استیک مرغ
صفحه 1 از 1
استیک مرغ
مواد لازم : (برای 4 نفر)
سینه مرغ : 1 کیلو
آرد سفید : نصف پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد بزرگ
آرد سوخاری : 4/3 پیمانه
آی یا شیر : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و روغن : به مقدار لازم
آب لیمو : 5 قاشق غذا خوری
خردل : 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
فلفل قرمز : به مقدار لازم
طرز تهیه :
اگر ضخامت سینه های مرغ زیاد است آنها را به دو نیم تقسیم میکنیم و با گوشت کوب به خوبی آنها را میکوبیم تا نازک شوند و به مدت 1 ساعت آنها را در مخلوط آب لیمو و خردل و فلفل قرمز و فلفل دلمه ای قرار میدهیم تا مزه دار شوند.
در یک ظرف نمک و فلفل و آرد را الک میکنیم
و در ظرف دیگری تخم مرغ را با آب یا شیر مخلوط میکنیم
و در ظرف سوم آرد سوخاری ریخته و قطعات مرغ را از مخلوط آب لیمو و ... در آورده ابتدا در ضرف حاوی آرد و بعد در ظرف حاوی تخم مرغ و در آخر در ظرف آرد سوخاری میغلتانیم و دو طرف آنرا به خوبی سرخ میکنیم.
مواد لازم برای تهیه سس :
رغن مایه : 2 قاشق غذا خوری
آرد سفید : 1 قاشق غذا خوری
شیر : 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
روغن را در ماهی تابه ریخته و آرد را به آن اضافه میکنیم و با قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا کاملا به خورد همدیگر بروند و به تدریج شیر را اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم تا شرو کند به جوش خوردن و غلیظ شدن و در آخر نمک و فلفل سیاه را به مواد اضلفه میکنیم و حرارت را کم کرده و به مدت 5 تا 8 دقیقه سس را هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسد و آرد از حالت خامی در بیاید و بعد سسس آماده شده را روی استیک های آماده می ریزیم.
سینه مرغ : 1 کیلو
آرد سفید : نصف پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد بزرگ
آرد سوخاری : 4/3 پیمانه
آی یا شیر : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و روغن : به مقدار لازم
آب لیمو : 5 قاشق غذا خوری
خردل : 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
فلفل قرمز : به مقدار لازم
طرز تهیه :
اگر ضخامت سینه های مرغ زیاد است آنها را به دو نیم تقسیم میکنیم و با گوشت کوب به خوبی آنها را میکوبیم تا نازک شوند و به مدت 1 ساعت آنها را در مخلوط آب لیمو و خردل و فلفل قرمز و فلفل دلمه ای قرار میدهیم تا مزه دار شوند.
در یک ظرف نمک و فلفل و آرد را الک میکنیم
و در ظرف دیگری تخم مرغ را با آب یا شیر مخلوط میکنیم
و در ظرف سوم آرد سوخاری ریخته و قطعات مرغ را از مخلوط آب لیمو و ... در آورده ابتدا در ضرف حاوی آرد و بعد در ظرف حاوی تخم مرغ و در آخر در ظرف آرد سوخاری میغلتانیم و دو طرف آنرا به خوبی سرخ میکنیم.
مواد لازم برای تهیه سس :
رغن مایه : 2 قاشق غذا خوری
آرد سفید : 1 قاشق غذا خوری
شیر : 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
روغن را در ماهی تابه ریخته و آرد را به آن اضافه میکنیم و با قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا کاملا به خورد همدیگر بروند و به تدریج شیر را اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم تا شرو کند به جوش خوردن و غلیظ شدن و در آخر نمک و فلفل سیاه را به مواد اضلفه میکنیم و حرارت را کم کرده و به مدت 5 تا 8 دقیقه سس را هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسد و آرد از حالت خامی در بیاید و بعد سسس آماده شده را روی استیک های آماده می ریزیم.
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
امتیاز : 3
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد