مرغ با چتنی انبه
صفحه 1 از 1
مرغ با چتنی انبه
مرغ با چتنی انبه
مواد لازم:
مرغ : یک عدد ران و یک عدد سینه
انبه : 2 عدد
پیاز : یک عدد کوچک
سیر : 3 حبه
زنجبیل: یک قاشق چای خوری
کشمش: 2 قاشق مربا خوری خیس خورده
تخم خردل :2/1 قاشق چای خوری
پوست خشک شده فلفل قرمز : به مقدار خیلی کم
شکر : 4 قلشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سرکه سفید : 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : به مقدارلازم
آب : 2 لیوان
طرز تهیه:
در ابتدا روغن زیتون را داخل تابه میریزیم و بعد پیاز خرد شده را اضافه میکنیم تا مقداری
سبک و عسلی شود و بعد سیر ساطوری شده را اضافه میکنیم یک تفت کو چ داده
سپس انبه را به صورت مکعبی خرد میکنیم و داخل تابه اضافه میکنیم و به همراه آن
زنجبیل و فلفل قرمز (چیلی) تخم خردل را اضافه میکنیم و بعد آب و سرکه و شکر را با
هم مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس به مخلوط انبه اضافه میکنیم
شعله زیمر را انتخاب میکنیم و در تابه را گذاشته تا حدود نیم ساعت بپزد
در این بین سرکشی کنید تا آب چتنی نسوزد اگر به آب لازم داشت میتوانید مقدار کمی
آب اضافه کنید.
فر را گرم گنید با حرارت 200 در جه سانتی گراد و طبقه وسط را تنظیم کنید.
داخل ظرف مورد نظر را که بهتر است آلومینیومی یا چدن باشد را به روغن زیتون آغشته
کنید مرغ را بشویید خشک کنید و به روغن زیتون آغشته کنید البته من خودم مقداری
زعفران هم به مرغ زدم تا رنگ و بوی بهتری به خودش بگیره.
نمک و فلفل را روی مرغ بپاشید و داخل ظرف قرار بدید.
بعد از گذشت 30 تا 45 دقیقه وقتی زمان پخت تمام شد یعنی وقتی نشانه ای از آب
صورتی رنگ در ظرف نبود و آب مرغ کشیده شده بود ظرف را از فر درآورده اگر مرغ به حد
دلخواه برشته نشده بود میتوانید به مدت 5 دقیقه از گریل فر استفاده کنید تا طلایی
رنگ شود.مرغ را از ظرفی که داخل فر بوده خارج نکنید و سس انبه را روی مرغ بریزید و
بگذارد چند دقیقه بماند تا سس به خورد مرغ برود سس را روی مرغ کاور کنید
بعد از چند دقیقه در ظرف مورد نظر کشیده و به پیشنهاد خانم گانر با برنج اسپانیایی
سرو کنید اما من پیشنهاد میکنم با مرصع پلو یا شیرین پلو سرو کنید.
مواد لازم:
مرغ : یک عدد ران و یک عدد سینه
انبه : 2 عدد
پیاز : یک عدد کوچک
سیر : 3 حبه
زنجبیل: یک قاشق چای خوری
کشمش: 2 قاشق مربا خوری خیس خورده
تخم خردل :2/1 قاشق چای خوری
پوست خشک شده فلفل قرمز : به مقدار خیلی کم
شکر : 4 قلشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سرکه سفید : 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : به مقدارلازم
آب : 2 لیوان
طرز تهیه:
در ابتدا روغن زیتون را داخل تابه میریزیم و بعد پیاز خرد شده را اضافه میکنیم تا مقداری
سبک و عسلی شود و بعد سیر ساطوری شده را اضافه میکنیم یک تفت کو چ داده
سپس انبه را به صورت مکعبی خرد میکنیم و داخل تابه اضافه میکنیم و به همراه آن
زنجبیل و فلفل قرمز (چیلی) تخم خردل را اضافه میکنیم و بعد آب و سرکه و شکر را با
هم مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس به مخلوط انبه اضافه میکنیم
شعله زیمر را انتخاب میکنیم و در تابه را گذاشته تا حدود نیم ساعت بپزد
در این بین سرکشی کنید تا آب چتنی نسوزد اگر به آب لازم داشت میتوانید مقدار کمی
آب اضافه کنید.
فر را گرم گنید با حرارت 200 در جه سانتی گراد و طبقه وسط را تنظیم کنید.
داخل ظرف مورد نظر را که بهتر است آلومینیومی یا چدن باشد را به روغن زیتون آغشته
کنید مرغ را بشویید خشک کنید و به روغن زیتون آغشته کنید البته من خودم مقداری
زعفران هم به مرغ زدم تا رنگ و بوی بهتری به خودش بگیره.
نمک و فلفل را روی مرغ بپاشید و داخل ظرف قرار بدید.
بعد از گذشت 30 تا 45 دقیقه وقتی زمان پخت تمام شد یعنی وقتی نشانه ای از آب
صورتی رنگ در ظرف نبود و آب مرغ کشیده شده بود ظرف را از فر درآورده اگر مرغ به حد
دلخواه برشته نشده بود میتوانید به مدت 5 دقیقه از گریل فر استفاده کنید تا طلایی
رنگ شود.مرغ را از ظرفی که داخل فر بوده خارج نکنید و سس انبه را روی مرغ بریزید و
بگذارد چند دقیقه بماند تا سس به خورد مرغ برود سس را روی مرغ کاور کنید
بعد از چند دقیقه در ظرف مورد نظر کشیده و به پیشنهاد خانم گانر با برنج اسپانیایی
سرو کنید اما من پیشنهاد میکنم با مرصع پلو یا شیرین پلو سرو کنید.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد