*باسلوق*
2 مشترك
صفحه 1 از 1
*باسلوق*
باسلوق
مواد لازم:
گردو 150 گرم
نشاسته 350 گرم
آب يك و يك دوم ليوان
گلاب يك دوم ليوان
شكر 300 گرم
كره ي پاستوريزه 1 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل به مقدار لازم
طرزتهيه
سوزن را نخ كنيد و از وسط گردو رد كنيد تا گردوها به هم متصل شوند. نشاسته را در آب (سرد) حل كنيد، گلاب را به آن اضافه كرده و از صافي رد كنيد تا مايه يك دست شود. سپس شكر را اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود. (تقريباً غلظت آن به صورت خمير نرم در آيد) كره را اضافه كرده، سپس مايه باسلوق را از روي حرارت برداشته ، روي كاغذ روغني كه پودر نارگيل پاشيده ايد پهن كنيد.
گردو را در يك طرف خمير قرار داده و به كمك كاغذ آن را رول كنيد و دو سر آن را بهم بچسبانيد و به مدت 8-7 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. پس از اين مدت، باسلوق را از يخچال در آورده، و به صورت دلخواه برش دهيد و سرو نماييد.
مواد لازم:
گردو 150 گرم
نشاسته 350 گرم
آب يك و يك دوم ليوان
گلاب يك دوم ليوان
شكر 300 گرم
كره ي پاستوريزه 1 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل به مقدار لازم
طرزتهيه
سوزن را نخ كنيد و از وسط گردو رد كنيد تا گردوها به هم متصل شوند. نشاسته را در آب (سرد) حل كنيد، گلاب را به آن اضافه كرده و از صافي رد كنيد تا مايه يك دست شود. سپس شكر را اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود. (تقريباً غلظت آن به صورت خمير نرم در آيد) كره را اضافه كرده، سپس مايه باسلوق را از روي حرارت برداشته ، روي كاغذ روغني كه پودر نارگيل پاشيده ايد پهن كنيد.
گردو را در يك طرف خمير قرار داده و به كمك كاغذ آن را رول كنيد و دو سر آن را بهم بچسبانيد و به مدت 8-7 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. پس از اين مدت، باسلوق را از يخچال در آورده، و به صورت دلخواه برش دهيد و سرو نماييد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد