صحبتی با عزیزان خواننده
4 مشترك
صفحه 1 از 1
صحبتی با عزیزان خواننده
باعرض درود به کاربران محترم سایت
من از شما خواهشمندم نظر خود را در مورد مطالبی که من در سایت می گذارم بگویید ؟اینطور که مشخص است مطالب جذابی نمی باشد ،زیرا آنچنان که انتظار میرود مطالعه نمی شود .نمی دانم شما قشر جوان،چه مطالبی دوست دارید؟زیرا برخلاف عقیده من که فکرمیکردم بشتر خواهان مطالب علمی -شعر -خانواده و..میباشید اما اینطور نیست نمیدانم گله کنم یا بگم مطالبم به درد بخور نیست ولی این را میدانم که مطالبم بروز است پس اشکال کار کجاست؟مرا راهنمایی کنید؟گفتم گله .میدانید چرا؟چون حضور سبزتان در سایت باعث دلگرمی مدیر سایت میشود شما بیشتر جوانید اینگونه جوانها را حمایت میکنید؟ پس حضور سبزتان کجا رفته؟از شما خواهشمندم بیایید ما شویم تا این سایت جوان را یکی از پر بیننده ترین سایتهاکنیم و همگی با هم خسته نباشید جانانه ای به مدیر سایت گوییم به امید حضور سبزتان.منتظرم.......
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
رد: صحبتی با عزیزان خواننده
من وظیفه خود دانستم همانطور که چندی پیش از شما به خاطر حضور کمرنگتان در سایت گله کردم هم اکنون سپاسگزاری کنم از تمامی عزیزانی که مطالبی را در سایت می گزارندوبه معلومات دوستان خود می افزایندقدردانی میکنم امیداست با تنی سالم و دلی آکنده از مهر و محبت تکیه گاه یکدیگر باشیم و همگی به آرزوهای سبزتان برسید
parmidas56- همکار انجمن
از اينكه روز بروز به مراجعه كندگان سايت افزوده مي شود بسيار خوشحال و خرسندم به اميد موفقيت هر چه بيشتر سايت دوان
parmidas56- همکار انجمن
از شما به خاطر فعالیت خوبتان بی نهایت سپاسگذارم
متاسفانه من هم از کاربران و بازدیدکنندگان سایت گله دارم که نظرات خودشان را در سایت نمی گذارند
در هر صورت همه مطالب شما مفید هستند و اگر کسی نظری نمی دهد دلیل بر خوب نبودن مطالب نیست
از علی هم همینجا تشکر میکنم که تلاش زیادی در سایت دارد
متاسفانه من هم از کاربران و بازدیدکنندگان سایت گله دارم که نظرات خودشان را در سایت نمی گذارند
در هر صورت همه مطالب شما مفید هستند و اگر کسی نظری نمی دهد دلیل بر خوب نبودن مطالب نیست
از علی هم همینجا تشکر میکنم که تلاش زیادی در سایت دارد
من خیلی خیلی خوشحالم به خاطر این موج سبزی که درسایت روز بروز در حال افزایش است شاد وموفق باشید ای دوستان عزیزم ومدتی است که حضورمن کمرنگ شده همینجا ازهمه شماعذرمیخواهم چون گرفتارامتحان استخدامی هستم آن هم بعد10سال کار کردن توروخدابااون دل پاک و بی آلایشتون برام دعا کنید یا حق
parmidas56- همکار انجمن
انشا الله که قبول بشید. ولی قرار بود از اونجا اسباب کشی کنید ولی مثل اینکه ...
قربون معرفتت با مرام. تابه هدف والايم يعني خريد خانه نرسم حالا حالا ها اساسكشي نمي كنم.
parmidas56- همکار انجمن
جومونگم به هدف والاش رسيد
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
درود خدمت دوستان و آشنايان عزيز
من از همينجا به تمام كساني كه در سايت زحمت كشيده اند و مي كشند تا مطالب و نظرات خود را در سايت بگذارند و همچنين از ادمين محترم كه اين سايت را بنا نهاد تا بتوانيم در اين خانه ي كوچكمان گرد هم آييم تا با حرفهايمان نزديكتر به هم شويم كمال تشكر را دارم و اميد است كه در روزهاي آتي هر چه در تلاشمان هست را به كار گيريم تا بتوانيم اين سايت را هر روز بهتر از ديروز نماييم.دوستدار شما علي
من از همينجا به تمام كساني كه در سايت زحمت كشيده اند و مي كشند تا مطالب و نظرات خود را در سايت بگذارند و همچنين از ادمين محترم كه اين سايت را بنا نهاد تا بتوانيم در اين خانه ي كوچكمان گرد هم آييم تا با حرفهايمان نزديكتر به هم شويم كمال تشكر را دارم و اميد است كه در روزهاي آتي هر چه در تلاشمان هست را به كار گيريم تا بتوانيم اين سايت را هر روز بهتر از ديروز نماييم.دوستدار شما علي
علي- همکار انجمن
یه چیزی هم بهانه کردی که حالا حالا ها باید تلاش کنی تا بهش برسی. مگه این همه آدم اینجا زندگی می کنند خونه خریدند؟ مستاجرند. بگو پول می خوام درآرمقربون معرفتت با مرام. تابه هدف والايم يعني خريد خانه نرسم حالا حالا ها اساسكشي نمي كنم
درود خدمت دوستان و آشنايان عزيز
ممنونم علی جون. لطف داری . موفق باشی و از تلاش هر دوی شما واقعا ممنونم
Bahareh- كاربر سايت
- Registration date : 2009-08-22
تعداد پستها : 44
محل سكونت : shiraz
مدل گوشي : Sony Ericsson
خيلي خيلي بلاييد حالا ديگه .براي من افت داره بعد از 10سال غربت تازه مستجرنشيني كنم جومونگ براي رسيدن بهدف والاخيلي سختيهارو تحمل كردمنكه كمترنيستم حالا ميبيني 1-هم بايداستخدامي قبول شم2-هم باخريدخونه به شيرازبيام.واولين كاريكه ميكنم شما2تارودعوت ميكنم.
parmidas56- همکار انجمن
من اميدوارم كه پارميداس جون به هدفش برسه اما فكر كنم ما تا اون موقع كه بخواد خونه شيراز بگيره روي كره ي زمين نباشيم.
علي- همکار انجمن
دوستان عزیز بکوشید تا سایت دوان در ابتدای سال 90بالاترین بازدید کننده ها را داشته باشد بیاییدقطره قطره باهم رود دریا اقیانوسی خروشان شویم وسایت دوان رابه معنای واقعیش مطرح سازیم.به امییییییییییییییییییییدهمکاری تمامی دوستان.اگر هرنفرروزی5مطلب بگزارد دریک ما چند مطلب می شود؟از هم اکنون تلاش کنید هرما آخر ماه آمار میگیریم.موافقیددوستان پرتلاش؟یاااااااااااااااحققققققققققققققق
parmidas56- همکار انجمن
به اميد فردايي بهتر
منتظر حضور سبزتان هستيم
هر روز بهتر از ديروز
منتظر حضور سبزتان هستيم
هر روز بهتر از ديروز
علي- همکار انجمن
مواضيع مماثلة
» فول آلبوم خواننده ها در این تاپیک
» كاندوليزا رايس خواننده مي شود؟!(+عكس)
» معروفترين خواننده زنان عرب قبل و بعد از عمل زيبايي!!!
» جزئياتي از علت مسلمان شدن خواننده زن فرانسوي
» خواننده مشهوري كه مردان را عمداً ايدزي ميكرد
» كاندوليزا رايس خواننده مي شود؟!(+عكس)
» معروفترين خواننده زنان عرب قبل و بعد از عمل زيبايي!!!
» جزئياتي از علت مسلمان شدن خواننده زن فرانسوي
» خواننده مشهوري كه مردان را عمداً ايدزي ميكرد
صفحه 1 از 1