سوپ کدو حلوایی
صفحه 1 از 1
سوپ کدو حلوایی
سوپ كدو حلوايي
مواد لازم :
طرز تهيه :
كدو حلوايي را بشوييد و پوست و تخمه ي آن را جدا كنيد.
كدو حلوايي، سير، پياز، گوجه فرنگي و هويج را ريز خرد كنيد.
پياز و سير را در كمي روغن تفت دهيد.
سپس كدو حلوايي و هويج را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
بعد از تفت دادن هويج و كدو حلوايي، گوجه فرنگي را به آن افزوده و نمك و فلفل و جوز هندي را نيز به مواد اضافه كنيد.
دقت كنيد كه آب گوجه ها نبايد خشك شود.
سپس آب مرغ را به مواد افزوده و روي حرارت زياد، مدت 15 دقيقه مواد سوپ را بپزيد.
سپس سوپ را با مخلوط كن يا غذاساز به پوره تبديل كنيد تا يكدست شود.
يك عدد كدو حلوايي را كه براي سرو سوپ انتخاب كرده ايد، به شكل دلخواه برش بزنيد و داخل آن را كمي گود كنيد. دقت كنيد كه اين كدو به منزله ي ظرف سرو سوپ شما هست. پس موقع خريد، به شكل ظاهري آن دقت كنيد.
سوپ را داخل كدو حلوايي بريزيد و خامه را به آن افزوده و آهسته هم بزنيد.
اسفناج ها را نيز به صورت نوارهاي باريكي برش بزنيد و كمي تفت دهيد و در انتها روي سوپ بريزيد.
مي توانيد براي تزيين سوپ از گوجه فرنگي سرخ شده نيز استفاده كنيد.
مواد لازم :
كدو حلوايي | 5/1 كيلو |
سير | 2 حبه |
پياز متوسط | 2 عدد |
گوجه فرنگي | 4 عدد |
هويج | 2 عدد |
روغن | 4 قاشق غذاخوري |
آب مرغ | 2 ليتر |
خامه | 4 قاشق غذاخوري |
پودر جوز هندي | كمي |
نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
اسفناج | 200 گرم |
كدو حلواي براي سرو سوپ | 1 عدد |
طرز تهيه :
كدو حلوايي را بشوييد و پوست و تخمه ي آن را جدا كنيد.
كدو حلوايي، سير، پياز، گوجه فرنگي و هويج را ريز خرد كنيد.
پياز و سير را در كمي روغن تفت دهيد.
سپس كدو حلوايي و هويج را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
بعد از تفت دادن هويج و كدو حلوايي، گوجه فرنگي را به آن افزوده و نمك و فلفل و جوز هندي را نيز به مواد اضافه كنيد.
دقت كنيد كه آب گوجه ها نبايد خشك شود.
سپس آب مرغ را به مواد افزوده و روي حرارت زياد، مدت 15 دقيقه مواد سوپ را بپزيد.
سپس سوپ را با مخلوط كن يا غذاساز به پوره تبديل كنيد تا يكدست شود.
يك عدد كدو حلوايي را كه براي سرو سوپ انتخاب كرده ايد، به شكل دلخواه برش بزنيد و داخل آن را كمي گود كنيد. دقت كنيد كه اين كدو به منزله ي ظرف سرو سوپ شما هست. پس موقع خريد، به شكل ظاهري آن دقت كنيد.
سوپ را داخل كدو حلوايي بريزيد و خامه را به آن افزوده و آهسته هم بزنيد.
اسفناج ها را نيز به صورت نوارهاي باريكي برش بزنيد و كمي تفت دهيد و در انتها روي سوپ بريزيد.
مي توانيد براي تزيين سوپ از گوجه فرنگي سرخ شده نيز استفاده كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد