انتقاديوزارسيف از لودگي سينما
2 مشترك
صفحه 1 از 1
انتقاديوزارسيف از لودگي سينما
زمانی در پاسخ به اظهار نظری که این یک بازیگر سوپر استار است که میتواند مردم را به سالن سینما بکشاند میگوید... | |
چندی پیش همشهری جوان گفت وگویی توسط وحید سعیدی و احسان ناظم بکایی با مصطفی زمانی بازیگر نقش یوسف در سریال حضرت یوسف انجام داده بود و زمانی دراین مصاحبه وقتی بحث نشریات زرد به وسط میآید میگوید: نباید این جور راجع به این نشریات حرف زد. بیشتر ستاره های ما مدیون نشریات هستند. کسی که برای دیدن یک نفر به سینما میرود نیازی به توجیه ندارد. اساسا آنهایی که گیشه را تعیین میکنند کسانی نیستندکه دنبال جزییات سوپر استار باشند و براساس آن قضاوت کنند.به نظرم نشریات زرد برای کلیشه دار بودن یک بازیگر خیلی خوب عمل میکنند. وی در ادامه گفته: من چون دلسوز کارهایم هستم برای خودم برنامه دارم ولی گاهی بعضی از چیزهااز توان ما خارج است. سعی میکنم براساس محدوه توانای هایم برنامه ریزی کنم. من برنامه دارم براساس نوع نگاهم به مردم، منتقدان و سینما کار انتخاب کنم. من اینقدر به اینها فکر میکنم که زیاد پرت نشوم. زمانی در پاسخ به اظهار نظری که این یک بازیگر سوپر استار است که میتواند مردم را به سالن سینما بکشاند میگوید: نه یک بازیگر میتواند این کار را کند مثلا الان پرویز پرستویی مردم را به سینما میکشاند ما بخواهیم نخواهیم باید برویم سراغ اصل. تا کی سینما با لودگی جلو میرود. بدلش معلوم میشود بازیگر اگر بازیگر نباشد قلابی بودنش معلوم میشود. زمانی درادامه صحبتهای خود همچنین گفته است: عصر اینکه مردم فقط به خاطر شخصی بروند پول بدهند و کسانی بتواند به تنهایی گیشه را تعیین کند تمام شده است.در آینده تعدادسوپر استارها بیشتر شده و معنای آن عوض میشود. وی در پاسخ به سوال دیگری که چرا دوره این جور سوپر استارها تمام شده میگوید :چئن سیستم وجودی انسان اجازه نمیدهد.شما به عنوان یک فرد باید مدام جذابیت ایجاد کنید واز طرفی هم نمیتوانید شرایط جامعه ای را که شما را میخواهند تشخیص بدهید کلفی است یک اشتباه بکنید،به زمین میخورید. |
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
رد: انتقاديوزارسيف از لودگي سينما
مثل اینکه نقش یوسف روش تاثیر گذاشته و داره با فکر و سخنان پیامبرانه صحبت میکنه
صفحه 1 از 1