار بسيار کمي جوش شيرين در آب بريزيد ، زودتر خواهد پخت.
جلوگيري از وارفتن كوفته
براي اين که کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد کنيد .
پخت مرغ
در موقع پختن مرغ براي از بين بردن بوي زهم آن چند عدد هويج حلقه شده به آن اضافه کنيد ، با اين کار هم بوي مرغ از بين مي رود و هم طعم بهتري پيدا مي کند.
اب پز كردن تخم مرغ
در هنگام آب پز کردن تخم مرغ دقت کنيد کمي آب ليمو در ظرف بريزيد تا سياه نشود .
برداشتن تخم مرغ ها از شانه
هنگام برداشتن تخم مرغ ها از شانه ، انگشتان خود را نم دار کنيد . اين کار از لغزيدن و افتادن تخم مرغ جلوگيري مي کند.
سالاد با طعمي بهتر
براي آن که سالاد با طعم بهتري داشته باشد ، خيار را با پوست خرد کنيد .
نگهداري هويج در يخچال
قبل از گذاشتن هويج در يخچال ، سر هويج را ببريد . زيرا نـوک آن رطوبت هويج را گرفته ، خشک و پلاسيده مي شود .
آبگوشت غليظ و پر مايه
براي آن که آبگوشت غليظ و پر مايه تر شود و لعاب بهتري بدهد ، چند تکه نان داخل آن بيندازيد.
كف سفيده تخم مرغ
براي اين که سفيده تخم مرغ زودتر کف کند ، قدري نمک به آن اضافه کنيد ، سپس هم بزنيد .
بريدن زرده تخم مرغ
براي بريدن زرده تخم مرغ که به طور معمول خرد مي شود قبل از بريدن آن چاقو يا وسيله برش را در آب سرد فرو کنيد ، سپس زرده را برش دهيد .
ترك نخوردن سيب زميني قبل از پخت
اگر خواستيد سيب زميني هنگام پختن ترک نخورد ، قبل از پختن قدري روغن روي آن بماليد .
مصرف نان سبوس دار
به جاي نان سفيد از نان هاي سبوس دار استفاده شود ، نان سبوس دار حاوي فيبر ، آهن و پتاسيم است .
جايگزيني دوغ بجاي نوشابه
به جاي نوشابه هاي گازدار از دوغ و آب استفاده کنيد . نوشابه هاي ايراني نه تنها سبب چاقي مفرط مي شود بلکه سيستم گوارشي را مختل کرده و ناراحتي هاي معده و در نهايت زخم معده را به دنبال خواهد داشت .
به جاي دسر هاي شيرين از ميوه استفاده کنيد .
سر نرفتن شير
براي آن که شير سر نرود قطعه سنگي را به اندازه توپ تنيس شسته و در داخل ظرف شير بيندازيد .
موز نرسيده
موز را در حالتي که نرسيده داخل روزنامه گذاشته و دو ، سه روز خارج از يخچال نگهداري کنيد.
ماندگاري خيار
براي بهتر ماندن خيار ، ابتدا آنها را شسته و خشک کنيد و سپس داخل يک قابلمه در دار بگذاريد.
راه چاره فلفل بيش از اندازه در غذا
اگر فلفل بيش از اندازه به غذاي تان زده ايد و خيلي تند شده است ، چند دقيقه قبل از آن که غذا را از روي حرارت برداريد ، آب يک ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد ، تندي غذا از بين خواهد رفت .
سفيد و درخشان شدن گل كلم
براي آن که گل کلم شما سفيد و درخشان شود ، در هنگام پختن ، کمي شير به اندازه يک پيمانه به آن اضافه کنيد .
جلوگيري از سوختن كره هنگام سرخ كردن
وقتي غذايي را با کره سرخ مي کنيد يک قاشق مربا خوري روغن به آن اضافه کنيد ، چرا که از سوختن آن جلوگيري مي کند.
نكاتي در پخت حبوبات
هنگام پختن نخود ، لوبيا و ساير حبوبات ، هيچ گاه به آن نمک نزنيد ، چرا که دير خواهد پخت .
جلوگيري از چروك شدن سوسيس هنگام سرخ كردن
اگر سوسيس را پيش از سرخ کردن ، مدت پنج دقيقه در آب بجوشانيد ، کمتر از حد معمول چروکيده و يا جمع خواهد شد و به هيچ عنوان ترک نخواهد خورد .
زود جوش امدن اب سماور
براي زود جوش آمدن آب سماور ، ابتدا آن را تا نيمه پر کنيد و پس از گرم شدن بقيه آب را به آن اضافه کنيد .
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد