خاگينه تبريزي
صفحه 1 از 1
خاگينه تبريزي
خاگينه تبريزي
مواد لازم براي 6-5 نفر:تخم مرغ 2 عدد
شير پاستوريزه 4 قاشق غذاخوري
آرد گندم نصف پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
زعفران ساييده يك چهارم قاشق چاي خوري
روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
دارچين يك دوم قاشق غذاخوري
پودر گل محمدي يك دوم قاشق چايخوري
پودر هل يك دوم قاشق چايخوري
پودر زنجبيل يك دوم قاشق چايخوري
شربت 1/5 تا2 پيمانه ( 250-300 گرم )
مغز گردوي خرد شده 3-4 قاشق غذاخوري
پودر پسته يا پودر نارگيل1 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
تخم مرغ ها را در يك ظرف بشكنيد و با چنگال كمي بزنيد. شير را اضافه كرده، بيكينگ پودر و آرد را كم كم روي مايه الك كنيد(تا گلوله نشود) و مخلوط نماييد. سپس كمي زعفران، پودر هل و پودر زنجبيل را اضافه كنيد. در تابه ي تفلون مقداري روغن بريزيد تا گرم شود و با قاشق غذاخوري از مايه در روغن ريخته و سرخ كنيد. هر دو طرف آن كه طلايي شد، روغن اضافي آن را بگيريد و در شربت قرار دهيد تا كمي شربت به خورد آن برود. از شربت خارج نموده و در صافي قرار دهيد. سپس در ديس بچينيد و از مخلوط دارچين، پودر گل محمدي، زنجبيل و پودر هل روي آن بپاشيد و با گردو، پودر پسته يا نارگيل خاگينه را تزيين و سرو نماييد.
طرز تهيه شربت خاگينه:
براي تهيه شربت، 2 پيمانه شكر را با 1 پيمانه آب و دو پر جوهر ليمو با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آيد. پس از 5-4 دقيقه از روي حرارت برداريد و 2-1 قاشق چاي خوري زعفران حل شده در آب، به آن اضافه كنيد.
پيشنهادات:
1- برخي افراد براي تهيه خاگينه از ماست استفاده مي كنند. در صورت تمايل مي توانيد به جاي شير از ماست پاستوريزه ي شيرين استفاده كنيد.
2- خاگينه را مي توانيد به طور يك جا در تابه بريزيد و سرخ كنيد. سپس به فرم دلخواه برش دهيد و سرو نماييد.
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد