آش انار
صفحه 1 از 1
آش انار
مواد لازم: چغندر يک دانه، برنج يک ليوان و نيم ، گوشت چرخ کرده نيم کيلو، لپه نصف ليوان ، انار، نعناخشک وپياز داغ به اندازه کافی .
طرز تهيه: چغندر را کوتراش ( رنده ) کرده می پزند . گوشت کوبيده يا چرخ کرده را به صورت کوفته ريزه ( گلوله هايی به اندازه يک فندق) در می آورند. برنج و کوفته ريزه و نعنا خشک و پياز داغ را به چغندر در حال پختن اضافه می کنند. وقتی که برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و می گذارند به خوبی بپزد . در صورتی که آب انار ترش باشد ، يک يا دو استکان شکر به آن اضافه می کنند. وقتی که آش به اندازه دلخواه سفت شد آن رادر ظرف ريخته روی آن را با نعنا و پياز داغ تزيين می کنند.
طرز تهيه: چغندر را کوتراش ( رنده ) کرده می پزند . گوشت کوبيده يا چرخ کرده را به صورت کوفته ريزه ( گلوله هايی به اندازه يک فندق) در می آورند. برنج و کوفته ريزه و نعنا خشک و پياز داغ را به چغندر در حال پختن اضافه می کنند. وقتی که برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و می گذارند به خوبی بپزد . در صورتی که آب انار ترش باشد ، يک يا دو استکان شکر به آن اضافه می کنند. وقتی که آش به اندازه دلخواه سفت شد آن رادر ظرف ريخته روی آن را با نعنا و پياز داغ تزيين می کنند.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد