تحصن چند ساعته پزشكان و پرستاران بيمارستان رسول
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: اخبار :: داخل ايران
صفحه 1 از 1
تحصن چند ساعته پزشكان و پرستاران بيمارستان رسول
[b]تحصن چند ساعته پزشكان و پرستاران بيمارستان رسول
در اعتراض به 8 كشته و دهها زخمي ديروز در اين بيمارستان
در اعتراض به 8 كشته و دهها زخمي ديروز در اين بيمارستان
sdfsdf
طبق گزارشها بعد از دو ساعت تحصن كاركنان در برابر بيمارستان اين تحصن با دخالت پليس ولي بدون درگيري پايان يافت
توضيح يك شاهد عيني اين بيمارستان
من پزشك هستم و در بيمارستان رسول اكرم در خيابان ستارخان مشغول به كارم. ديروز تعداد 38 نفر به دليل اصابت گلوله در اورژانس بيمارستان ما پذيرفته شدند كه 8 نفر آنها كشته و بقيه زخمي بودند. الگوي زخمها حاكي از اين بود كه مردم به رگبار بسته شده اند زيرا بسياري از مجروحين دو يا چند گلوله خورده بودند و محل اصابت گلوله ها نيز بسيار نزديك به هم بود، به عنوان مثال پير مردي 68 ساله در دو ناحيه كتف چپ و سمت چپ شكم مورد اصابت قرار گرفته بود و يا پسري 18 ساله از ناحيه كف و مچ دست هدف قرار گرفته بود. شرح حال اخذ شده از مجروحين و نيز الگوي زخمها نشان مي داد كه تير اندازي از پشت بام انجام شده است، مثلا جواني 32 ساله از كمر مورد اصابت قرار گرفته بود ولي گلوله از جلو و از قسمت ران خارج شده بود. بنا به گفته مجروحين تير اندازي به طور ناگهاني و زماني آغاز شد كه سيل جمعيت در حال عبور از كنار يك پايگاه بسيج در شمال ميدان آزادي (اول بزرگراه محمد علي جناح) بود. به گفته مجروحان يك اتومبيل در مقابل درب آن پايگاه به شكلي پارك شده بود كه كسي نتواند با شكستن در وارد آن شود و اين امر نشانه برنامه ريزي قبلي براي تير اندازي مي باشد. به گفته شاهدان حدود 4 نفر بسيجي از پشت بام اين مركز به طور ناگهاني اقدام به تيراندازي نمودند به نحوي كه حتي كساني كه قصد نجات زخمي ها را داشتند خود نيز مورد اصابت قرار مي گرفتند. يكي از مجروحين مي گويد در حالي كه پشت يك اتومبيل پناه گرفته بودم زخمي شدم. در اين مرحله مردم خشمگين به اتومبيل پارك شده در مقابل اين پايگاه حمله كرده و آنرا به آتش مي كشند ولي نمي توانند وارد پايگاه شوند. در ادامه پليس ضد شورش به همراه گروه هاي ديگري از بسيجيان براي پراكنده كردن مردم خشمگين از راه مي رسند كه در اين مرحله نيز در قسمت هايي از طول خيابان جناح (به عنوان مثال در نزديكي مترو) عده ديگري نيز كشته و زخمي مي شوند. طبق اطلاعاتي كه امروز صبح از پزشكان بيمارستان امام خميني كسب شد، به اين بيمارستان نيز در طي ديشب 38 كشته كه با گلوله مستقيم كشته شده بودند منتقل شده است. لازم به ذكر است كه در بامداد امروز پليس امنيتي تمامي جنازه ها را به زور از بيمارستان تحويل گرفته و آنها را با وانت به محل نا معلومي منتقل كرده است و خانواده بسياري از آنان حتي از كشته شدن فرزند خود نيز بي خبرند.[/b]
مواضيع مماثلة
» عشق در بيمارستان
» بيماران رواني بيمارستان آزادي را به آتش كشيدند
» معنای سیزده جمله كلیدی پزشكان !!!! ...
» گريه خشنترين مرد جهان در حرم رسولالله!
» بيماران رواني بيمارستان آزادي را به آتش كشيدند
» معنای سیزده جمله كلیدی پزشكان !!!! ...
» گريه خشنترين مرد جهان در حرم رسولالله!
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: اخبار :: داخل ايران
صفحه 1 از 1