كوفته تبريزي با مرغ آذربايجان
صفحه 1 از 1
كوفته تبريزي با مرغ آذربايجان
كوفته تبريزي با مرغ آذربايجان
مواد لازم :
گوشت گاو 500 گرم
تخم مرغ پخته 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پياز 1 عدد
برنج 300 گرم
لپه 2 فنجان
جوجه مرغ 1 عدد
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
آلوبخارا , خشك شده 1 فنجان
خرما 1 فنجان
نعناع 120 قاشق سوپخوري
روغن 1 فنجان
زردچوبه قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
گوشت كم چرب باشد , تخم مرغ پخته باشد , نعناع سرخ شده باشد
برنج را با كمي روغن و زرد چوبه و آب نيم پز كرده و صاف مي كنيم , لپه را با كمي روغن و زرد چوبه و نمك پخته و صاف مي كنيم و آب آنرا نگه مي داريم , گوشت را با يك عدد پياز دوباره چرخ مي كنيم و مجددا همراه لپه چرخ مي كنيم , يك تخم مرغ خام , برنج , نمك , زرد چوبه , فلفل و ادويه را ضافه كرده و چنگ مي زنيم تا تمتم مواد مخلوط شود , سپس مزغ كوچك را تميز پاك كرده و همه جاي آنرا سرخ مي كنيم و كنار مي گذاريم تا خنك شود , اكنون داخل شكم آنرا با آلو پياز سرخ شده , خرما و نعناع سرخ شده و تخم مرغ پخته پر كرده و شكم مرغ را با 3 تا 4 خلال بهم مي دوزيم , بعد مواد كوفته را روي يك تنظيف تميز و يا پارچه نرم و توري باز كرده و مرغ را داخل مواد كوفته قرار مي دهيم و مرغ را داخل مواد مي پيچيم دستمال يا تنظيف را محكم گره مي زنيم تا هنگاميكه كوفته را در آب قرار مي دهيم از هم باز نشود , در يك قابلمه كم ارتفاع آب لپه , پياز سرخ شده , نهناع سرخ شده و كمي زرد چوبه همراه نمك مي ريزيم چند جوش كه زد كوفته را آرام با دستمال داخل آن قرار داده و هر يك ربع يكطرف آنرا مي چرخانيم و مي گذاريم كاملا پخته شود , پس از بيرون آوردن دستمال دور آنرا باز كرده و در ديس مي گذاريم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست .
مواد لازم :
گوشت گاو 500 گرم
تخم مرغ پخته 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پياز 1 عدد
برنج 300 گرم
لپه 2 فنجان
جوجه مرغ 1 عدد
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
آلوبخارا , خشك شده 1 فنجان
خرما 1 فنجان
نعناع 120 قاشق سوپخوري
روغن 1 فنجان
زردچوبه قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
گوشت كم چرب باشد , تخم مرغ پخته باشد , نعناع سرخ شده باشد
برنج را با كمي روغن و زرد چوبه و آب نيم پز كرده و صاف مي كنيم , لپه را با كمي روغن و زرد چوبه و نمك پخته و صاف مي كنيم و آب آنرا نگه مي داريم , گوشت را با يك عدد پياز دوباره چرخ مي كنيم و مجددا همراه لپه چرخ مي كنيم , يك تخم مرغ خام , برنج , نمك , زرد چوبه , فلفل و ادويه را ضافه كرده و چنگ مي زنيم تا تمتم مواد مخلوط شود , سپس مزغ كوچك را تميز پاك كرده و همه جاي آنرا سرخ مي كنيم و كنار مي گذاريم تا خنك شود , اكنون داخل شكم آنرا با آلو پياز سرخ شده , خرما و نعناع سرخ شده و تخم مرغ پخته پر كرده و شكم مرغ را با 3 تا 4 خلال بهم مي دوزيم , بعد مواد كوفته را روي يك تنظيف تميز و يا پارچه نرم و توري باز كرده و مرغ را داخل مواد كوفته قرار مي دهيم و مرغ را داخل مواد مي پيچيم دستمال يا تنظيف را محكم گره مي زنيم تا هنگاميكه كوفته را در آب قرار مي دهيم از هم باز نشود , در يك قابلمه كم ارتفاع آب لپه , پياز سرخ شده , نهناع سرخ شده و كمي زرد چوبه همراه نمك مي ريزيم چند جوش كه زد كوفته را آرام با دستمال داخل آن قرار داده و هر يك ربع يكطرف آنرا مي چرخانيم و مي گذاريم كاملا پخته شود , پس از بيرون آوردن دستمال دور آنرا باز كرده و در ديس مي گذاريم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست .
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد