عبدي دريك فيلم با سه نقش
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: اخبار :: داخل ايران
صفحه 1 از 1
عبدي دريك فيلم با سه نقش
فارس: «اكبر عبدي» در نخستين فيلم بلند سينمايي خود با نام «مستخدم»، علاوه بر كارگرداني، در نقش سه پيرزن بازي ميكند.
«اكبرعبدي» بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون با اشاره به اين كه در اين فيلم علاوه بر كارگرداني در چهار نقش متفاوت ظاهر خواهم شد، تصريح كرد: اين فيلم پس از دريافت مجوز ساخت، آذرماه سال جاري به مرحله توليد مي رسد و قصد دارم در اين فيلم نقش خودم و همينطور نقش سه پيرزن با سه لهجه متفاوت محلي را بازي كنم.
عبدي با بيان اينكه فيلم «مستخدم» در ژانر طنز ساخته مي شود، يادآورشد: از تمام تجربياتم طي سالهاي اخير براي ساخت اين فيلم بهره ميبرم.
وي همچنين تاكيد كرد: علاوه بر ساخت يك فيلم سينمايي، قصد دارم بر اساس اين فيلمنامه، يك مجموعه تلويزيوني 15 قسمتي براي شبكه دوم سيما بسازم.
«اكبرعبدي» بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون با اشاره به اين كه در اين فيلم علاوه بر كارگرداني در چهار نقش متفاوت ظاهر خواهم شد، تصريح كرد: اين فيلم پس از دريافت مجوز ساخت، آذرماه سال جاري به مرحله توليد مي رسد و قصد دارم در اين فيلم نقش خودم و همينطور نقش سه پيرزن با سه لهجه متفاوت محلي را بازي كنم.
عبدي با بيان اينكه فيلم «مستخدم» در ژانر طنز ساخته مي شود، يادآورشد: از تمام تجربياتم طي سالهاي اخير براي ساخت اين فيلم بهره ميبرم.
وي همچنين تاكيد كرد: علاوه بر ساخت يك فيلم سينمايي، قصد دارم بر اساس اين فيلمنامه، يك مجموعه تلويزيوني 15 قسمتي براي شبكه دوم سيما بسازم.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
مواضيع مماثلة
» در فيلم جذابتر به نظر ميرسيم يا در عكس؟!
» فيلم هاي جديد و پر طرفدار روز - 2009
» مراسم عاشوراي روستاي دوان (فيلم)
» فيلم مستند سينمايي «خداداد» در فرانسه كليد ميخورد
» فيلم «توريست» با بازي آنجلينا جولي و جاني دپ آماده نمايش شد ...
» فيلم هاي جديد و پر طرفدار روز - 2009
» مراسم عاشوراي روستاي دوان (فيلم)
» فيلم مستند سينمايي «خداداد» در فرانسه كليد ميخورد
» فيلم «توريست» با بازي آنجلينا جولي و جاني دپ آماده نمايش شد ...
انجمن های سایت دوان :: انجمن گوناگون :: اخبار :: داخل ايران
صفحه 1 از 1