فروماز پرتقال
صفحه 1 از 1
فروماز پرتقال
فروماژ پرتقال
مواد لازم (براي 6-5 نفر) :
زرده ي تخم مرغ | 4 عدد |
شكر | 1 و يك چهارم پيمانه (200 گرم) |
وانيل | يك چهارم قاشق چاي خوري |
آب پرتقال | 2/5 پيمانه (380 گرم) |
خامه ي پاستوريزه | 1 پيمانه (200 گرم) |
ورق ژلاتين ضخيم | 4 ورق |
رنده ي پوست پرتقال | نصف قاشق چاي خوري |
روش تهيه :
زرده ي تخم مرغ، شكر و وانيل را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و غليظ شود.
ورق ژلاتين را در آب سرد نرم كرده و در يك دوم پيمانه آب جوش حل كنيد.
زرده ي مخلوط شده با وانيل و شكر را با آب پرتقال مخلوط كنيد.
سپس ژلاتين حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله رنده ي پوست پرتقال و خامه را اضافه كنيد.
مايه ي كاملاً صاف و يكدست (اگر ناصاف بود از صافي رد كنيد) را در ظرف مخصوص دسر بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
پس از 4-3 ساعت كه كرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانيد.
نكته :
به جاي ورق ژلاتين مي توانيد از چهار قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد