سبزي هاي ضد روماتيسم
صفحه 1 از 1
سبزي هاي ضد روماتيسم
بوي تند و معطر اين سبزي براي دور كردن بوي بد از بدن استفاده ميشود،همچنين داراي خواص درماني نيز مي باشد.
ترخون همچنين موجب مهار رشد ميكروب هاي روي پوست و درنتيجه كاهش بيشتر بوي بدن ميشود.
ترخون
ترخون منبع بسيار خوبي از آهن،كلسيم و منگنز مي باشد.اين سبزي همچنين داراي پتاسيم، منيزيم و ويتامين هاي A و C مي باشد.ترخون بيشتر به صورت يك سبزي در پخت و پز استفاده ميشود، اما از آن براي مصارف پزشكي نيز استفاده ميكنند.
از قديم براي درمان دردهاي شكمي و افزايش اشتها از ترخون استفاده مي شده است.اين گياه بخصوص اگر به شكل دم كرده مصرف شود براي رفع خستگي و آرامش اعصاب بسيار سودمند است به همين دليل براي افراد بيش فعال مفيد است.
ترخون توليد صفرا به وسيله كبد را افزايش مي دهد و به اين ترتيب به هضم و گوارش غذا كمك ميكند و موجب افزايش سرعت فرآيند سمزدايي در بدن مي شود.افرادي كه فشار خون بالايي دارند ميتوانند از اين سبزي به جاي نمك در غذا استفاده نمايند.
ترخون توانايي بسيار زيادي براي مبارزه با كرمهاي رودهاي نيز دارد.
خواص مفيد روغن هاي فرار ترخون:
روغنهاي ضروري ترخون به وسيله تقطير با بخار آب از برگ ها و گل هاي اين گياه استخراج ميشوند و شامل سينئول، استراگول، اوسيمن و فلاندرن ميباشند.
روغن هاي ضروري يا همان اسانسهاي فرار موجود در ترخون داراي خواص زيادي مي باشند.
* ضد روماتيسم
روغنهاي فرار ترخون،توانايي بسيار خوبي براي افزايش جريان خون دارند.بدين ترتيب موجب گرم شدن ناحيه آسيب ديده مي شوند و علاوه بر اين نمي گذارند كه اسيد اوريك در آن مكان هاي خاص تجمع كنند.
* اشتهاآور
ترخون ترشح شيرههاي گوارشي معده را تحريك ميكند و به همين دليل موجب افزايش اشتها مي شود.اين اتفاق درست در زماني شروع مي شود كه شما آن را در دهان تان قرار مي دهيد جايي كه در آن بزاق توليد ميشود.
* كمك به بهبود گردش خون
روغن هاي فرار موجود در ترخون گردش خون و مخاط را بهبود مي بخشند و به توزيع مناسب مواد مغذي،اكسيژن،هورمون ها و آنزيم ها در سراسر بدن كمك ميكنند.
* كمك به هضم مواد غذايي
اين روغنها يا به عبارتي اسانسها همانطور كه ذكر شد موجب افزايش شيرههاي گوارشي در سراسر دستگاه گوارش مي شوند و بدين ترتيب به افزايش توانايي بدن به هضم مواد غذايي از طريق تجزيه غذاها به مواد مغذي مختلف كمك ميكند (ترخون بخصوص براي هضم پروتئين ها و چربيهاي گوشت كمك كننده خوبي است.)
* بو زدايي
بوي تند و معطر ترخون براي دور كردن بوي بد از بدن استفاده ميشود.ترخون همچنين موجب مهار رشد ميكروب هاي روي پوست و درنتيجه كاهش بيشتر بوي بدن ميشود.
ترخون همچنين موجب مهار رشد ميكروب هاي روي پوست و درنتيجه كاهش بيشتر بوي بدن ميشود.
ترخون
ترخون منبع بسيار خوبي از آهن،كلسيم و منگنز مي باشد.اين سبزي همچنين داراي پتاسيم، منيزيم و ويتامين هاي A و C مي باشد.ترخون بيشتر به صورت يك سبزي در پخت و پز استفاده ميشود، اما از آن براي مصارف پزشكي نيز استفاده ميكنند.
از قديم براي درمان دردهاي شكمي و افزايش اشتها از ترخون استفاده مي شده است.اين گياه بخصوص اگر به شكل دم كرده مصرف شود براي رفع خستگي و آرامش اعصاب بسيار سودمند است به همين دليل براي افراد بيش فعال مفيد است.
ترخون توليد صفرا به وسيله كبد را افزايش مي دهد و به اين ترتيب به هضم و گوارش غذا كمك ميكند و موجب افزايش سرعت فرآيند سمزدايي در بدن مي شود.افرادي كه فشار خون بالايي دارند ميتوانند از اين سبزي به جاي نمك در غذا استفاده نمايند.
ترخون توانايي بسيار زيادي براي مبارزه با كرمهاي رودهاي نيز دارد.
خواص مفيد روغن هاي فرار ترخون:
روغنهاي ضروري ترخون به وسيله تقطير با بخار آب از برگ ها و گل هاي اين گياه استخراج ميشوند و شامل سينئول، استراگول، اوسيمن و فلاندرن ميباشند.
روغن هاي ضروري يا همان اسانسهاي فرار موجود در ترخون داراي خواص زيادي مي باشند.
* ضد روماتيسم
روغنهاي فرار ترخون،توانايي بسيار خوبي براي افزايش جريان خون دارند.بدين ترتيب موجب گرم شدن ناحيه آسيب ديده مي شوند و علاوه بر اين نمي گذارند كه اسيد اوريك در آن مكان هاي خاص تجمع كنند.
* اشتهاآور
ترخون ترشح شيرههاي گوارشي معده را تحريك ميكند و به همين دليل موجب افزايش اشتها مي شود.اين اتفاق درست در زماني شروع مي شود كه شما آن را در دهان تان قرار مي دهيد جايي كه در آن بزاق توليد ميشود.
* كمك به بهبود گردش خون
روغن هاي فرار موجود در ترخون گردش خون و مخاط را بهبود مي بخشند و به توزيع مناسب مواد مغذي،اكسيژن،هورمون ها و آنزيم ها در سراسر بدن كمك ميكنند.
* كمك به هضم مواد غذايي
اين روغنها يا به عبارتي اسانسها همانطور كه ذكر شد موجب افزايش شيرههاي گوارشي در سراسر دستگاه گوارش مي شوند و بدين ترتيب به افزايش توانايي بدن به هضم مواد غذايي از طريق تجزيه غذاها به مواد مغذي مختلف كمك ميكند (ترخون بخصوص براي هضم پروتئين ها و چربيهاي گوشت كمك كننده خوبي است.)
* بو زدايي
بوي تند و معطر ترخون براي دور كردن بوي بد از بدن استفاده ميشود.ترخون همچنين موجب مهار رشد ميكروب هاي روي پوست و درنتيجه كاهش بيشتر بوي بدن ميشود.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد