جوانی بر اثر بلعیدن 17بسته شیشه جان داد
2 مشترك
صفحه 1 از 1
جوانی بر اثر بلعیدن 17بسته شیشه جان داد
مرگ یك جوان بر اثر بلعیدن بستههای شیشه موجب شد بازپرس جنایی تهران، ردیابی یك باند قاچاق شیشه را آغاز كند.
ساعت 24 شب گذشته (یكشنبه) ماموران كلانتری 160 خزانه از طریق گزارش مسوولان یكی از بیمارستانهای جنوب تهران در جریان مرگ مشكوك جوانی به نام میلاد 25 ساله قرار گرفتند و بلافاصله موضوع را به قاضی حسین روشن، بازپرس كشیك قتل پایتخت اطلاع دادند.
با صدور دستورات قضایی از سوی بازپرس ویژهی قتل، تحقیق از فردی كه متوفی را به بیمارستان انتقال داده بود آغاز شد و به این ترتیب ماموران توانستند زوایای پنهانی از این مرگ را كشف كنند.
با انتقال این شخص به دادسرای امور جنایی تهران، وی به بازپرس گفت: حدود ساعت 10:30 شب گذشته میلاد زنگ خانهمان را به صدا درآورد و زمانی كه به دم در مراجعه كردم، دیدم صورتش قرمز شده و مدام میگوید گرمم است. از من خواست به او اجازه بدهم به حمام برود. من اول به خاطر آنكه همسر و فرزندانم در خانه بودند به او اجازه ندادم اما نهایتا وقتی دیدم اصرار میكند، او را به داخل خانه راه دادم تا به حمام برود. زمانی كه از حمام خارج شد، تقریبا بیحال بود. زیر بغلش را گرفتم و متوجه شدم بیهوش شده است.
وی اضافه كرد: میلاد قرار بود 17 بسته كوچك شیشه را ببلعد و آنها را به كشور تایلند ببرد. احتمال میدهم كه بر اثر باز شدن بستههای شیشه در شكمش مرده باشد.
در پی اظهارات این فرد، بازپرس شعبهی سوم بازپرسی (ویژهی قتل) دادسرای امور جنایی تهران پرونده را با صدور قرار قانونی جهت تكمیل تحقیقات در اختیار ماموران آگاهی قرار داد.
به گزارش ایسنا، قاضی روشن در این زمینه گفت: با توجه به این حادثه میتوان احتمال داد كه یك باند قاچاق شیشه به همین طریق به انتقال مواد روانگردان به كشورهای جنوب شرق آسیا اقدام میكنند، لذا جهت ردیابی چنین باندی دستورات قضایی لازم صادر میشود[center][b]
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
مواضيع مماثلة
» شیشه درمان ندارد
» ایجاد یک لوگوی شیشهای با فتوشاپ
» <<<-------* كليپ هاي تصويري موبايل *-------->>>
» ایجاد یک لوگوی شیشهای با فتوشاپ
» <<<-------* كليپ هاي تصويري موبايل *-------->>>
صفحه 1 از 1